Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Toplu video kısmında bir sürü hakkım var.. Bunları para karşılığını birine ersem veya sistem geri alıyor mu ?

Bot eskiden daha güzeldi simdi kalitesi düsüyor nedense yükleme yavasladı,kontrol zamanında yapılmıyor inşallah kısa zamanda eskisi gibi olur

Aslında hesapları birbirine bağlamadan sadece hesaplar arası toplu hak transferi için bir menü olsa işler daha kolay olur.

hocam birşey sorabilir miyim ? videoyap botu normalde content id denilen özelliği değiştirmiyor mu bizim kanallarımız neden content id den dolayı para kazanmasını kaybediyor.

Telifli Video olduğu için şuanda yanıt veremedi.

Bu hatayı alıyorum. Ben bunu kanala yüklemek istiyorum gene de bunun bir çözümü yok mu?

arkadaşlar;

+15 dk videolarda çerçeve,süre kesme,renk koyulaştırma ekleniyor muydu?

video hakkı satan arkadaşlar lütfen bana özel mesajtan ulaşın

Piyasası nedir bu işin aklımızda bulunsun..

Hocam videoyapın kendisinde günlük 2k hak 80 tlden satılıyor yani 60 k hak 80 tl. Genelde 1 tlden 1k gidiyor ona göre hesaplayın :) yanlışım varsa diğer arkadaşlar düzeltsin.

ne şans ama :D dedim son iki gün..şu biriken topluları bitireyim girdim 20 kanalı çöktü site .s

arkadaş yurtdışında sanıyorum server ların resetlenmesi gerek

@Web_Scripti Hocam 3.taraf eşleşen/dünya engeli geldiğinde uyarılar kısmında bu şekilde birleşik gözüküyor. Acil uyarılar kısmında onları ayrı ayrı yazarsan bizde kanala eşleşen mi gelmiş yoksa dünya engeli mi gelmiş anlayabiliriz. Belli sayıda dünya engeli gelince kanala para kazanmalar gidiyor ona göre sayıyı bilirsek kanalı silip devam ederiz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri