Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

hocam aslında en temel olan şı video kırpma ve çerçeve ekleme özelliği çerçeve ekleme bölümüne istediğimiz çerçeveleri biz seçelim yada siz ekleyin filim , çizgifilim, eğlence tarzı tarzında arka resimlerin üstüne koyalım videoları ve şöyle bir özelliklede ünlem sorunu kalmaz atıyorum filim çekdik bu çekdiğimiz videoyu 4 veya 3 bölsün kanala atsın sonrada birleştirsin yada biz birleştirelim ozaman ünlem asla gelmez hocam. olabilirmi bu dediklerim.

y6WjdMA.jpg

önceden google farklı yerden oturum açmaya kalkınca o kişi sizmiydiniz diye sorardı ve evet bendim butonuna basardık ve google sakinleşirdi.Ama şimdi evet bendim butonu çıkmıyor display unlock olayıda bi süre idare ediyor.

alakası yok.

Ki bot api ile yüklüyor.

Manuel yüklesen tamam diyecem de yine kapanmaz.

Bir şeyleri yanlış yapıyorsunuz benim de 1 kanal uçtu aynen yoluma devam ediyorum sorunsuz bir şekilde.

Youtube ile aram gayet iyi :D

benim kanallar 3 günlük kanallardı hocam bence erken konuşmayın her an herşey olabiliyor ;)

fressber bende kac gundur diyorum ama anlayan yok kurunun yanında yaş yanmaya devam edecek ipler mimlenecek böle abandıkca ben 1 kanala günde attıgım en fazla video sayısı 5'i geçmez

Valla hocam ben vds ye geçmeyi düşünüyorum tekrar bu milletle kanallar yürümez...!

benim kanallar 3 günlük kanallardı hocam bence erken konuşmayın her an herşey olabiliyor ;)

Kardeşim kanallarımın kapanmayacağından adım gibi eminim.

Çünkü yaptığım şeylerin farkındayım. Dikkatli hareket ediyorum...

Abanmıyorum, abartmıyorum, yoluma devam ediyorum...

Kardeşim kanallarımın kapanmayacağından adım gibi eminim.

Çünkü yaptığım şeylerin farkındayım. Dikkatli hareket ediyorum...

Abanmıyorum, abartmıyorum, yoluma devam ediyorum...

Ben o 1 kanala günlük 300-500 video atanalrdan degilim hocam özgün çalışıyorum günlük 30-40 en fazla video atıyorum kapanan kanalalrdaki video sayısı 90 3 günde atmışım....

an itibariyle 1 kanal daha uçtu 2gün önce 67 video atılmıştı

Botta kendi intromuzu koyabileceğimiz bir alan var mı ?
Tek tek farklı sitelerden video çekebiliyormuyuz teker teker?

bottan video yükleme devri bitmiştir !!!!
3 Gündür açılan kanallarım kapanıyor 6 dk ara ile 33 video çekme emri verdim 18 video yüklenmiş kanal gitmiş çok yükleme veya hızlı yükleme ile alakası yok 1 video atsak bile açılan yeni kanallar mutlaka kapatılıyor bugün açtığım kanal yüzünden 2 gündür yükleme yapmadığım kanallarımda gitti ama enteransdır kaç aylık olan 2 kanalıma aylardır video yüklemiyorum ve sağlam

spamlansam kendi pcden attıgım kanalım giderdi ve diger kanallarla aynı adsenseye baglı hayla saglam 25 kanalım tak diye 5 dk da gidiyosa o kanal saglam kalıyosa ben k.bakmyın artık botu sorgulamaya başlarım.

spamlansam kendi pcden attıgım kanalım giderdi ve diger kanallarla aynı adsenseye baglı hayla saglam 25 kanalım tak diye 5 dk da gidiyosa o kanal saglam kalıyosa ben k.bakmyın artık botu sorgulamaya başlarım.

hocam sen dediğimi anlamadın neyse........

Botu sorgulayacağına kendini sorgula derim.....

işi bilen hep kazanır arkadaşlar bilinçli çalışın.

Geçen günkü kapanmalardan sonra 4 günde 4 kanal açtım son iki açtığım sabah kapanmış olduğunu gördüm az önce diğer ikisi de kapanmış, neden kaynaklı acaba, hayırlısı bakalım umarım düzelir bu durum...

1 KANAL GİTTİ YİNE... 6 DAK BİR GÜNDE 30 VİDEO ŞEKİLDE AYARLIYDI KANALA GİRİŞ YAPMADIM BİLE... umarım diğerlerine sıçramaz

1 KANAL GİTTİ YİNE... 6 DAK BİR GÜNDE 30 VİDEO ŞEKİLDE AYARLIYDI KANALA GİRİŞ YAPMADIM BİLE... umarım diğerlerine sıçramaz
Sıçrama ihtimali yüksek. Bence hemen kontrol edin.
1 kanalım gittikten sonra 4 kanal birden gitti(1 tanesinde video yoktu).

Bundan 5-6 ay önce gene youtube a başlamıştım sonra bırakmıştım o zaman da videoyap kullanıyordum geçen haftalarda tekrar başladım gene videoyap kullanıyorum.Son kapanmalar canımı sıkmıştı neyse dedim devam ettim dün ve bugün gene kanal kapanması yaşadım.İade olursa iadesini istiyorum bırakcam youtube işini tekrar. [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri