Bende videoyap botu kullanıyorum. Kanallara 5-10 video atıyorum. En son yüklemem 16 mayıs biraz yoğundum video yükleyemedim. Videoyap oto kontrol sistemini hiç açmıyorum. Kendim para kazanları açıyorum ve ünlem geçi kullanmıyorum. Ünlem geç 2 yi bile şimdi gördüm. Kapanan tek bir kanalım bile yok şu an.. Eğer ip den olsa heralde bir çok kanalım gitmişti. Aşırı abanmaktan kaynaklı diye düşünüyorum. Aynı ip defaralca o hesaptan 300-500 video yüklemiş ve bi şekilde ünlem geç atlatılınca da youtube bunu farkedip savaş açmış diye düşünüyorum. Dediğim gibi ip den olsa benim kanallarımında kapanması gerekirdi.
aynen hocam sorun ıp den olsa benim kanallarda kapanırdı bence botu sadece eski kanalları kontrol amaçlı kullanıyorum kapanan kanal yok şuan ünlem geç 2 ye deneme amaçlı 1 kanala 100 video attığım halde kanallar kapanmadı bence kapanmaların sebebi 1-2 günlük yada 1 haftalık kanallara aniden 100-200 video atılması abanılmasıdır hele bide ünlem geç 2 sistemiyle böyle abanılınca youtuba dahada iyi anladı neyin ne oldugu daha belirgin oldu