Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşlar bu botu birazdan satın alacam, ziraat atm den parayı yatıracağım ama eft mi yapayım havale mi, hangisi para kesmez?
deneme sürümünü daha önce kullanmıştım.
bu günlerde biraz sıkıntı var ama o da çok doğal.
hemen bot sahibine yüklenmeyin inanın onlar şu anda ellerinden gelen herşryi yapıyorlardir sırf siz madur olmayın diye, birazda onların tarafından düşünün derim.
Merhaba Arkadaşlar,
botda yükleme sayfasında 1 dkda atabilir ama 12 saatde de yükleyebilit yazıyor. Bir çoğunuz günde 1000 üstü video yüklüyor. Sistem bunu yüklüyor mu? Evet yüklüyor, jet gibi olmasına alıştınız 2-3 saat gecikmeli olunca kan ağlıyorsunuz. Ben 1 saat öncesinden bu yana kontrol edilmeyen kanalda göremiyorum sistemde. Herşeyin zaten manuel kontrol düğmeleri var. Yani yavaşlık seziyorsanız tıklayın. Yüklemede yavaşlık seziyorsanız turbo moduna bekleyen videolara girip alınız. 10.000 üyemin 10.000 tanesini zaten memnun etmem mümkün değil.
Not: Buarada serverlarımızı 8.8.8.8 ip adresiyle dns ayarı yaptığımız için kilitleniyormuş. Belki kullananlar vardır. Son 2 gündür gece 2 ile sabah 9 arası o ipler çalışmıyor. Ve buna yeni çareyi getirdik.
deneme sürümünü daha önce kullanmıştım.
bu günlerde biraz sıkıntı var ama o da çok doğal.
hemen bot sahibine yüklenmeyin inanın onlar şu anda ellerinden gelen herşryi yapıyorlardir sırf siz madur olmayın diye, birazda onların tarafından düşünün derim.
Aynen kontrollerde aksama var.Hocam gece 3 ten sonra kontrol etmemiş.
mobil mesaj
evet hocam belki bot ile alakasız sorular bilgisizlikten sormuş olabilirim çünkü bot ile alakalı mı değil mi bilmiyorum. ve sizde bu sorulara muhatap olmak istemediğinizden cevap vermemiş olabilirsiniz. ama benim müzminleşen bi sorunum var. bota eklediğim kanallar toplu olarak kapanıyor. 1 aydır tek kuruş kazanamadım. bilen arkadaşlar varsa buradan da yardımcı olabilirse sevinirim. herkese kolay gelsin.
@Web_Scripti
" Bir tane kişi gelipde ben 12 saat den fazla süredir 100 videomun yüklenmesini bekliyorum yazamaz. Tahaaüt edilen süre 12 saatte tüm verdiğiniz emirlerin yüklenmesidir. Biz tahaaütümüzü tutuyoruz. "
Hocam beni bilirsin, çok ekstra problem olmadıkça bota tahammülümü gösteririm ve düzelir. Ancak dün öğlen 12:00 de 10 kanalıma 5.000 video emri verdim, Akşam 20:00 civarı emirlere anca başladı, ve 500 video ya yükledi ya yüklemedi, hatta aynı emirler şuanda da hala devam ediyor yani hala bitiremedi 24 saat oldu 5.000 video daha bitmediO yüzden diyoruz biz, e şimdi 1 gündür bot yüklesin diye bekliyorum haliyle işlerime devam edebilmek için.
Her kanala 500 video atıyorum, manuel Kanalı Komple Kopyala emirleri işleme alınmıyor uzun süre, 2 saat değil 6 saatte işleme alsa yine razıyım o derece. Her kanalıma Kanal Çek'ten videoları atsam 10 kere 50 video alma işlemi yapmam gerekiyor, bu da çok yorar. Kanal çek bölümünde video sayfalama 100'er li olsa hiç bir sözüm olmaz direk ordan yapar anında videoları işleme aldırır turbolarım.
Ama benim derdim 24 saatte Kanalı Komple Kopyala emirlerini işleme almıyor
Videoyap aşk gibi birşey ne olursa olsun yerine başkasını koyamıyor insan ama bize zarar vermemeli çalışmaları aksatmamalı, başarılar diliyorum.
"Şimdi sorum şudur? 4 saatden fazla sürede 200 video üstü yükleme emri verdiniz ve yarısından çoğu bekliyorsa sistem hatalı iş yapıyor demektir.
Diğer boyut ise buraya yazacağınıza toplu videolarda bekelyen videolar linkine tıklayıp sekmenin birinde sayfayı açık tutun ve turbo moduna alın. "
Web_Scripti hocam
canlı örnek vereyim, sabah 320 video yükleme hakkım vardı saat 9 gibi 320 hakkımıda kullandım, saat bire geliyor şuanda ve yüklemeyi bekleyen 277 video var... ayrıca turbo modda sabahtan bu yana !!!! kesinlikle bir yerlerde problem var !!!
Hocam bir hesabında 24 saattir hala yüklemeyen videolar mevcut. Sistemde hata vardır diye kurduğunuz cümleye istinaden yazıyorum. Bunun yanında şunu da belirtmek isterim arkadaşlar sorunlarını bildiriyorlar ve bunun sonucunda direk olarak "bizimle çalışmak istemeyenlere haklarını iade edebilirim" tarzı cevapların iletişim kopukluguna yol açtığı kanısındayım. Sorun olacaktır elbette . Elestirenlerde olacaktır direk ipleri kopma noktasına getirmenin anlamı yok diye düşünüyorum. Iyi çalışmalar diliyorum. Şu anki kazancımda videoyap sayesinde bu her daim belirtiyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.