Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

3 gün icerisinde 10 tane kanal actım bunların 3 tanesinde ünlem geç vardı. gerisi normal idi sonuç hepsi gitti ünleme bağlamamak gerekir

Merhaba Arkadaşlar,

Ben bu konuda en üzgününüzüm. Yani bundan sonrasına dur dedim. Ünlem geç 2 yi isteyenlere özel açabilirim. Ama örneğin günde bir kanalda 20 tane videoya uygular. Ama şuan için herşeyi inceliyorum. Kanal kontrolleri oldukça artık kapanmalar hiç çıkmaz oldu. Belkide ünlem geç 2 yi komple kaldırmakda eskisi kadar güvenli olmaya devam ettircektir. ama videoyap yeni imleme ve video hit arttırma programını bu hafta içerisinde çıkaracaktır. Ve sınırsız kullanıma açıcak. Yara almış arkadaşlar çok daha hızlı büyüyecektir. Arkadaşlar bana güven ve saygınız için teşekkürler. Videoyap hala milyonlarca video yüklüyor.

Merhaba Arkadaşlar,

Ben bu konuda en üzgününüzüm. Yani bundan sonrasına dur dedim. Ünlem geç 2 yi isteyenlere özel açabilirim. Ama örneğin günde bir kanalda 20 tane videoya uygular. Ama şuan için herşeyi inceliyorum. Kanal kontrolleri oldukça artık kapanmalar hiç çıkmaz oldu. Belkide ünlem geç 2 yi komple kaldırmakda eskisi kadar güvenli olmaya devam ettircektir. ama videoyap yeni imleme ve video hit arttırma programını bu hafta içerisinde çıkaracaktır. Ve sınırsız kullanıma açıcak. Yara almış arkadaşlar çok daha hızlı büyüyecektir. Arkadaşlar bana güven ve saygınız için teşekkürler. Videoyap hala milyonlarca video yüklüyor.

Ünlemgeç 2 nin daha özelimi kaldı hocam bir hizmetin özeli olursa onu herkes talep eder. Artık bütün botlar kaldırsınlar şu özelliği yoksa kurunun yanında yaşlar da yanmaya devam edecek

Hocam unlem gec 2 sahislarada dahil olmak üzere bütün sistemden kaldirilmadigi surece ben bota hic bir kanalimi baglamam ve kullanmam.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şuan denemeye başladımda bot acayip yavaş 120 videoyu 10dkda attıgımı bilirim 15dkdır 60 videoyu atamadım

Ünlemgeç 2 nin daha özelimi kaldı hocam bir hizmetin özeli olursa onu herkes talep eder. Artık bütün botlar kaldırsınlar şu özelliği yoksa kurunun yanında yaşlar da yanmaya devam edecek

Katılıyorum. Ünlem geç 2 sistemini tüm bot sahipleri kaldırmalı. Artı sadece botlara suçu bulmamak gerek. Şu kanala abanma işinden vazgeçin. Spama sonuna kadara devam ama az az göze batmadan. Bir kanala 1 saatte 200-300 video mu atılır ya akıl var mantık var. Bu gün olmazsa yarın,çekirge misali yakalar youtube.. 2 aydır göze batmadan ilerliyorum ne kanalım kapandı ne para kazanmam. Hoş yine aç gözlü davranıp 300-500 videoyu bir günde kanala yüklemeye devam edecek bu millet,aynen kanalları kopyalayacak 100 kanal açacak.. Sonuç bir ay kazanacak belki 2 ay üçüncü ay işten atılmış gibi hissedecek kendini çünkü sıfıra düşecek! Yanılıyorsam yanılıyorsun diyin ama geçmişe dönük bi düşünün.. Ne yapalım sorusunun cevabı çok basit! Göze batmayın. abanmayın! Kanalları kapanan arkadaşlar ve sıfırdan başlamak zorunda olanlar tekrar hırsla abanacaklar eminim ve düşene youtube bir tokat daha vurur!

Merhaba Arkadaşlar,

bota bağladığım kanallarımın hepsi gitti dün. 8 kanalımda toplam kazanç 700 lira civarıydı. 1200 organik aboneli 400k izlenmeli kanalım da gitti. Zararım çok büyük botu da 2 gün önce süresini uzatmıştım. Destekten iade etmek istiyorum diye yazdım dün gece fakat bu saat oldu hala geri dönmediniz. Botu iade etmek istiyorum lütfen gereğini yapın videoyap hesap mailim [email protected]

bota bağladığım kanallarımın hepsi gitti dün. 8 kanalımda toplam kazanç 700 lira civarıydı. 1200 organik aboneli 400k izlenmeli kanalım da gitti. Zararım çok büyük botu da 2 gün önce süresini uzatmıştım. Destekten iade etmek istiyorum diye yazdım dün gece fakat bu saat oldu hala geri dönmediniz. Botu iade etmek istiyorum lütfen gereğini yapın videoyap hesap mailim [email protected]

artık iade edemiyorsunuz.

sanki botu silah zoruyla satıyolar da yaptıkları hatalardan dolayı hesapları banlanınca botun iadesini istiyorsunuz..

Merhaba Arkadaşlar,

Ünlem geç 2 ile aldığım sonucu yazıyorum.

1 üyemin 4 farklı adsensesi var. 2 adsensedinde ünlem geç kullanan kanallar olmuş ve o adaenseye bağlı bir çok kanalda kapanmış. Diğer 2 adsensedeki kanallara daha uygulayacağı vakit olmamış. Kanallar açık durumda. Ünlem geç 2 yi az kullanım dahi açık bırakmıyorum. Komple sildim arkadaşlar.

İşin diğer boyutuna gelelim arkadaşlar. Ben neden tüm sorunu ünlem geç 2 de buluyorum? 1.5 yıldır videoyapda hiç kanallarda sıkıntı oldumu? hayır olmadı. Ünlem geç 2 den sonra sıkıntı oldumu? evet oldu. Daha 2. günündeyken youtube aşırı derecede kapanmalar yaşadı. Türkiye sunucuları kapandı hepsini ingiltere sunucularına yönlendirdi. Ziyaretçiler aşırı yavaşlık çekti. Peki youtube bu mozaik ve ünlem geç 2 leri yapan kanalların tespitini 2 saniyede yapabilir. Her atılan video bu işleme girdiği için barizce youtube gördü ve onları durdu. Kurunun yanında yaşıda kapattı. Aynı adsense veya aynı pcden girilmiş olan kanallarınızıda faketip kapattı.

Bir arkadaş yazmış destekden. 36 tane videoyap üyeliği var. Dün 80,000 adet ünlem geç 2 ile video yüklemiş. %98 başarı oranıyla para kazanmaya açılmış. Sonra tüm üyeliklerine girip kontrol etmiş. Ve aynı zamanda aynı pc den diğer ünlemgeç 2 uygulamadıklarınıda girmiş. Sabah baktıgında Tüm video yüklediği ünlem geç 2 ile olan kanallar gitmiş. Uygulamadığı kanallarda gitmiş. Videoyap botunda olmayan ama dün girdiği kanallarda gitmiş. Ama giriş yapmadığı videoyap bağlı kanalları ayaktaymış.

Merhaba Arkadaşlar,

1 üyemin 4 farklı adsensesi var. 2 adsensedinde ünlem geç kullanan kanallar olmuş ve o adaenseye bağlı bir çok kanalda kapanmış. Diğer 2 adsensedeki kanallara daha uygulayacağı vakit olmamış. Kanallar açık durumda. Ünlem geç 2 yi az kullanım dahi açık bırakmıyorum. Komple sildim arkadaşlar.

İşin diğer boyutuna gelelim arkadaşlar. Ben neden tüm sorunu ünlem geç 2 de buluyorum? 1.5 yıldır videoyapda hiç kanallarda sıkıntı oldumu? hayır olmadı. Ünlem geç 2 den sonra sıkıntı oldumu? evet oldu. Daha 2. günündeyken youtube aşırı derecede kapanmalar yaşadı. Türkiye sunucuları kapandı hepsini ingiltere sunucularına yönlendirdi. Ziyaretçiler aşırı yavaşlık çekti. Peki youtube bu mozaik ve ünlem geç 2 leri yapan kanalların tespitini 2 saniyede yapabilir. Her atılan video bu işleme girdiği için barizce youtube gördü ve onları durdu. Kurunun yanında yaşıda kapattı. Aynı adsense veya aynı pcden girilmiş olan kanallarınızıda faketip kapattı.

Bir arkadaş yazmış destekden. 36 tane videoyap üyeliği var. Dün 80,000 adet ünlem geç 2 ile video yüklemiş. %98 başarı oranıyla para kazanmaya açılmış. Sonra tüm üyeliklerine girip kontrol etmiş. Ve aynı zamanda aynı pc den diğer ünlemgeç 2 uygulamadıklarınıda girmiş. Sabah baktıgında Tüm video yüklediği ünlem geç 2 ile olan kanallar gitmiş. Uygulamadığı kanallarda gitmiş. Videoyap botunda olmayan ama dün girdiği kanallarda gitmiş. Ama giriş yapmadığı videoyap bağlı kanalları ayaktaymış.

o 80.000 video yükleyen kişiye ne demeli şimdi neyse ...

80,000 video ne demektir yahu? Bu sekilde kullanilmaya devam edildikce tabii ki kapanmalar yasanir.

Magdur oldugumuz kanallar o kadar giden emekler nasıl gelecek o kadar video hakları vs vs bunlar için açıklama yapacak mısın hocam? Kurunun yanında yaşda yandı. :mad:

adamin hakki varki yukluyor arkadaslar karisamayiz

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

80k video yükleyenin üyeliklerini iade edin sistem dışına itin hocam

Merhaba Arkadaşlar,

Çok iyi yaptınız hocam ünlem geç 2 yi kökten silmekle.. Bazı arkadaşlar ip kara listeye alındı ünlem geç uygulamayanlarda gitti felan diye yazdılarda.. Bende videoyap botu kullanıyorum. Aşırı yükleme yapmadım oto kontrolü hiç açmadım ünlem geçi hiç kullanmadım. Biraz yogundum 15-16 mayıstan sonra yükleme yapmadım. 2 ayrı adensemda az ama öz sayıda kanallar var ve hiç kanalım kapanmadı. ip den değil ünlem geç ile aşırı abanılmasından kaynaklandı ve bunu youtube dediğiniz gibi anında farketti. 80.000 video yükleyene zaten yorum bile yapamıyorum :) ünlem bizim için dezavantaj değil avantaj demekten dilimde tüy bitti sustum o yüzden! Ünlem olmazsa spam patlama yapıyor ve para kazanmalar gidiyor. Şikayetler çok azaldı ünlem olayından sonra. Bana kim kızarsa kızsın ünlem olayı iyi ki çıktı! Aşırı abanmaya bir şekilde böyle devam edilirse sonumuz yok!

Arkadaşlar hep sizlere kazandırmak için çalıştım. Son 5 günde hiç yavaş videonuz yüklendimi? hiç kanallarınız kontrolleri aksadımı? Tabiki ciddi üye kaybedicem. ciddi iade yapıcam(14.05.2014 den önce almışlara geçerli). Tekrarı olmayacagını artık ilettim çünkü ünlem geç 2 yi kaldırdım. Onuda ben değil burada iade isteyen arkadaşlar istedi. ben hep karşı çıktım. 2 aydır yapmadım. 2 gün önce öneri tahtasındaki istek sayısına bakıp yaptım. Ama artık youtube a yük olacak bir gelişmeyi eklemeyecegimi anladım. İsteyen kişiler botu kullanmayı bırakabilir. 11.000 üyemiz yerine 8.000 üyemiz dahi kalabilir. Bundan 6 ay önce 5.000 üyemiz vardı gene ben çok mutluydum. Şuanda içim acısada kısa sürede herkesin toparlanmadı için elimden geleni yapacagım. 122 server 11.000 üyeye çok rahat yetişiyordu. 8.000 üyeye daha rahat yetişevegi için daha fazla limitleri zorlayacagım. Buarada 8.000 aklımdan geçen gelecek ayki üye sayım. Şuanda iade isteyen 5 üyem yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri