Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

Hocam eğer imkanı varsa ? li videoları silmeyi yapabilir misin gerçekten çok yorucu oluyor tek tek ayıklamak bunu yaparsan efsane olursun

Cevap için teşekkürler hocam, Çok kazanırsınız inş sonra yıllık alın hocam. 2 yıllık boyunca alırsanız ben çok zarar ederim :) [Yıllık yeterli olacaktır, sonrakini 1 ocak zammından sonra alın:)]

Hocam o zamdan önce ne kadar soteleyebilirsek kardır yav :) sizin açınızdanda öyle tabi ama paramı alamayacagım bu ay sanırım iki yıllık değilde bi kaç aylık alacağım kısmetse .

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

Hocam eğer imkanı varsa ? li videoları silmeyi yapabilir misin gerçekten çok yorucu oluyor tek tek ayıklamak bunu yaparsan efsane olursun

Merhaba hocam, selçuk hocamın dediği gibi ünlemi videoları siliyor. ? işaretli video zaten ünleme dönüşürse risk teşkil etmeden hemen siler. Soru işareti para kazana dönecek videoysa boşuna silinmiş olur. Soru işaretini sil diye birşey yapılırsa bot o saniye kontrol ederken daha 1 saniye önce para kazana açılan video varsa onuda siler(çünkü biliyorsunuz para kazanmaya açılırken soru işaretinde kalma süreci var). Bu 2 nedenle soru işaretini sildirmek mümkün değil. Efsane olduğumu düşünüyordum, daha değilim yani :) Tüm youtubecular botumu kullansa efsane olamıycam o halde :)

Ünlem olunca silebiliyor bot :cool:

Eyw hocam, Bota yakında 1 aydan fazla süredir 10 hit altındaki videoları sil tarzında bölümler yapıcam. Böylelikle izlenmeyen videolar risk teşkil etmesin.(Ona gelişmiş bir sayfa yapıcam, teliflilerden farklı sayfada)

Hocam o zamdan önce ne kadar soteleyebilirsek kardır yav :) sizin açınızdanda öyle tabi ama paramı alamayacagım bu ay sanırım iki yıllık değilde bi kaç aylık alacağım kısmetse .

:) Hayırlısı dostum, bir sonraki aya inş..

Küçük Yenilikler:
+ Aynı kanalı 2 farklı kanalınıza yükleyemiyordunuz. Artık 1 kanalı isterseniz 10 kanalınıza dahi çekebilirsiniz. Hatta kendi kanalınızı diğer kanalınıza otomatik eklendikçe aktarabilirsiniz.

+ Toplu yükleme sayfasında o kanalınıza yüklediğiniz bir videoyu asla yeniden size ekletmez(yükletmez). Önlem olayını 2 katına çektik. (Not: Farklı kanalınıza o videoyu çekebilirsiniz.)

1 yıllık alınmıştır.

Hayırlı olsun hocam. Umarım bu memnuniyetinizi 1 yıldan fazla sürdürürüz.

Efsane olduğumu düşünüyordum, daha değilim yani :) Tüm youtubecular botumu kullansa efsane olamıycam o halde :)

Sayın efsaneye aktif bir müşteri önerisi daha, toplu video çekiminde yüklediğimiz kanalın logosunu basabilelim lütfen :)

Konudışı Not: Satın almayı düşünüpte hala tereddütte kalan arkadaşlar sadece 1 saat denemeniz yeter, başka alternatif aramayacaksınız emin olun.

Bence zaten efsanesin hocam :)

Çok sağol hocam :)

Sayın efsaneye aktif bir müşteri önerisi daha, toplu video çekiminde yüklediğimiz kanalın logosunu basabilelim lütfen :)

Konudışı Not: Satın almayı düşünüpte hala tereddütte kalan arkadaşlar sadece 1 saat denemeniz yeter, başka alternatif aramayacaksınız emin olun.

Öncelikle değerli yorumunuz için teşekkürler hocam. toplu video çekiminde logo basma olayını daha sonra ekleyeceğim(ocak ayını bekliyorum). 50mb bir videoya ortalama 3 dakikada logo basılıyor ve anlık 0.78gb ram tüketiyor. Bunun planlaması üzerine çalışıyorum. Bide anasayfa'dan yüklediğiniz gibi hiç bir video kalitesi bozmadan eklemesi üzerine çalışıyorum.

Çok sağol hocam :)

Öncelikle değerli yorumunuz için teşekkürler hocam. toplu video çekiminde logo basma olayını daha sonra ekleyeceğim(ocak ayını bekliyorum). 50mb bir videoya ortalama 3 dakikada logo basılıyor ve anlık 0.78gb ram tüketiyor. Bunun planlaması üzerine çalışıyorum. Bide anasayfa'dan yüklediğiniz gibi hiç bir video kalitesi bozmadan eklemesi üzerine çalışıyorum.

sa usta toplu video yükleme günlük 100 dü bu sınır kalktımı kanal kebiliyoz demi sınırsız vds li bot varmı ücret ne kadar 5 mb 1000 videoyu kaç dk atar vds li bot özel staış varsa tşkler

sa usta toplu video yükleme günlük 100 dü bu sınır kalktımı kanal kebiliyoz demi sınırsız vds li bot varmı ücret ne kadar 5 mb 1000 videoyu kaç dk atar vds li bot özel staış varsa tşkler

Merhaba hocam, bizde vds'li bot yok(çünkü daha hızlıyız.). Onun yerine 1 gbitlik internet hızıyla kendi dedicatedlerimden özel işlem veriyorum. (Fiyat uygun olsun diye) Sistem videonun boyutuna bakmaksızın 100 taneyide(5mb veya 1.5gblık videolar) 5 saat içerisinde atabilir. 10.000 taneyide 5 saat içerisinde atabilir. Sizin eklediğiniz video sayısına bakmaz. Genel içerideki sıraya bakar. Anasayfadan ortalama 1gb'lık videoyu 5.5 dakika içinde indirir. 2 dakika içerisinde yükler(son 1 ayın ortalamasıdır.). 10Mb'lık videoyu 2 saniyede indirir 1 saniyede yükler.

+ 25 aktif kanal ekliyebilirsiniz.

+ Anasayfadan video eklemenin sınırı yoktur. Toplu video çekmede günlük sınır 150'dir. 1 Ocak 2014'den itibaren günlük toplu hakkı 250 olacaktır.

Benim toplu video cektigim bi kanalim daha yenide acmistim cektim videolari ve bir saat sonra kapandi acaba bu durum baska birisininde basina geldimi yoksa kapanacagi vardida oylemi denk geldi?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

benim bir isteğim daha var "ayarlarım" bölümünde "Video Açıklama Ayarı" oraya uzun bir yazı girdiğim zaman istediğim şablonda kaydedemiyorum, yazıların arasında boş satır bırakamıyorum, bunuda çözerseniz yotubedan hiç bir farkı kalmıycaktır..

Benim toplu video cektigim bi kanalim daha yenide acmistim cektim videolari ve bir saat sonra kapandi acaba bu durum baska birisininde basina geldimi yoksa kapanacagi vardida oylemi denk geldi?

Hocam botla alakalı oldugunu sanmıyorum. Çektiğin videolardan 4-5 tanesi falan dunya engeli uyarisi ciktiysa ondan kapanmiştir. Bende oyle oldu çunku

Merhaba hocam, öncelikle kanalıza gerçekten çok üzüldüm. Bizim sistem tamamen yasal youtube api sistemiyle çalışır. Kesinlikle yasal olmayan bir sistem mevcut değildir. Bu sistemden yüklemeler tam güvence altındadır. Hiç bir şekilde sistemden dolayı birşey olması mümkün değildir. Çünkü youtube kendisi diyor api sistemiyle gönderimlerde sadece videonun kendisinin kontrolü yapılır diye. 1 yıl 2 aydır bu hizmeti veriyorum. Şuana kadar sistemimle alakalı hiç bir sıkıntı yaşatmadı. Allah inş. yaşatmaz. (Size bir örnek anlatayım, gerçi sağolsun pynrs hocamda demiş. 3 farklı kanala ait 3 tane müzik yükleyin kanalınıza. Kanalınızın 3 saat ayakta kalması mucize olacaktır.)

benim bir isteğim daha var "ayarlarım" bölümünde "Video Açıklama Ayarı" oraya uzun bir yazı girdiğim zaman istediğim şablonda kaydedemiyorum, yazıların arasında boş satır bırakamıyorum, bunuda çözerseniz yotubedan hiç bir farkı kalmıycaktır..

Merhaba hocam, daha önceden böyle bir istek gelmemişti ama olması gerektiğini düşündüm. Yakında inşallah ekleyeceğim. Teşekkürler.

Hocam botla alakalı oldugunu sanmıyorum. Çektiğin videolardan 4-5 tanesi falan dunya engeli uyarisi ciktiysa ondan kapanmiştir. Bende oyle oldu çunku

Şeffaf ve açıklayıcı yorumunuz için teşekkür ederim.

Merhaba hocam, öncelikle kanalıza gerçekten çok üzüldüm. Bizim sistem tamamen yasal youtube api sistemiyle çalışır. Kesinlikle yasal olmayan bir sistem mevcut değildir. Bu sistemden yüklemeler tam güvence altındadır. Hiç bir şekilde sistemden dolayı birşey olması mümkün değildir. Çünkü youtube kendisi diyor api sistemiyle gönderimlerde sadece videonun kendisinin kontrolü yapılır diye. 1 yıl 2 aydır bu hizmeti veriyorum. Şuana kadar sistemimle alakalı hiç bir sıkıntı yaşatmadı. Allah inş. yaşatmaz. (Size bir örnek anlatayım, gerçi sağolsun pynrs hocamda demiş. 3 farklı kanala ait 3 tane müzik yükleyin kanalınıza. Kanalınızın 3 saat ayakta kalması mucize olacaktır.)

Merhaba hocam, daha önceden böyle bir istek gelmemişti ama olması gerektiğini düşündüm. Yakında inşallah ekleyeceğim. Teşekkürler.

Şeffaf ve açıklayıcı yorumunuz için teşekkür ederim.

Tesekkur ederim yorumunuz icin ben sadece sormak istedim olabilirmi diye cevabiniz icin tesekkurler

Ben tekrar giriş yapamıyorum şifremi unuttum desemde mailim sürekli hatalıdır uyarısı alıyorum lütfen destek :(

eray70 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

youtube adsense harici + cpa çalıştığım için alttaki yazıların düzgün yazılması gerekiyor karşı tarafı ikna etmek için.. teşekkürler...

Ben tekrar giriş yapamıyorum şifremi unuttum desemde mailim sürekli hatalıdır uyarısı alıyorum lütfen destek :(

mailiniz hatalıysa üyelik mailiniz o adres olmayabilir. Lütfen denediğiniz üyelik maili ve şifrenizi yollarmısınız. Veya tanıttınıgınız hesaba kanal varsa o kanalın mailinide verebilirsiz. Böylelikle değiştirmiş ve unutmuşsanız maili kolaylıkla bulurum. Hayırlı günler

youtube adsense harici + cpa çalıştığım için alttaki yazıların düzgün yazılması gerekiyor karşı tarafı ikna etmek için.. teşekkürler...
Bugün istediğiniz bu isteği inşallah bugun veya yarın eklemiş olurum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri