Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

ünlem işareti dünya genelinde engeldi gibi ibarelerde çözüm üretildimi.? spam %100 çözüm getirildimi.?

yeni ünlem geçme ile ilgili sistemi [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam bir süre sonra videoyapa uygulayabiliceğini söylemişti bizde halen bekliyoruz umarım en kısa zamanda videoyapada bu özellik eklenir

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] . Hocam bi konu hakkında destekten yazdım ama dönüş olmadı. durumda biraz karısık. Sizin skype olmadıgını biliyorum ama bi tanıdık varsa ondan eklerseniz 2 dk da çözebiliriz. skype : wildwood3335

arkadaşlar benim de gece sorun vardı. 1 saat önce hızlı yüklemeye aldım yüklüyor haberiniz olsun ...

5 saat önce Kanalı Komple Çek talimatları verdim 10 kanalıma 1 video bile yüklenmedi 5 saattir.

Rica etsem ilgilenir misiniz [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

umarım videoyap'ta yaşadığımız sorunların kaynağı radore değildir. oldum olası nefret ediyorum o firmadan inşallah burda da işimize engel olmuyordur. :rolleyes:

sanırım kontrol bölümünde bir bug oluştu :O 4 kanalımı kontrol etmeye calıstıgımda 30 dakikadır bu hatayı veriyor

sanırım kontrol zamanını fazla kurcaladınız ondan oldu hocam, az önce benim de başıma geldi. :)

bi kanalımın kontrol süresini 12 saate çıkardım. sonra kontrol yapılmayınca tekrar 1 saate düşürdüm. ondan sonra manuel olarak kanalı kontrol ettireceğim sırada bu hata çıktı. sonra tekrar 12 saata çıkardım kontrol süresini ondan sonra manuel kontrol halloldu.

beler toplu video bölümü aşırı yavaş calışıyor yine yaa

web_scripti , hocam bu toplu bot (25 video yuklenen yer ne zaman hizlanacak? Onceki gunde yazmistim ama siz bir problem olmadigini soylemistiniz. dunden beri ugrasiyorum telifli bir kanalimi kopyalamayi ama henuz 70-80 video ancak kopyalayabildim? Diyer taraf gunluk hakkimizdan dustugu icin gayet hizli. Ama bedava olan 25 video yukleme yeri asiri yavas. Bir ilgilenin rica ediyorum.Bu sekilde orayi kullanmak imkansiz uzun videolar icin.

bot iyice çıgırından çıktı yeni özellik istemiyoruz su anda aktif olan özellikler stabil olarak çalıssın yeter.
Hata: BadAuthentication - [email protected] adresinden programların video yüklemesine izin vermelisiniz sonra bu hesabınıza video yükleyebilirsiniz. Önce youtube.com dan hesabınıza giriş yapın sonra Tıklayıp yetki verin. Yetki vermenize rağmen bu hatayı alıyorsanız; güvenlik ayarlarını sıfırlamanız gerekiyor. Bunun için youtube.com'dan kanalın şifresini değiştirin. Aynı şifreyi videoyap.com kanallarım sayfasından da değiştirin.
sabahtan beri 10 kere değiştirdim şifreyi sürekli bu hatayı alıyorum kanal çek kısmını kullanınca tek tek video atınca atıyor ama.

Botu kullananlar arttıkça kullanım kalitesi düşüyor stabil bir sorunsuz işleyişte gitmesi yeniden sağlanır umarım.

Sabah verdiğim talimatları günün bitmesine 3 saat kala atmaya anca başladı yetiştiremeyecek de atılışı ne olacak halimiz bilmiyorum :)

para kazanmalar eksik kontrol ediliyor her defasında kontrolu eksik görünce kalbim duruyor acaba kanal kapandı mı diye ve bir sürü ünlem birikiyor kanalda :O bu sorunların aşılacağından eminim videoyap'a güvenim sonsuz iyi akşamlar :)

web_scripti , hocam bu toplu bot (25 video yuklenen yer ne zaman hizlanacak? Onceki gunde yazmistim ama siz bir problem olmadigini soylemistiniz. dunden beri ugrasiyorum telifli bir kanalimi kopyalamayi ama henuz 70-80 video ancak kopyalayabildim? Diyer taraf gunluk hakkimizdan dustugu icin gayet hizli. Ama bedava olan 25 video yukleme yeri asiri yavas. Bir ilgilenin rica ediyorum.Bu sekilde orayi kullanmak imkansiz uzun videolar icin.
evet bende genelde orayı kullanıyorum baya yavaş biran önce ilgilenirseniz seviniriz hocam.

Hocam 1-2 haftadır bot iyice stabilliğini kaybetti umarım en kısa sürede düzeltirsin. Üye sayısı arttıkça sorunlar artıyor destekten bi kaç defa yazdım sorunları. Kesin olarak bişeyler yapmanız gerekiyor çünkü videoyap 1 ay önceki tıkır tıkır çalışan videoyap değil.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] üstad sisteme bir bakarsan sevineceğim hantallaşmaya başladı...

para kazanmalar eksik kontrol ediliyor her defasında kontrolu eksik görünce kalbim duruyor acaba kanal kapandı mı diye ve bir sürü ünlem birikiyor kanalda :O bu sorunların aşılacağından eminim videoyap'a güvenim sonsuz iyi akşamlar :)

Bende sıkça karşılaşıyorum bu sorunla..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri