Sıkıntı yok derken 0 ünlemmi![]()
50 videodan 1-2 unlem gerisi acik
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yukardaki 50 taneden 1-2 tane demiş bendemi bir yanlışlık var yoksa videoları atarken başka bir şeymi yapıyonuzSabah tek kanala 618 video attım 587 tanesi sağlam 12 tanesi eşleşen verdi sildim 19 tanede ünlemden gitti, sanırım çektiğiniz kategori ve videolara göre değişiyor ünlem sorunu.
botun videoları geç atma sorunu geçti mi?
az ünlem alan arkadaşalra bir sorum olacak hangi şekilde videoları atıyorsunuz? gizli mi, para ışıkları açık oluyor mu? para kazanmayı hemen mi aktif ediyorsunuz?
618 video kaç dk dı hocam ortalama peki
Nokia Lumia 820 ile gönderildi.
%25 çerçeve, video süresi kesme bunlar çalışmıyormu ben bu sorunları yaşıyorum..
LT15i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
az ünlem alan arkadaşalra bir sorum olacak hangi şekilde videoları atıyorsunuz? gizli mi, para ışıkları açık oluyor mu? para kazanmayı hemen mi aktif ediyorsunuz?
yok, bu aralar eskisi gibi bot fırtına gibi maşallah.Botu akşam alıcam şuan bir yavaşlama sorunu varmı acaba?
Unlem gec sistemi ile atiyorum daha sonra manuel kontrol ettirip para kazanmalarini aciyorum
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Videoların %50 si 1 saat üstü diğerleri 8 ila 15 dakika arasında değişiyor.
%25 çerçeve video boyu 150 mb veya altındaysa çalışır, 150 mb üstü videolarınızda işaretleseniz de çalışmaz, videonuzu kopyaladığınız gibi yükler.
Ünlem geç sistemini ben kullanmıyorum, ne kadar işe yaradığı konusunda fikrim yok, genelde tüm kanallarımda ilk yüklemede Gizlilik: Herkese açık olarak yüklüyorum, para kazanmayı bot bir taraftan yüklerken ben kanalda kendim açıyorum, telif eşleşen vs elle siliyorum, tamamen bitince o kanalı otomatik kontrole alıp bırakıyorum, 1 hafta boyunca kanalda herhangi bir sıkıntı olmazsa adsense e bağlıyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.