Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]
Hocam eğer imkanı varsa ? li videoları silmeyi yapabilir misin gerçekten çok yorucu oluyor tek tek ayıklamak bunu yaparsan efsane olursun
Cevap için teşekkürler hocam, Çok kazanırsınız inş sonra yıllık alın hocam. 2 yıllık boyunca alırsanız ben çok zarar ederim[Yıllık yeterli olacaktır, sonrakini 1 ocak zammından sonra alın
]
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]
Hocam eğer imkanı varsa ? li videoları silmeyi yapabilir misin gerçekten çok yorucu oluyor tek tek ayıklamak bunu yaparsan efsane olursun
Ünlem olunca silebiliyor bot![]()
Hocam o zamdan önce ne kadar soteleyebilirsek kardır yavsizin açınızdanda öyle tabi ama paramı alamayacagım bu ay sanırım iki yıllık değilde bi kaç aylık alacağım kısmetse .
1 yıllık alınmıştır.
Efsane olduğumu düşünüyordum, daha değilim yaniTüm youtubecular botumu kullansa efsane olamıycam o halde
![]()
Bence zaten efsanesin hocam![]()
Sayın efsaneye aktif bir müşteri önerisi daha, toplu video çekiminde yüklediğimiz kanalın logosunu basabilelim lütfen
Konudışı Not: Satın almayı düşünüpte hala tereddütte kalan arkadaşlar sadece 1 saat denemeniz yeter, başka alternatif aramayacaksınız emin olun.
Çok sağol hocam
Öncelikle değerli yorumunuz için teşekkürler hocam. toplu video çekiminde logo basma olayını daha sonra ekleyeceğim(ocak ayını bekliyorum). 50mb bir videoya ortalama 3 dakikada logo basılıyor ve anlık 0.78gb ram tüketiyor. Bunun planlaması üzerine çalışıyorum. Bide anasayfa'dan yüklediğiniz gibi hiç bir video kalitesi bozmadan eklemesi üzerine çalışıyorum.
sa usta toplu video yükleme günlük 100 dü bu sınır kalktımı kanal kebiliyoz demi sınırsız vds li bot varmı ücret ne kadar 5 mb 1000 videoyu kaç dk atar vds li bot özel staış varsa tşkler
Benim toplu video cektigim bi kanalim daha yenide acmistim cektim videolari ve bir saat sonra kapandi acaba bu durum baska birisininde basina geldimi yoksa kapanacagi vardida oylemi denk geldi?
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim toplu video cektigim bi kanalim daha yenide acmistim cektim videolari ve bir saat sonra kapandi acaba bu durum baska birisininde basina geldimi yoksa kapanacagi vardida oylemi denk geldi?
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
benim bir isteğim daha var "ayarlarım" bölümünde "Video Açıklama Ayarı" oraya uzun bir yazı girdiğim zaman istediğim şablonda kaydedemiyorum, yazıların arasında boş satır bırakamıyorum, bunuda çözerseniz yotubedan hiç bir farkı kalmıycaktır..
Hocam botla alakalı oldugunu sanmıyorum. Çektiğin videolardan 4-5 tanesi falan dunya engeli uyarisi ciktiysa ondan kapanmiştir. Bende oyle oldu çunku
Merhaba hocam, öncelikle kanalıza gerçekten çok üzüldüm. Bizim sistem tamamen yasal youtube api sistemiyle çalışır. Kesinlikle yasal olmayan bir sistem mevcut değildir. Bu sistemden yüklemeler tam güvence altındadır. Hiç bir şekilde sistemden dolayı birşey olması mümkün değildir. Çünkü youtube kendisi diyor api sistemiyle gönderimlerde sadece videonun kendisinin kontrolü yapılır diye. 1 yıl 2 aydır bu hizmeti veriyorum. Şuana kadar sistemimle alakalı hiç bir sıkıntı yaşatmadı. Allah inş. yaşatmaz. (Size bir örnek anlatayım, gerçi sağolsun pynrs hocamda demiş. 3 farklı kanala ait 3 tane müzik yükleyin kanalınıza. Kanalınızın 3 saat ayakta kalması mucize olacaktır.)
Merhaba hocam, daha önceden böyle bir istek gelmemişti ama olması gerektiğini düşündüm. Yakında inşallah ekleyeceğim. Teşekkürler.
Şeffaf ve açıklayıcı yorumunuz için teşekkür ederim.
Ben tekrar giriş yapamıyorum şifremi unuttum desemde mailim sürekli hatalıdır uyarısı alıyorum lütfen destek![]()
Bugün istediğiniz bu isteği inşallah bugun veya yarın eklemiş olurum.youtube adsense harici + cpa çalıştığım için alttaki yazıların düzgün yazılması gerekiyor karşı tarafı ikna etmek için.. teşekkürler...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.