Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

ünlem soruna başka çözüm gerekli artık mozaikleştirmede işe yaramıyor videoyaptaki çözümde işe yaramıyor
Mozaik çoğu videoda işe yarıyor botla yükle videoları ünlem geç ile başlıklar sayı olsun sonra elle mozaikle parakazanmaları aç orjinale döndür başlıkları botla kontrol ederek geri getir çoğu videoda başarılı sonuç aldım.Tek sıkıntı düzenleme işlemi bazen 5dk bazen 24 saat kafasına göremi yapıyo ne yapıyo anlamadım :)

dedicated biraz açıklarmısın bilgi sahibi olmak istiyorum.

arkadaşlar birde üyelik kapalı videoyap yöneticisi lütfen ilgilensin

110 a yakın bilgisayarı var arkadaşın , 5-6 tanesi 250gb lık bilgisayarlar 100 e yakında senin gösterdiğin bilgisayarlardan daha iyileri var :D o yüzden yetmez

Mozaik çoğu videoda işe yarıyor botla yükle videoları ünlem geç ile başlıklar sayı olsun sonra elle mozaikle parakazanmaları aç orjinale döndür başlıkları botla kontrol ederek geri getir çoğu videoda başarılı sonuç aldım.Tek sıkıntı düzenleme işlemi bazen 5dk bazen 24 saat kafasına göremi yapıyo ne yapıyo anlamadım :)

ben müzik yüklediğim içinmi bilmem ama dediğin gibi yaptığım halde yine ünlem geliyor

videyap hayali :D beklemede nah olukla para akacak :D

tam yorumu okurken o sahne idi :D

Üyelik alımları hiç durmadı arkadaşlar, geçen hafta sadece 1 saatliğine durdurmuştuk.

üye alımları kapalı

Web Scripti arkadaşa şöyle özel sunucuular almak şart...

upload'da ve sunucu yavaşlığına son vermek lazım :D 640 $ = 1200-1300 tl tutar aylık

64 gb ram 20 çekirdekli işlemci :) arkadaşlar nedersiniz fikrime

27j8jv.jpg
,

Keşke server masraflarım 1.500 - 2.000 tl olsa. Şuanda aylık 70.000 tl ödüyorum. Serverlarımın %90 nı 64gb ramin üstündedir. Günde 5 milyona yakın ortalaması 400mb dan oluşan bir video yüklemesi var. 110.000 kanal oto kontrolü sürekli yapılıyor. Diğer oto yüklemeleri ve manuelleri saymıyorum bile.

Üyelik alımları hiç durmadı arkadaşlar, geçen hafta sadece 1 saatliğine durdurmuştuk.

Keşke server masraflarım 1.500 - 2.000 tl olsa. Şuanda aylık 70.000 tl ödüyorum. Serverlarımın %90 nı 64gb ramin üstündedir. Günde 5 milyona yakın ortalaması 400mb dan oluşan bir video yüklemesi var. 110.000 kanal oto kontrolü sürekli yapılıyor. Diğer oto yüklemeleri ve manuelleri saymıyorum bile.

doğrudur hocam üye alımı açık yani o halde ?

Hocam tek tek ya da toplu olarak videolarda mozaik yapma(görüntüyü bozma) ve orjinale çevirme ünlem geçmek için yapmayı düşünüyor musun ? Bir de sürelerine göre aynı youtube video dk filtresi gibi eklemek mümkün müdür bota ? Yani ben 20 dk + üstü videoları listeleyecem çekeceğim kanalda ve o şekilde kısa video olmadan videoları çekebilecem ?

Bir de videoları toplu olarak etkinleştirme yapabilir misin ?

Kanal doğrulanmadan + 15 dk olmadan videolar etkinleştirilmiyor daha sonra doğruladıktan sonra tek tek etkinleştirmek durumunda kalıyoruz bu da oldukça sıkıcı ve uzun sürüyor bunu pratik bir şekilde bota entegre edebilir misin ?

hocam işin içinde olamyınca (: bilgilenmiş olduk diyelim 8 bin üye olsa 8000x25 tl : 200 milyon :) cem yılmaz hesabı :D

hocam üyelik ne zaman açılır

Daha bunun yanında ekstra hesap alanlar, hak alanlar var :D şaka bi yana baya globalleşti videoyap.

uzun zamandır bot kullanmayı bıraktım ta o zaman toplu kanal kapatma spam gbi durumlar var idi tabi ozamanlar videoyap gördüm ama pek ümit baglamadım sonuçlar hep aynı olur diye gerek yok düşüncesi vardı taki bi sevdğim birin tavsiye etmesi sonuçunda almaya kara verdim.yoksa bot ve çoklu kanal kullanma bırakmıştım bi başlangıç yapmak istiyorum...

1 kanalım olsun ayda 50 tyl kazansam felsefesi vardı :)

doğrudur hocam üye alımı açık yani o halde ?

Hocam tek tek ya da toplu olarak videolarda mozaik yapma(görüntüyü bozma) ve orjinale çevirme ünlem geçmek için yapmayı düşünüyor musun ? Bir de sürelerine göre aynı youtube video dk filtresi gibi eklemek mümkün müdür bota ? Yani ben 20 dk + üstü videoları listeleyecem çekeceğim kanalda ve o şekilde kısa video olmadan videoları çekebilecem ?

Bir de videoları toplu olarak etkinleştirme yapabilir misin ?

Kanal doğrulanmadan + 15 dk olmadan videolar etkinleştirilmiyor daha sonra doğruladıktan sonra tek tek etkinleştirmek durumunda kalıyoruz bu da oldukça sıkıcı ve uzun sürüyor bunu pratik bir şekilde bota entegre edebilir misin ?

Otomatik etikinleştirmeyi kısa sürede yapacağım inş. Mozikleştirme ile ilgili şuanlık planladığım bir şey bulunmuyor. Filtre olayı toplu video bölümünde kelime arama içerisinde bulunuyor

hocam işin içinde olamyınca (: bilgilenmiş olduk diyelim 8 bin üye olsa 8000x25 tl : 200 milyon :) cem yılmaz hesabı :D

hocam üyelik ne zaman açılır

Hocam üstteki mesajımda cevaplamıştım. Geçen hafta sadece 1 saatliğine yeni üyelik alımına kapatmıştık.

Daha bunun yanında ekstra hesap alanlar, hak alanlar var :D şaka bi yana baya globalleşti videoyap.

Sizlerin sayesinde bu şekilde büyüdük sağolun varolun.

Hocam merhaba. Botumuza "Youtube toplu video link" kısmı ekleyebilir miyiz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri