Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Boşamı kürek çekiyorum diye soruyorum kendime botumun süresi içindeki yükleme sayısı yüksek diye kullanıyim istiyorum bütün herşeyi usulüne göre yapıyorum çerezleri siliyorum IP yi değiştiriyorum özel hattan msj la üyelik alıyorum, kanallara botla videoları yüklüyorum daha sonra bakıyorum bir kaç saat sonra hesaplar kapanmış.. Botun yükleme yaptığı IP lermi ifşa oldu nolduda eskisi gibi kanallar dayanmıyor ? 15 Mayıs öncesi kapanan kanallarımda cabası.. @Web_Scripti

Bu sorunu çözmek lazım garip şeyler olmaya devam ediyor :S Dün 4 kanala yüklme yaptım bugün 3.51 gibi ikisi kapanmış ikisi ayakta ilginç..

Arkadaşlar bilemiyorum ama bota bağladığım bütün kanallar gitmiş hatta video yüklemediğim kanallar bile gitmiş son olarak aynı dk içinde açtığım ve bota bağlamadan video yüklediğim kanallar duruyo gerçekten botla alakalı bir sıkıntımı var anlamadım en kötüsü getiresi 6 dolar olan eski kanalımı dün bağlamış ve video yüklememiştim oda gitmiş bu zararlar ne olacak anlamıyorumki hem para verip bot alıyoruz hemde kendi paramızla kendimize zarar veriyoruz hocam bu işe bir çare bulun lütfen bota bağlanan kanallar uçuyor.

ben de 10 tane falan kanal açtım 15 mayıstan sonra. benim kanalım kapanmadı şuan, kanalı kapananlar da eminim günlük 500 üzeri video yüklüyordur. çünkü almışsınız günlük 10k hak ve bunu bitireyim diye aşırıya kaçıysounuz. youtube görüyor bir pc den açılan kanallara günde 10k video yüklenmiş, kapatıyor kanalları

Bende sadece benim kanalım kapandı sanıyordum yine bir rüzgar başladı galiba :mad:

Rüzgar değil bu sefer fırtına esecek :D

Ben düşünüyorum da Youtube'un yerinde olsam ben daha da katı olurdum. Adam hem çöp edecek siteyi hem de para kazanacak. Hem kurallarımı ihlal edecek vs.. Adamlar haklı...............!

Kapatmaları sonuna kadar destekliyorum,destekleyecem....!

Dün gece 2 den 4 e kadar video yüklediğim kanal kapandı bence bu kapanmaların sebebi oto kontroler ben bi günde bi kanala 1000 video attığımda dahi sorun çıkmamıştı dün 250 video max 1 kanala kapandı sorun oto kontroller.

ben de 10 tane falan kanal açtım 15 mayıstan sonra. benim kanalım kapanmadı şuan, kanalı kapananlar da eminim günlük 500 üzeri video yüklüyordur. çünkü almışsınız günlük 10k hak ve bunu bitireyim diye aşırıya kaçıysounuz. youtube görüyor bir pc den açılan kanallara günde 10k video yüklenmiş, kapatıyor kanalları

Kanallara 67 ile 75 arası video atıldı bugün alayı uçtu

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] yenilik çok iyi olacak hocam.Bu arada +5gün eklendi demiştinizde benim hesaba eklenmemiş destekten yazdım teşekkürler

Videoyapdamı oluyor bir tek VDS le çalışan arkadaşlarda bilgilendirebilirmi, kanallara en fazla 30 video yüklüyorum ginede kapanıyor, para kazanmasını açmadığım kanallar kapanıyor artık gitti gine emeklerim.. :mad:

Video sayısıyla alakalı değil.
Toplu kapanmadan sonra çogu arkadas günlük yükleme sayılarını düşürdü.
Konudaki mesajları okursanız az ve dakika aralıklı video yükleyenlerinde kanalı uçmuş

Kanallara 67 ile 75 arası video atıldı bugün alayı uçtu
hocam bir kanala atılan video sayısı demiyorum tüm kanallara atılan toplam video sayısı diyorum. yt kanalların aynı kişiye ait olduğunu biliyor. kanalı satın alsan bile bota yetki verirken kanala giriyorsundur,yt da tüm kanalları fişliyor

Dün gece 2 den 4 e kadar video yüklediğim kanal kapandı bence bu kapanmaların sebebi oto kontroler ben bi günde bi kanala 1000 video attığımda dahi sorun çıkmamıştı dün 250 video max 1 kanala kapandı sorun oto kontroller.

Sonuna kadar katılıyorum oto kontrolde sıkıntı var yine 0ladım :cool:

aslında benimde aklımdan oto kontroller geçiyor, lakin sıfır hesaplarda uçmaya başladı söylenenlere göre.
acaba kafa karıştırmak içinmi yapıyorlar bunu yoksa başka bir nedenmi var işin ardında.

Videoyapdamı oluyor bir tek VDS le çalışan arkadaşlarda bilgilendirebilirmi, para kazanmasını açmadığım kanallar kapanıyor artık gitti gine emeklerim.. :mad:

3 gündür sadece VDS ile yüklüyordum. 3 günde toplam 100-120 video yüklemiştim. Az önce girmeye çalıştıgımda kapanmıstı. Videoyapa bağlı kanallarımda vardı. Önce videoyapa bağlı bir kanalım uçmuş. Ardından videoyapa bağlı diğer 3-4 kanal + sadece VDS ile yükleme yaptıgım kanalda kapanmış. Bir kanal kapandığında aynı adsenseye bağlı kanallarda kapanıyor artık

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri