Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Telif/Topluluk İhtarları: 0/0
ihtarlar gözükmüyor youtube değişikliği yüzünden sanırım.

Telif/Topluluk İhtarları: 0/0
ihtarlar gözükmüyor youtube değişikliği yüzünden sanırım.

Aynen öyle bunu bende belirtmiştim.. [MENTION=847]crazykanka61[/MENTION] arkadaşında dediği gibi videoyapın artık çok hassas olması lazım dünya engeli yiyen ve eşleşen videoları aynı telifli video gibi kanala yüklememesi lazım... [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] lütfen bu konuyu dikkate al üstad..

hocam simdi bi kaç kanalımda gözüme çarptı kanalın haftadan beri para kazanması acılmamıs öncekiler acılmıs ama son 3-4 günlük videolarda para kazanma açılmamıs partner kanalı telif yok uyarı yok acaba sebebi nedir?

Hocam yeni eklediğim kanalım Telif kontrol bölümde 24 saat olarak ayarlı. Kontrol zamanını değiştirdiğim zaman manuel kontrol yapamıyorum. Süre belirtmeden "sonra tekrardan bu kanalı kontrol edebilirsiniz." şeklinde uyarı çıkıyor. Manuel kontrol işlemini sadece 24 saat ayarlıyken yapabiliyorum. Bu sorunun çözümü nedir acaba?

Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle herkese ilgisi için teşekkür ederim. 3 gün sonra önceden belirttiğim gibi gibi çinden dönmüş olacağım. Bu süreçde vidoyap yeni üye ve eski üyelerin süre satın almasında rekorlar kırmış ve kırmaya devam ediyor. Tabiki bizi bu şekilde pazarımızda marka yapan sizlere sonsuz teşekkürler. Videoyapı geçen hafta 1 saatliğine yeni üye alımına kapatmıştım. Desteğe 1 saatde 100 e yakın bir hesap daha alıcaktım, kuzenimede yarın alıcaktık tarzı mesajlar gelmişti. Belki ileride yeni üyeliğe kapatabilirim. Ama şuan için mevcut müşterilerimin yeni hesap olayı olduğu için düşünmüyorum. Çinden dönünce sistem çok farklı bir hıza geçiş yapacakdır. Youtube yenilikleri entegre edilecektir. Ve bir çok güzel şeyler yine eklenmeye devam edecektir. Bizim tek amacımız var. Siz kazandıkça bizde kazanıyoruz. Bir defa değil onlarca defa ticaret yapabilmemizin tek nedeni budur. Yoksa ben 25 tl den zengin olmam, sizde iflas etmezsiniz. 1.5 yıldır videoyapla kazanıldığı gibi, Birlikte kazanmaya devam...

Videoyap.com anlatmaya veya övmeye gerek yok. Üye oldukdan sonra destek bölümünden deneme istemeniz yeterlidir.

Not: son günlerde bazı arkadaşlar bot satış konusu açıyor. Lütfen destekden iade isteyiniz. Kullanılmayacak birşey için ücreti almamız bizim açımızdan helal sayılmaz.

Tüekiyeye sevgilerle...

Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle herkese ilgisi için teşekkür ederim. 3 gün sonra önceden belirttiğim gibi gibi çinden dönmüş olacağım. Bu süreçde vidoyap yeni üye ve eski üyelerin süre satın almasında rekorlar kırmış ve kırmaya devam ediyor. Tabiki bizi bu şekilde pazarımızda marka yapan sizlere sonsuz teşekkürler. Videoyapı geçen hafta 1 saatliğine yeni üye alımına kapatmıştım. Desteğe 1 saatde 100 e yakın bir hesap daha alıcaktım, kuzenimede yarın alıcaktık tarzı mesajlar gelmişti. Belki ileride yeni üyeliğe kapatabilirim. Ama şuan için mevcut müşterilerimin yeni hesap olayı olduğu için düşünmüyorum. Çinden dönünce sistem çok farklı bir hıza geçiş yapacakdır. Youtube yenilikleri entegre edilecektir. Ve bir çok güzel şeyler yine eklenmeye devam edecektir. Bizim tek amacımız var. Siz kazandıkça bizde kazanıyoruz. Bir defa değil onlarca defa ticaret yapabilmemizin tek nedeni budur. Yoksa ben 25 tl den zengin olmam, sizde iflas etmezsiniz. 1.5 yıldır videoyapla kazanıldığı gibi, Birlikte kazanmaya devam...

Videoyap.com anlatmaya veya övmeye gerek yok. Üye oldukdan sonra destek bölümünden deneme istemeniz yeterlidir.

Not: son günlerde bazı arkadaşlar bot satış konusu açıyor. Lütfen destekden iade isteyiniz. Kullanılmayacak birşey için ücreti almamız bizim açımızdan helal sayılmaz.

Tüekiyeye sevgilerle...

allahına kurban hocam en kısa zamanda beklıyoruz sızı ve yenılıklerınızı :)

Merhaba Arkadaşlar,

Tüekiyeye sevgilerle...
Hocam özellikle şu ünlem yap sistemini biraz geliştirseniz nasıl geliştirceniz hakkında bir fikrim yok ama yeni kanallar bile baydı artık :confused:

Para kazan ayarlanamadı, kanalınızın para kazan bölümünde sıkıntı olabilir veya eklediğiniz kanal alt kanaldır. Fakat siz ana kanal mailini sisteme tanıtmışsınızdır.
böyle bir hatayı sadece benmi yaşıyorum acaba aylardır kontrol edilen kanallarımın uyarısı :(:confused:

Merhaba Arkadaşlar,

Tüekiyeye sevgilerle...
Adamın dibisin hocam☺

Para kazan ayarlanamadı, kanalınızın para kazan bölümünde sıkıntı olabilir veya eklediğiniz kanal alt kanaldır. Fakat siz ana kanal mailini sisteme tanıtmışsınızdır.
böyle bir hatayı sadece benmi yaşıyorum acaba aylardır kontrol edilen kanallarımın uyarısı :(:confused:
kanal izinlerinde sıkıntı var büyük ihtimalle. alt kanal mı normal kanal mı hocam?

bir de video yükleyebiliyor musun bot ile bu kanallara?

kanal izinlerinde sıkıntı var büyük ihtimalle. alt kanal mı normal kanal mı hocam?

bir de video yükleyebiliyor musun bot ile bu kanallara?

hiç bir sıkıntı yok hocam kanallarda normal kanal aylardır kontrol ediyordu bugün böyle bi sorun yaptı partner adsense karışık hepsinde var :/

[email protected] kanalınızda telif hakkı bulunmuyor.

[h=3]Para kazan ayarlanamadı, kanalınızın para kazan bölümünde sıkıntı olabilir veya eklediğiniz kanal alt kanaldır. Fakat siz ana kanal mailini sisteme tanıtmışsınızdır.[/h]

Arkadaşlar bende bu gün kullanmaya başladım botu. Bilgili arkadaşlardan ricam her türlü ayarı yapmış olmama ve normalde bir sorun gözükmediği halde bot videolarımın para kazanmasını açmıyor... Videoyap sayfasında bağladığım kanal için belirlediğim sürelerde otomatik olarak yapılacak ya da yapıldı yazıyor ama bir hareket yok...Nerede yanlışlık yapıyorum acaba?

hiç bir sıkıntı yok hocam kanallarda normal kanal aylardır kontrol ediyordu bugün böyle bi sorun yaptı partner adsense karışık hepsinde var :/

[email protected] kanalınızda telif hakkı bulunmuyor.

[h=3]Para kazan ayarlanamadı, kanalınızın para kazan bölümünde sıkıntı olabilir veya eklediğiniz kanal alt kanaldır. Fakat siz ana kanal mailini sisteme tanıtmışsınızdır.[/h]

Kanalini kontrol et para kazanmanda sorun yoksa ülke ayarini degistir. para kazanman kapatilmadiysa ve ülke olarak para kazanabilecegin bir ülke secili degilse bunu der sadece.

Videoyap bu dünya engellleri için yeni bir sistem eklentisi yaparsa süper olur.Kırmızı dünya engeli sarı dünya engeli bunlara özel yeni bir sistem eklentisi olabilir mi?Videoyap rica ediyoruz

Hocam malesef bu kanalinizin para kazanmasi kapatilmis. Tahminen birkac kanaliniz birden kapatilmistir.kanala giris yapip kontrol edin.

SM-T210 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam malesef bu kanalinizin para kazanmasi kapatilmis. Tahminen birkac kanaliniz birden kapatilmistir.kanala giris yapip kontrol edin.

SM-T210 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yok hocam kapanmamış birşey :D ama çözdüm telif sil para kazan bölümünden seçenekler degişmiş sadece telif sil diyince p.kazan kontrol etmiyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri