Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Otomatik etikinleştirmeyi kısa sürede yapacağım inş. Mozikleştirme ile ilgili şuanlık planladığım bir şey bulunmuyor. Filtre olayı toplu video bölümünde kelime arama içerisinde bulunuyor

Hocam üstteki mesajımda cevaplamıştım. Geçen hafta sadece 1 saatliğine yeni üyelik alımına kapatmıştık.

Sizlerin sayesinde bu şekilde büyüdük sağolun varolun.

anladım hocam kolay gelsin kanal çek bölümüne de entegre edemez misin dk filtrelemeyi ?

Hocam üyelik alımı açık mı anlamadım bir şey ?

anladım hocam kolay gelsin kanal çek bölümüne de entegre edemez misin dk filtrelemeyi ?

Hocam üyelik alımı açık mı anlamadım bir şey ?

bende beklemiştim :) bu sekil üye olabilirsin

mlE41V.jpg

Hocam deneme süresi istedim verdiniz eyvallah. Sabahtan beri uğraşıyorum Hata: BadAuthentication - [email protected] adresinden programların video yüklemesine izin vermelisiniz sonra bu hesabınıza video yükleyebilirsiniz. Önce youtube.com dan hesabınıza giriş yapın sonra Tıklayıp yetki verin. Yetki vermenize rağmen bu hatayı alıyorsanız; güvenlik ayarlarını sıfırlamanız gerekiyor. Bunun için youtube.com'dan kanalın şifresini değiştirin. Aynı şifreyi videoyap.com kanallarım sayfasından da değiştirin.

hatasını veriyor.

DEDİĞİ HERŞEYİ YAPTIM YİNE DÜZELMEDİ SORUNU SORDUM DESTEKTEN HENÜZ CEVAP YOK YARDIMCI OLURMUSNUZ ? MEMNUN KALIRSAM SATIN ALACĞAIM SADECE 1 DENEME YAPMAK İSTİYORUM. TEK Bİ DENEME YAPaİYİM GÜZELSE ANINDA BASICAM PARAYI

alıntı yaparak cevaplarsanız sevinirim

Videoyapla eski temiz kanallarını tekrar özgünleştirerek çekenler var mı ? Dünya engeline bir nebze bu çözüm olabilir diye düşünüyorumda..

[MENTION=5726]marcustanley[/MENTION]

Normal Hesap Kartı ile ödeme yapılırmı.? bilginiz var ise arkadaşlar bilgilendirebilirmisinz.? (internet üzerinden)

Normal hesap kartı dediğin banka kartı büyük ihtimal evet ordaki hesap numaralarına havale yada eft ile gönderip ödeme bildirim formunu doldurmanız yeterli ama tavsiyem paypal yada kredi kartıyla almanız çünkü hemen onaylanıyor.

anladım şuan ne paypal var nede kredi kartı :)

anlaşıldı bankaya gidip elle yatırcaz :)

Hocam deneme süresi istedim verdiniz eyvallah. Sabahtan beri uğraşıyorum Hata: BadAuthentication - [email protected] adresinden programların video yüklemesine izin vermelisiniz sonra bu hesabınıza video yükleyebilirsiniz. Önce youtube.com dan hesabınıza giriş yapın sonra Tıklayıp yetki verin. Yetki vermenize rağmen bu hatayı alıyorsanız; güvenlik ayarlarını sıfırlamanız gerekiyor. Bunun için youtube.com'dan kanalın şifresini değiştirin. Aynı şifreyi videoyap.com kanallarım sayfasından da değiştirin.

hatasını veriyor.

DEDİĞİ HERŞEYİ YAPTIM YİNE DÜZELMEDİ SORUNU SORDUM DESTEKTEN HENÜZ CEVAP YOK YARDIMCI OLURMUSNUZ ? MEMNUN KALIRSAM SATIN ALACĞAIM SADECE 1 DENEME YAPMAK İSTİYORUM. TEK Bİ DENEME YAPaİYİM GÜZELSE ANINDA BASICAM PARAYI

alıntı yaparak cevaplarsanız sevinirim

Kanaldan cikis yap tekrar giris yap oyle izin ver daha sonra api al

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hallettim hocam çok teşekkürler süper bi hizmet kesin satın alacağım.

hocam destekden mesaj attım önemli bakabilirmisin çok acilen @Web_Scripti

çarşamba gününden bu yana süren bi sorunumuz var en geç cuma halledebilceğinizi söylemiştiniz pazar günü bitmek üzere hala cvp vermediniz olumlu veya olumsuz bi dönüş yaparsanız en azından bizde ona göre hareket edelim @Web_Scripti

1 kanalımı bottan çıkardım kanallarım kısmından herşeyi sildim şifre vs... ama oto kontrolde hala bomboş bir satır duruyor geçende bi arkadaş sormuştu nasıl kalkacağını ama şuan bulamadım.

o boş satırı nasıl sileceğim arkadaşlar?

1 kanalımı bottan çıkardım kanallarım kısmından herşeyi sildim şifre vs... ama oto kontrolde hala bomboş bir satır duruyor geçende bi arkadaş sormuştu nasıl kalkacağını ama şuan bulamadım.

o boş satırı nasıl sileceğim arkadaşlar?

oto konrolu iptal et dicen

1 aylık gezintiden sonra gene geri geldik :D Sürem başlasın artık :D

Garanti Bankası hesabınıza 6 Aylık Üyelik alımı için 99 TL gönderdim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri