AntiBiyotiK
Yasaklanmış
@Web_Scripti benimde artık botum var ve ücretsiz vermeyi düşünüyorum almak isteyenler numarasını sölesinde vereyim dermişim
şaka şaka hepimiz çok gerildik sallandık , savrulduk , düştük kalkmaya çalışıyoruz. ama inanın bana düşmemiz önümüze bakmamıza yardımcı oldu, hatalarımız geleceğimizi planlamamıza yardımcı oldu, en önemlisi de bu şekilde bir kriz ortamını yönetmek ve üstesinden gelebilmekti aslında. şimdide bu krizi atlatmaya çalışıyoruz o yüzden bu krizi atlatabilmek adına forum olarak kabul etmeyende olsa birbirimize ihtiyacımız var. her ne olursa olsun yt de bir sıkıntı oldumu bu forumdan yardım alanlarımız bende dahil çok kişi var , şimdi de öyle şimdi birbirimize yardım destek ve arka çıkmanın zamanı , eğerki bunu yapmassak youtube hedefine ulaşmış olucak , ve bizi kendi bünyesinde kovmuş bir haşere gibi görmeye devam edicektir tekrar söylüyorum ben forumda en acemisinden bile tiyo almış biriyim oyüzden destek yardım birliktelik tek yolumuz olsun. @Web_Scripti hocama allah razı olsun verdiği paranın karşılığını vermedi diyen biri olması bence ilk işe başlayanların şansızlığı derim aksine bu işde ehli olan ve bu botu kullanan arkadaşlar bot sayesinde kazandıklarımızı çok ama çok iyi biliyoruz. şimdi konuda sizden ricam bu adama ön yargılı ve acımasız davranmayalım sizde bu botun sahibi olsanız sizinde başınıza gelse sizde nekadar sıkıntı ve üzüntü çekerdiniz , şimdi adamıda düşünün inanıyorumki yorumlarından ve mesajlarından ogünden beri düzeni alt üst olmuştur ve ne sıkıntılarla ve işlerle uğraşıyodur ve en önemlisi ben kendim ilk botunu alanlardanım , ve nekadar para harcadıgını aylık bilseniz şaşarsınız kimsede yanlış anlamasın destekden yazıştıklarımızdan fazlasını tanımam ama forumdan iyi tanırım biride kötü demedi ve test edilip onayland. son sözüm olarak ta oyüzden kriz dönemimizi saygı sevgi ve en önemlisi ekmekdaşlığımızı unutmadan savaşımızı youtube ile verelim birbirimizle değil. ve unutmayın SİZİ SEVİYORUM.