Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] kanalı 1 gün max 2 günde çeken bot 5 gündür çekmedi kardeş bi el atsan başka özellikler yerine bot stabil kalsa daha güzel olurcak gibi hiç bişey yapamıyoruz

arkadaşlar bu botu birazdan satın alacam, ziraat atm den parayı yatıracağım ama eft mi yapayım havale mi, hangisi para kesmez?
ve ayrıca bot sahibinin iki hesabı var garantiye mi iş bankasına mı gönderiyim parayı?

deneme sürümünü daha önce kullanmıştım.
bu günlerde biraz sıkıntı var ama o da çok doğal.
hemen bot sahibine yüklenmeyin inanın onlar şu anda ellerinden gelen herşryi yapıyorlardir sırf siz madur olmayın diye, birazda onların tarafından düşünün derim.

hemen bot sahibine yüklenmeyin inanın onlar şu anda ellerinden gelen herşryi yapıyorlardir sırf siz madur olmayın diye, birazda onların tarafından düşünün derim.

hayrınamı yapıyor?

Merhaba Arkadaşlar,

botda yükleme sayfasında 1 dkda atabilir ama 12 saatde de yükleyebilit yazıyor. Bir çoğunuz günde 1000 üstü video yüklüyor. Sistem bunu yüklüyor mu? Evet yüklüyor, jet gibi olmasına alıştınız 2-3 saat gecikmeli olunca kan ağlıyorsunuz. Ben 1 saat öncesinden bu yana kontrol edilmeyen kanalda göremiyorum sistemde. Herşeyin zaten manuel kontrol düğmeleri var. Yani yavaşlık seziyorsanız tıklayın. Yüklemede yavaşlık seziyorsanız turbo moduna bekleyen videolara girip alınız. 10.000 üyemin 10.000 tanesini zaten memnun etmem mümkün değil.

Not: Buarada serverlarımızı 8.8.8.8 ip adresiyle dns ayarı yaptığımız için kilitleniyormuş. Belki kullananlar vardır. Son 2 gündür gece 2 ile sabah 9 arası o ipler çalışmıyor. Ve buna yeni çareyi getirdik.

Merhaba hocam,

Uzun uzadıya bir çok şeyi detayı ile yazasım var ancak kısa ve öz şekilde yazayım istiyorum. Şahsım adına yazdıklarımı lütfen kişisel algılamayın. Kaldı ki kişisel algılanacak emin olun hiç bir durum söz konusu değil. Hangimiz sizi tanıyoruz ki sizinle kişisel bir husumetimiz olsun? Şahsınıza karşı emin olun saygım ve meslektaşım olmanız ile birlikte Adanalı olmanızdan dolayı sevgim ve sempatim var. Bunu samimiyetle söylüyorum. Cevaplarınızda duygusal davrandığınızın düşünüyorum. Ancak takdir edersiniz ki bu bir para kazanma yarışı. Gönül bağı yada manevi bir bağlantı değil. Biz müşterileriz. Siz de hizmet sağlayan firmasınız. Bu durumda haklarımızı talep etmemiz normal değil mi? Bizler sizden hizmet alıyoruz. Bu durumda kesintisiz ve sorunsuz bir hizmet olmasını bekleriz. Böyle olmadığı zaman da duruma sitem eder ve şikayet ederiz. Aldığınız bir beyaz eşya sürekli servise ihtiyaç duyduğu zaman müşteri hizmetlerini arayıp sizde sitem edersiniz onlara. Bizler de saygı ve sevgi çerçevesinde uygun olan alana, yani buraya şikayetimizi dile getiriyoruz.
,
Geçmişe dönün bakın. Bunu böbürlenmek yada dile getirmek amacı ile değil, sadece görmeniz amacı ile söylüyorum. Evladınızın, ki bizim de evladımız canımız, rahatsızlandığında bütün müşterileriniz, dostlarınız olarak bütün taleplerimizden vazgeçerek üstüne dua ettik. Bunu başa kalkmıyorum lütfen yanlış değerlendirmeyin. Şöyle düşünün bu sizin kişiseliniz olmasına rağmen ben dahi sorunumu yazdıktan sonra durumu öğrendiğim de hiç birşey istemediğimi, sorunumdan vazgeçtiğimi, hatta bot'a ödediğim lisans yerin dibine batsın evladınız iyileşsinde sorun bile değil demiştim. Bu yazdıklarım emin olun olan şeyler. Olanın dışında birşey yazmıyorum. Biz sizi bu şekilde gerçekten idare ettik, ediyoruz ve gerektiği zaman ederiz. Ancak sizin bizi iyi anlamanız gerekiyor. Şimdi siz demişsiniz ki alıştınız hıza, şimdi kesinti yada yavaşlık oldumu söyleniyorsunuz. Soruyorum size; Sizce verilmesi gereken cevap bu mu olmalı? Biz kaliteli hizmete alıştık. Siz de bundan memnundunuz. Peki hala, bizim burada günahımız nedir? Siz de soruyorsunuz benim günahım nedir? Hocam sunucu konfigürasyonları eğer ki bu durumda bile sıkıntı veriyorsa şayet, alımları durdurabilir, destek bölümüne alabildiğiniz kadar insan alabilir ve bu işten daha sıkıntısız şekilde sıyrılabilir ve bizleride bir çok dertten kurtarabilirsiniz. Eğer ki sunucu konfigürasyonları yeterli olduğu halde saldırıya maruz kalıyorsak, bu durumda da alımları durdumanız gerekebilir. Çünkü zaten yeterince video işleme hizmetleri hattı kasıyorken bir de saldırılar durumu çekilmez hale sokuyor. Biliyorsunuz ki donanımsal olsun yazılımsal olsun hiç bir firewall tam manası ile büyük saldırıları püskürtemiyor. O halde sizin yapacağınız şey başka şekillerde önlemler almak. Bu konuda beyin fırtınası gerekiyorsa onu da yapalım. Biz teoride siz pratikte çözümü hayata geçirelim. Ben artık desteğe birşey yazarken beklentisiz yazıyorum. Çünkü 2-3 günden aşağı dönülmüyor. Bu bir gerçek. Bu da bana zarar veriyor. Yani bot benim kazanmama mani oluyorbir nevi. Ancak bu cevabıma istinaden siz de beğenmiyorsan alma kardeşim derseniz, düşünmemiz gereken daha kritik soru ve sorunlar var demektir.

Vel hasıl kelam, tekrar etmem gerekirse; emin olun şahsınız ile ilgili bir sıkıntım yok kimsenin olduğunu da düşünmüyorum. Bilakis dediğim nedenlerden sevgi ve sempatim var. Ben de yazılımcıyım, ben de adanalıyım ve en nihayetinde bende insanım ve sürekli empati yapmaya çalışırım. Sizi çok iyi anlıyor ve bizleri çok iyi anlamanızı temenni ediyorum.

Saygılarımla
Emin Öztürk

Cevabımı oku lütfen güzel kardeşim. http://www.ytpara.com/ozel-yazilim-...u-tek-tek-ve-toplu-ekleme-527.html#post369686

inanın kimseyi hedef almıyorum ama bu durum canımı çok sıkıyor, sabahtan bu yana ite kaka 35 videoyu zor yüklettim :confused:

Tıkır tıkır çalışan bot son 2 haftadır sürekli sorun çıkarmaya başladı üye sayının artması ile bot performansından çok şey kaybetti hergün bir sorun çıkartıyor yüzlerce insan hergün sorunları yazıyor.Üye alımını durdurun madem bizde verdiğimiz paranın karşılığında düzgün bir hizmet alabilelim.

Botun ilk günlerindeki gibi olmayacağı kesin o kadar üye var ama video yükleme baya ağırlaştı.

Merhaba Arkadaşlar,

Ben size anlatayım siz ona göre cevap verin.

Otomatik kontrol için açıklama:
Öncelikle saat 12:10 geçiyor. En geride otomatik kanal kontrolünde bekleyen kanal 10:20 gösteriyor. Yani 1 saat 50 dakika demektir. Ortalamasına alındığında 55 dakika çıkar. Bana göre bu kadar yüke göre gayet iyi bir oran.

Toplu Video Yükleme olayı için:

Günde 4 milyon video yükleniyor ve şuanda bekleyen video sayısı 140.000 video var. Yani 1 saat - 2 saat içerisinde yükleyecek demektir. Siz emri verdiniz 5 dakika sonra bakıyorsunuz yükleme başlamış mı diye. Ee geride ilk önce 140.000 bekleyen var sonra size sıra gelicek. 10.000 video emri verin 2 saat sonra bitecek demektir. 1 video verirseniz oda 2 saat sonra bitecek demektir. Aciliyetiniz varsa anasayfa veya toplu link ile yükletin. Yoksa 1-2 saat sonra halletme ortalamasında. Tabiki bazı videoların sunucuları çok yavaş youtube onları vermiyor ama bizim sistem elinde sonunda onu tahaaüt edilen 12 saatte yüklüyor. Size soruyorum şimdi geçmişte bekleyen videoyu mu önce yükleteyim anında geleni mi? Yani video yüklenmiyor yazmayın lütfen veya yavaş diye yazmayın. Sistem sırası gelince 5 dakikada 10.000 videodan varsa yükleyecektir. Veriyorsunuz 10 video emri 2 saatte yüklemedi diyorsunuz. Verin 10.000 video emri yine 2 saatte yükleyecektir. Yani 1 video ile 250 video arasında fark yok. Emirleri verin sırası gelince sistem yükleyecek.

Sistem kötüleştimi? Hayır çok daha fazla video yükleniyor. Sistem yavaşladımı? Hayır çok daha fazla kanal kontrol ediliyor. Peki neden konuda bu kadar tutarsızlık var? Çünkü üye sayımız çok bazı arkadaşlar emir veriyor ama 10 dk sonra başlamadı diyor.

Bir tane kişi gelipde ben 12 saat den fazla süredir 100 videomun yüklenmesini bekliyorum yazamaz. Tahaaüt edilen süre 12 saatte tüm verdiğiniz emirlerin yüklenmesidir. Biz tahaaütümüzü tutuyoruz. Sıra size gelmedikçe anlık başlamaz yüklenme.

Peki bizim sistem anlık yüklenmelere yetişirken neden şimdi yetişemiyor? 10 gün önce 3 arkadaşın bilgilerini mahkeme istedi. Çalıntı kredi kartıyla kimisi 10.000 hakdan 10 defa almış. Yani birisinin kredi kartıyla 3.500 tl para cektirmiş. Olayın üstünden 20 gün geçmiş. 1 tanesininkinin Salı günü mahkemeye gittiğimde 2 yıl hapis cezası aldı ve içeriye atıldı. Ama olan yine benim sistemime oldu kişi 20 günde 200.000 video yükletti serverımdan. Yani biz verilenleri hep tahaaüt ettik. Ve yerine getirdik. Getirmediğimiz günlerde ise ek süreler verdik.

Şimdi sorum şudur? 4 saatden fazla sürede 200 video üstü yükleme emri verdiniz ve yarısından çoğu bekliyorsa sistem hatalı iş yapıyor demektir.

Diğer boyut ise buraya yazacağınıza toplu videolarda bekelyen videolar linkine tıklayıp sekmenin birinde sayfayı açık tutun ve turbo moduna alın.

Destekden sabah sabah 20 tane soru sistem çok yavaş yüklemeye başlamıyor denmesi. Emri vereli hepinizinkinin 10 dakika olmuş ve yüklemeye başlanmamış. Ya sıra diye birşey var orada da yazı var. 12 saat içerisinde yüklenecektir yazıyor. 4 milyon video yüklenirken kuyrukda 140.000 video varsa sıra size 1-2 saat içerisinde gelip aynı anda temizlenecek demektir.

Evet arkadaşlar buna rağmen bizimle çalışmak istemeyen arkadşalar olabilir. Videoyap.com 1.5 yıldır sürekli destek verdi, sürekli kendini geliştirdi. Youtube'un değişikliklerini aynı gün sisteme entegre etti ve müşterilerini yarı yolda bırakmadı. Evet buna rağmen ben artık memnun değilim yazan arkadaşlar destek bölümünden kalan günlerini iade alabilirler. Böylelikle daha az kişiye daha kaliteli iş veririz.

Destek bölümüne bakıyorum 12:23 saatindeyiz ve aynı dakikada 14 tane mesaj gelmiş. %90 youtube'undan bana para kazanmayı öğretin. Arkadaşım sayenizde aylık x.xxx rakamlarda kazanıyor v.s. şeklinde mesajlar. Arkadaşlar ben tekrar tekrar söylüyorum. Ben kimseye bir yol önermiyorum, kazanan kişiler sadece sistemi düzgün kullanmayı bildikleri için oluyor.

Hocam 6 saat kontrol etmemişti ben manuel yaptım.keşke yapmasaydım yani 2-3 saat.okeyde 6 saat fazla değilmi sizce ? En azından biz uyurken gece kontrolleri aksamasın.

mobil mesaj

evet hocam belki bot ile alakasız sorular bilgisizlikten sormuş olabilirim çünkü bot ile alakalı mı değil mi bilmiyorum. ve sizde bu sorulara muhatap olmak istemediğinizden cevap vermemiş olabilirsiniz. ama benim müzminleşen bi sorunum var. bota eklediğim kanallar toplu olarak kapanıyor. 1 aydır tek kuruş kazanamadım. bilen arkadaşlar varsa buradan da yardımcı olabilirse sevinirim. herkese kolay gelsin.

evet hocam belki bot ile alakasız sorular bilgisizlikten sormuş olabilirim çünkü bot ile alakalı mı değil mi bilmiyorum. ve sizde bu sorulara muhatap olmak istemediğinizden cevap vermemiş olabilirsiniz. ama benim müzminleşen bi sorunum var. bota eklediğim kanallar toplu olarak kapanıyor. 1 aydır tek kuruş kazanamadım. bilen arkadaşlar varsa buradan da yardımcı olabilirse sevinirim. herkese kolay gelsin.

kanalların toplu olarak kapanıyorsa açık olan kanalları partnere geçir oluyorsa..sorunluların hepsini sil.
forumda mac değiştirme programı var onu arat bul bir defalık değiş ytkoray ın konusu.ve modemini resitle sıfırdan temiz başla.
bu tip sorunların botla ilgisi yok..eskiden vardı ama botlar çok gelişti artık.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

" Bir tane kişi gelipde ben 12 saat den fazla süredir 100 videomun yüklenmesini bekliyorum yazamaz. Tahaaüt edilen süre 12 saatte tüm verdiğiniz emirlerin yüklenmesidir. Biz tahaaütümüzü tutuyoruz. "

Hocam beni bilirsin, çok ekstra problem olmadıkça bota tahammülümü gösteririm ve düzelir. Ancak dün öğlen 12:00 de 10 kanalıma 5.000 video emri verdim, Akşam 20:00 civarı emirlere anca başladı, ve 500 video ya yükledi ya yüklemedi, hatta aynı emirler şuanda da hala devam ediyor yani hala bitiremedi 24 saat oldu 5.000 video daha bitmedi :) O yüzden diyoruz biz, e şimdi 1 gündür bot yüklesin diye bekliyorum haliyle işlerime devam edebilmek için.

Her kanala 500 video atıyorum, manuel Kanalı Komple Kopyala emirleri işleme alınmıyor uzun süre, 2 saat değil 6 saatte işleme alsa yine razıyım o derece. Her kanalıma Kanal Çek'ten videoları atsam 10 kere 50 video alma işlemi yapmam gerekiyor, bu da çok yorar. Kanal çek bölümünde video sayfalama 100'er li olsa hiç bir sözüm olmaz direk ordan yapar anında videoları işleme aldırır turbolarım.

Ama benim derdim 24 saatte Kanalı Komple Kopyala emirlerini işleme almıyor :)

Videoyap aşk gibi birşey ne olursa olsun yerine başkasını koyamıyor insan ama bize zarar vermemeli çalışmaları aksatmamalı, başarılar diliyorum.

"Şimdi sorum şudur? 4 saatden fazla sürede 200 video üstü yükleme emri verdiniz ve yarısından çoğu bekliyorsa sistem hatalı iş yapıyor demektir.

Diğer boyut ise buraya yazacağınıza toplu videolarda bekelyen videolar linkine tıklayıp sekmenin birinde sayfayı açık tutun ve turbo moduna alın. "

Web_Scripti hocam
canlı örnek vereyim, sabah 320 video yükleme hakkım vardı saat 9 gibi 320 hakkımıda kullandım, saat bire geliyor şuanda ve yüklemeyi bekleyen 277 video var... ayrıca turbo modda sabahtan bu yana !!!! kesinlikle bir yerlerde problem var !!!

Hocam bir hesabında 24 saattir hala yüklemeyen videolar mevcut. Sistemde hata vardır diye kurduğunuz cümleye istinaden yazıyorum. Bunun yanında şunu da belirtmek isterim arkadaşlar sorunlarını bildiriyorlar ve bunun sonucunda direk olarak "bizimle çalışmak istemeyenlere haklarını iade edebilirim" tarzı cevapların iletişim kopukluguna yol açtığı kanısındayım. Sorun olacaktır elbette . Elestirenlerde olacaktır direk ipleri kopma noktasına getirmenin anlamı yok diye düşünüyorum. Iyi çalışmalar diliyorum. Şu anki kazancımda videoyap sayesinde bu her daim belirtiyorum.

@Web_Scripti

" Bir tane kişi gelipde ben 12 saat den fazla süredir 100 videomun yüklenmesini bekliyorum yazamaz. Tahaaüt edilen süre 12 saatte tüm verdiğiniz emirlerin yüklenmesidir. Biz tahaaütümüzü tutuyoruz. "

Hocam beni bilirsin, çok ekstra problem olmadıkça bota tahammülümü gösteririm ve düzelir. Ancak dün öğlen 12:00 de 10 kanalıma 5.000 video emri verdim, Akşam 20:00 civarı emirlere anca başladı, ve 500 video ya yükledi ya yüklemedi, hatta aynı emirler şuanda da hala devam ediyor yani hala bitiremedi 24 saat oldu 5.000 video daha bitmedi :) O yüzden diyoruz biz, e şimdi 1 gündür bot yüklesin diye bekliyorum haliyle işlerime devam edebilmek için.

Her kanala 500 video atıyorum, manuel Kanalı Komple Kopyala emirleri işleme alınmıyor uzun süre, 2 saat değil 6 saatte işleme alsa yine razıyım o derece. Her kanalıma Kanal Çek'ten videoları atsam 10 kere 50 video alma işlemi yapmam gerekiyor, bu da çok yorar. Kanal çek bölümünde video sayfalama 100'er li olsa hiç bir sözüm olmaz direk ordan yapar anında videoları işleme aldırır turbolarım.

Ama benim derdim 24 saatte Kanalı Komple Kopyala emirlerini işleme almıyor :)

Videoyap aşk gibi birşey ne olursa olsun yerine başkasını koyamıyor insan ama bize zarar vermemeli çalışmaları aksatmamalı, başarılar diliyorum.

Hesabınızı kontrol ettim. 15 adet bekleyen video var. Ve bu bekleyenler son 3 saat içerisinde yüklenenlere ait. Yani dünden 1 tane dahi bekelyen yok 5.000 videonuzuda demekki yüklemiş.

"Şimdi sorum şudur? 4 saatden fazla sürede 200 video üstü yükleme emri verdiniz ve yarısından çoğu bekliyorsa sistem hatalı iş yapıyor demektir.

Diğer boyut ise buraya yazacağınıza toplu videolarda bekelyen videolar linkine tıklayıp sekmenin birinde sayfayı açık tutun ve turbo moduna alın. "

Web_Scripti hocam
canlı örnek vereyim, sabah 320 video yükleme hakkım vardı saat 9 gibi 320 hakkımıda kullandım, saat bire geliyor şuanda ve yüklemeyi bekleyen 277 video var... ayrıca turbo modda sabahtan bu yana !!!! kesinlikle bir yerlerde problem var !!!

Merhaba hocam,

ben eray70 inceleyin hesabımı diye destekden yazarsanız sevinirim. Sizin üyelik mailinizi bilmiyorum.

Hocam bir hesabında 24 saattir hala yüklemeyen videolar mevcut. Sistemde hata vardır diye kurduğunuz cümleye istinaden yazıyorum. Bunun yanında şunu da belirtmek isterim arkadaşlar sorunlarını bildiriyorlar ve bunun sonucunda direk olarak "bizimle çalışmak istemeyenlere haklarını iade edebilirim" tarzı cevapların iletişim kopukluguna yol açtığı kanısındayım. Sorun olacaktır elbette . Elestirenlerde olacaktır direk ipleri kopma noktasına getirmenin anlamı yok diye düşünüyorum. Iyi çalışmalar diliyorum. Şu anki kazancımda videoyap sayesinde bu her daim belirtiyorum.

Teşekkürler hocam sağolasın düşüncen için. Yani biraz kullanıcılardan vazgeçmek adına artık bende ipleri biraz serbest bırakıyorum. Memnun olmayan kişileri memnun edemiyorsam iade edebilirim demek istemiştim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri