Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Sabah tek kanala 618 video attım 587 tanesi sağlam 12 tanesi eşleşen verdi sildim 19 tanede ünlemden gitti, sanırım çektiğiniz kategori ve videolara göre değişiyor ünlem sorunu.
Yukardaki 50 taneden 1-2 tane demiş bendemi bir yanlışlık var yoksa videoları atarken başka bir şeymi yapıyonuz :) 100 tane atıyorum 20 tane kalıyo:cool:

618 video kaç dk dı hocam ortalama peki

Nokia Lumia 820 ile gönderildi.

%25 çerçeve, video süresi kesme bunlar çalışmıyormu ben bu sorunları yaşıyorum..

LT15i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

az ünlem alan arkadaşalra bir sorum olacak hangi şekilde videoları atıyorsunuz? gizli mi, para ışıkları açık oluyor mu? para kazanmayı hemen mi aktif ediyorsunuz?

az ünlem alan arkadaşalra bir sorum olacak hangi şekilde videoları atıyorsunuz? gizli mi, para ışıkları açık oluyor mu? para kazanmayı hemen mi aktif ediyorsunuz?

Unlem gec sistemi ile atiyorum daha sonra manuel kontrol ettirip para kazanmalarini aciyorum

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

618 video kaç dk dı hocam ortalama peki

Nokia Lumia 820 ile gönderildi.

Videoların %50 si 1 saat üstü diğerleri 8 ila 15 dakika arasında değişiyor.

%25 çerçeve, video süresi kesme bunlar çalışmıyormu ben bu sorunları yaşıyorum..

LT15i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

%25 çerçeve video boyu 150 mb veya altındaysa çalışır, 150 mb üstü videolarınızda işaretleseniz de çalışmaz, videonuzu kopyaladığınız gibi yükler.

Ünlem geç sistemini ben kullanmıyorum, ne kadar işe yaradığı konusunda fikrim yok, genelde tüm kanallarımda ilk yüklemede Gizlilik: Herkese açık olarak yüklüyorum, para kazanmayı bot bir taraftan yüklerken ben kanalda kendim açıyorum, telif eşleşen vs elle siliyorum, tamamen bitince o kanalı otomatik kontrole alıp bırakıyorum, 1 hafta boyunca kanalda herhangi bir sıkıntı olmazsa adsense e bağlıyorum.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] üstad youtube yeni güncellemeler yapıyor sizde sistemi güncelleyecek misniz acaba ?? Telifi gösteren kanalım şu anda göster miyorda ??

Bot önceleri şipişak yüklüyordu şimdi ise gözle görülür bi yavaşlama var , eskiden iyiydi ya :)

Yo aksine bugün gayet hızlı Bot, 400 Video emrini 2 saat önce verdim 350 tanesi yüklenmiş bile.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

02.05.2014 14:42
6 defa yüklemeyi denedi
Video yüklenecektir...[Sil]

6 defa yüklemeyi denedi
Video yüklenecektir...[Sil]

7 defa yüklemeyi denedi
Video yüklenecektir...

Çok değil yüklemek istediğim 4 adet video. bota yeni eklenti değil, yeni bir özellik değil, bundan daha pratik bir kullanış değil sadece bu yükleme sorunu ile ilgili sorun çözülsün istiyorum.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam eyni paketler yapsak mesela sadece oto telif ve para kazanma hizmeti olsa diğer özellikler olmasa 30 kanal 10tl olsa felan ? yapabilir miyiz bu tarz birsey ?

Unlem gec sistemi ile atiyorum daha sonra manuel kontrol ettirip para kazanmalarini aciyorum

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Videoların %50 si 1 saat üstü diğerleri 8 ila 15 dakika arasında değişiyor.

%25 çerçeve video boyu 150 mb veya altındaysa çalışır, 150 mb üstü videolarınızda işaretleseniz de çalışmaz, videonuzu kopyaladığınız gibi yükler.

Ünlem geç sistemini ben kullanmıyorum, ne kadar işe yaradığı konusunda fikrim yok, genelde tüm kanallarımda ilk yüklemede Gizlilik: Herkese açık olarak yüklüyorum, para kazanmayı bot bir taraftan yüklerken ben kanalda kendim açıyorum, telif eşleşen vs elle siliyorum, tamamen bitince o kanalı otomatik kontrole alıp bırakıyorum, 1 hafta boyunca kanalda herhangi bir sıkıntı olmazsa adsense e bağlıyorum.

ben ünlem geç sisteminin çok yaradığını düşünmüyorum. kanallarımda 500 videodan yarıdan fazlası ünleme düşüyor para kazanmalar açık şekilde ünlem geç sistemi kullanarak kanalları otomatik kontrolle para kazanmasını falan açtırıyorum yinede yarıdan fazla ünlem.

günde yaklaşık 6000 - 7000 arası video yüklüyorum şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki videoyap bot'u son günleri en hızlı dönemini yaşıyor herşey çok güzel gidiyor teşekkürler videoyap

Evet videoyap youtube yeni telif sistemine çare bulmasını diliyoruz.Kanalımıza dünya engeli eşleşen videoların daha hassas şekilde yüklenmesi gerekiyor.Botun bu konuda üstüne düşeni inş yapar.Videoyap bu konuda çare bulması gerekiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri