Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Arkadaşlar ben şu şekilde bir öneride bulundum fakat Web_Scripti tek kişi ile bu işin olmayacağını destek gelirse yapabileceğini söyledi.

Önerim şu ;

Mesela kanal çek diyoruz daha sonra kanaldaki tüm videoları 50 şer olarak listeliyor fakat eğer ki orda 20dk üstü 4dk altı gibi seçenekler olursa eğer örneğin sadece 20dk üstü videoları listelesek ? Kanalımıza atsak iyi olmaz mı ? İsteyen bu şekilde atabilse ? Uzun,kısa videolar karışık gelmese kanala ? Bu fikrimi destekleyenler varsa Web_Scripti ni etiketleyerek benim mesajıma alıntı yaparak lütfen konu altına desteklediğini yazarsa bunu entegre edebilecek destek gelirse botu yazan arkadaş...

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] Bence de güzel olur sürekli o bölümü kullandigim icin oldukca isime yarayacak.

Hocam bir ara benimde sürekli para kazanmalarım kapanıyordu telif topluluk gelen kanalı direk siliyorum ve bir tarayıcıdan birden fazla youtube hesabına girmiyorum yaklaşık 3 aydır birşey olmadı deneyebilirsin

Bilgilendirdiğin için teşekkürler kanallara girip çıkmam gereken durumlar olabiliyor.. Genelde kanallara girerim yani bunun etkileyeceğini pek düşünmüyorum ama Telif topluluk gelen kanallları nasıl olsa hakkı var hesabı biraz tutuyorum sanırım bu etkiliyor..

merhaba;

ünlem geç sisteminde bir sıkıntımı var?
300 küsür video için ünlem geç başlattım yaklaşık 30-40 tanesi ünlem geç yapmıyor ( sadece etiket başlık sayı olarak kalıyor )
önceden tek tük böyle olurdu iki gündür çoğaldı bu çok fazla bırakıyor videoları silmek zorunda kalıyorum bakabilirmisiniz acaba.
ayrıca kanal çek bölümündeki sayfa sıkıntısı giderilmiş teşekkürler.

Web_Scripti Hocam bugün videoyap çok ağır ?

Turbo modundayım 1-1.5 saatlik film yüklüyorum atmayı kesti. Video atmıyor yarım saattir ?

Bir de hocam bazen videoyap sisteminde video sayısı eksiliyor ama atmıyor youtube a böyle bir sorunda oluyor...

Bing image search ü araştırdım. Oda google gibi ücretli olduğu için yapılamıyor. Video üretmede arama başlığı var. Videonun ismini değilde kısa öz başlık verirseniz herşeyde sonuç bulmanız mümkün. Yinede alternatifleri araştırıyorum.

Hocam daha öncede belirtmiştim

Resim linki ekleyerek bota resim çekmek arama motorlarından daha çok avantaj sağlayacaktır bizlere

Bu bana daha iyi bir çözüm gibi geliyor. Böylece sadece google dan değil istediğimiz her yerden resim alabiliriz.

Mehmet bey videoyap sitesine ticket attım ödeme yaptığıma dair.İlgilenirseniz sevinirim

Merhaba

botunuzu yeni kullanmaya başlayan birisi olarak biraz zorlandım. sorularım olacak.

1-)yeni adsende alarak bu botu kullanmaya başladım, diğer botta yükleme yaptıklarımın tarzında burada da yükledim. diğerinde sorun yok ama burada kanalın para kazanması gitti sadece o kanalın.diğer kanallarımda şimdilik bir sorun yok. acaba bunun sebebi nedir? yorumunuz var mıdır. dünya geneli yüklendi 5 defa elle sildim ondan mı

2-)google resim arama şeyleri ytkazanbotunda resimden video yapma kısımında yapıyoruz sizde neden yapılmıyor?

3-)en önemlisi bu. hesaplarıma girişlerde api değil curl kullanıyor ama google de hep tek ip gözüküyor. 5 kanala 1 ip diyordunuz onları biz nasıl göreceğiz? göremiyorsak bundan nasıl anlayacağız? google hep tek ip görecekse belirtin lütfen

4-)günlük yükleme miktarını arttıramaz mısınız ? tek tek yüklemek çok sıkıntı verdi bana

Hocam video yüklemiyor bot.

Ayrıca şu kadar video kaldı desede sadece gösterge olarak görünüyor kanala video yüklediği yok bilginiz olsun.

Hocam video yüklemiyor bot.

Ayrıca şu kadar video kaldı desede sadece gösterge olarak görünüyor kanala video yüklediği yok bilginiz olsun.

yüklesede videonun ismini doğru çekmiyor ? ve ya bende tek bu sorun.. 3-4 videodam ilk attığı videonun ismini verdi videolara.

Merhaba arkadaşlar, bir sıkıntı göremiyorum. Sadece çok yoğunluk var. Videolarınız sırada bekliyor. Destekden 3 kişi yazmış. Video emrini vermiş 5 dk sonra çekmiyor yazmış. Arkadaşlar çekiyor sadece sırası gelmemiştir.

Video aynı başlıkda farklı video yüklenmişse verdiğiniz emir o şekildedir. videoyap.com/durum.php den konteolünü sağlayabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar, bir sıkıntı göremiyorum. Sadece çok yoğunluk var. Videolarınız sırada bekliyor. Destekden 3 kişi yazmış. Video emrini vermiş 5 dk sonra çekmiyor yazmış. Arkadaşlar çekiyor sadece sırası gelmemiştir.

Video aynı başlıkda farklı video yüklenmişse verdiğiniz emir o şekildedir. videoyap.com/durum.php den konteolünü sağlayabilirsiniz.

@
Web_Scripti Hocam şu kadar videonuz kaldı turbo sayfasında normalde eksiliyor ama video atmıyor youtube a ?

Haklar boşa gidiyor ?

@
Web_Scripti Hocam şu kadar videonuz kaldı turbo sayfasında normalde eksiliyor ama video atmıyor youtube a ?

Haklar boşa gidiyor ?

Kanal bilgilerinizde sıkıntı vardır veya o çekilen videolarda deneme yapmıştır ama 10 dk sonrasına ertelenmiştir. Gerçek anlık rakam toplu videolarda en üstte bekleyen video rakamanızdır

Youtube Video filtresi şu şekil olabilirmi?
Alaka Düzeyi
Yükleme Tarihi
Görüntüleme Sayısı
Kullanıcı Oyu
@Web_Scripti
Videoyap'da 4 filtre var ama 2000 video çekilmiyor.. 1000 küsür çekebiliyoruz çoğu aynı oluyor. Filtrelerin kapsamları birbirine çok yakın çünkü.

Kanal bilgilerinizde sıkıntı vardır veya o çekilen videolarda deneme yapmıştır ama 10 dk sonrasına ertelenmiştir. Gerçek anlık rakam toplu videolarda en üstte bekleyen video rakamanızdır

hocam kanal bilgilerinde sorun yok 10 dk sonra ertelenmiş deneseniz 3 saattir atamadı videoyu orda eksildi görünüyor fakat youtube a gelen video yok şimdi tekrar deneyecem.

selam para kazanması kaybolan videoları silmesi gibi bir durum söz konusu olabilir mi 100 videomdan 7-8 tanesinin para kazanması kaybolmus 10 defa manuel kontrol yapıtığım halde silmedi sanırım o özellik yok. mümkün müdür eklenmesi ?

Şu sıralar botta yavaşlama gözlemliyorum.Video yüklerken değil, menüler arası geçişte, kanal eklerken çok ağır işliyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri