Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ünlem işareti dünya genelinde engeldi gibi ibarelerde çözüm üretildimi.? spam %100 çözüm getirildimi.?
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam dün gece video yükleme emri verdim hala baslamadı hiç biri.
sanırım kontrol zamanını fazla kurcaladınız ondan oldu hocam, az önce benim de başıma geldi.
evet bende genelde orayı kullanıyorum baya yavaş biran önce ilgilenirseniz seviniriz hocam.web_scripti , hocam bu toplu bot (25 video yuklenen yer ne zaman hizlanacak? Onceki gunde yazmistim ama siz bir problem olmadigini soylemistiniz. dunden beri ugrasiyorum telifli bir kanalimi kopyalamayi ama henuz 70-80 video ancak kopyalayabildim? Diyer taraf gunluk hakkimizdan dustugu icin gayet hizli. Ama bedava olan 25 video yukleme yeri asiri yavas. Bir ilgilenin rica ediyorum.Bu sekilde orayi kullanmak imkansiz uzun videolar icin.
para kazanmalar eksik kontrol ediliyor her defasında kontrolu eksik görünce kalbim duruyor acaba kanal kapandı mı diye ve bir sürü ünlem birikiyor kanalda :O bu sorunların aşılacağından eminim videoyap'a güvenim sonsuz iyi akşamlar![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.