Dün açtığım hiç video yüklemediğim kanalımda kapanmış şimdi.
Sanırım toplu kapanmalar başladı gene.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evet hocam kayıtlıydı para kazan açık değildi.Botta kayıtlımıydı?
Bende sadece benim kanalım kapandı sanıyordum yine bir rüzgar başladı galiba![]()
ben de 10 tane falan kanal açtım 15 mayıstan sonra. benim kanalım kapanmadı şuan, kanalı kapananlar da eminim günlük 500 üzeri video yüklüyordur. çünkü almışsınız günlük 10k hak ve bunu bitireyim diye aşırıya kaçıysounuz. youtube görüyor bir pc den açılan kanallara günde 10k video yüklenmiş, kapatıyor kanalları
hocam bir kanala atılan video sayısı demiyorum tüm kanallara atılan toplam video sayısı diyorum. yt kanalların aynı kişiye ait olduğunu biliyor. kanalı satın alsan bile bota yetki verirken kanala giriyorsundur,yt da tüm kanalları fişliyorKanallara 67 ile 75 arası video atıldı bugün alayı uçtu
Dün gece 2 den 4 e kadar video yüklediğim kanal kapandı bence bu kapanmaların sebebi oto kontroler ben bi günde bi kanala 1000 video attığımda dahi sorun çıkmamıştı dün 250 video max 1 kanala kapandı sorun oto kontroller.
Dün gece 2 den 4 e kadar video yüklediğim kanal kapandı bence bu kapanmaların sebebi oto kontroler ben bi günde bi kanala 1000 video attığımda dahi sorun çıkmamıştı dün 250 video max 1 kanala kapandı sorun oto kontroller.
Videoyapdamı oluyor bir tek VDS le çalışan arkadaşlarda bilgilendirebilirmi, para kazanmasını açmadığım kanallar kapanıyor artık gitti gine emeklerim..![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.