Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Haddim degil belki ama artık üye fazla oldukca kalite düsüyor.
Onun yerine kaliteye tekrar eski haline kavusturmak icin calısmalar yogunlassa daha güzel olacak.
2 Video attım her biri 15 dakikada anca yüklenebildi.Bu sıra sistemi gelmis ama ileride ne olur bilemeyiz.

hocam bu content id den dolayı para kazanmalar kapanıyor. Bunun bir çözümü var mıdır ? Bir yerde yanlış mı yapıyorum acaba ?

hocam bu content id den dolayı para kazanmalar kapanıyor. Bunun bir çözümü var mıdır ? Bir yerde yanlış mı yapıyorum acaba ?

Ana sayfada gördüm böyle konular fakat ben deneme-yanılma yaptıgım kanalda en az 50 tane belkide daha fazla dünya engeli yedim fakat kanal hala ayakta.
Acaba sans mı yoksa sizin yaptıgınız farklı birsey mi var ?

süremin durdurulması için desteğe yazdım ..
umarım işleme alınır...hocam çine gitti biz burda çin işkencesi çekiyoruz...
belki kızacak bana ama kendisi alıştırdı hıza...günde 100tane yükleyemez oldu otomatik..

dün gece 4de 1600 video emri verdim suan saat 22:55 hala bekleyen 600 video var bakalım bu gece 4e kadar yukleyebılecek mi :S hocam kızmayın ama 5000 i aşkın üye kaydı olan bu sistemi tek başınıza idare ettiğinizi düşünür oldum artık. iyi yolculuklar ne diyelim en kısa zamanda düzelir inş.

süremin durdurulması için desteğe yazdım ..
umarım işleme alınır...hocam çine gitti biz burda çin işkencesi çekiyoruz...
belki kızacak bana ama kendisi alıştırdı hıza...günde 100tane yükleyemez oldu otomatik..

bende aynı şekilde dondurulması için mesaj yazdım bir süre ara vericem herşey yerine oturana kadar.

17'sinde destekten ''özgün videoya müzik ekleme gelene kadar süremi dondurabilirmisiniz'' yazdım. hocam bugün yarın gelicek yazınca dondurmayın kalsın o zaman yazdım..

ayın 25'i oldu hala bekliyorum. süre işliyor neyse en iyisi 20-30 gün ara vermek hem bu ara vermeyle kanalların bir nebzede olsa spamdan kapanmasınıda önlemiş oluruz.

kanal kontrolleri sürekli aksıyor. bota her girdiğimde kanal mı gitti diye düşünmekten yoruldum. video yüklemediğim eski kanallarımda 12 saate çıkarmıştım kontrolleri gereksiz yere yükleme yapmayım en azından kendi adıma diye. ama ona rağmen kontroller aksıyor. tekrar hepsini 1 saate çektim yine aksıyor. saatte bir kontrol yapması gerekirken 4-5 saat kontrol edilmeyen kanallar oluyor.

bir diğer husus ise resimde göreceğiniz üzere 25 saat önce verdiğim video yükleme emirleri hala beklemekte. toplamda 50-60 video için bu emri vermiştim, 10'ar dakika arayla yüklemesi için. hala bekleyen 18 tane video. 25 saatte toplam 2 kere yüklemeyi denemiş bot.

VpXNpn.png

@webscripti hocam etiketlerde de sorun var toplu yukleme de , 3 gundur takip ediyorum , acaba gunluk bir sorun diye mi ama degil , en azindan benim kanallarimda toplu yuklemede etiket ve aciklama ozgunlestirmeyi seciyorum , ama kanallara girince , etiket kisminda sadece , video ismindeki kelimeler etiket olarak geciyor.

saat 10 dan beri 40 video yükleyemedi gitti hocam artık buna bi çözüm bulalım üye alımını durduralım yada ne biliyim yeni server alalım fiyat 3tl 5tl artsın ama hizmet geri eskisi gibi olsun oto kanal kontrolunu 30dk yaptım 2 saatte bi yaparsa yine iyi bot cok bozdu yaa hem cok yavas yüklüyor hem kontroller aksıyor süper olağan üstü bi bot ne hale geldi ya

video yüklememesini, geç yüklemesini idare ediyorum da kontroller çok sıkıntıya sokuyor. her ne kadar webscriti sürekli reddetse de kontrollerde ciddi bi aksama var. kanalları çok riske sokuyor.

bu tür karşılaştırmalar yapıp botu kötü zamanında yermek sizce mantıklı mı ?

bi tek bende sıkıntı yok heralde, 24/25/25 gösteriyo, o 1 taneyi de kendim kontrol ettiriyorum genellikle, attığım videolar en kötü 1 günde yükleniyo

Ben dun oglen 400 video attim hicbir sıkıntı yoktu hizli bir sekilde yukledi

benim geç yüklemeden dolayı hiç bir sıkıntım yok, bir gün sonra yüklense de olur. sadece bir tane güncel çalıştığım kanal var. video sıraya alırken mesela 150 video sırada bekliyor bunların acelesi yok ama daha sonra yüklediğim video güncel video diyelim ve hemen yüklense iyi olacak bunu ilk sıraya almamız mümkün mü acaba? bota çok hakim değilim bilen arkadaşlar var mı?

benim geç yüklemeden dolayı hiç bir sıkıntım yok, bir gün sonra yüklense de olur. sadece bir tane güncel çalıştığım kanal var. video sıraya alırken mesela 150 video sırada bekliyor bunların acelesi yok ama daha sonra yüklediğim video güncel video diyelim ve hemen yüklense iyi olacak bunu ilk sıraya almamız mümkün mü acaba? bota çok hakim değilim bilen arkadaşlar var mı?

ana sayfadan yada toplu link bölümünden sıraya girmeden yükleyebilirsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri