Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

@Web_Scripti benimde artık botum var ve ücretsiz vermeyi düşünüyorum almak isteyenler numarasını sölesinde vereyim dermişim :) şaka şaka hepimiz çok gerildik sallandık , savrulduk , düştük kalkmaya çalışıyoruz. ama inanın bana düşmemiz önümüze bakmamıza yardımcı oldu, hatalarımız geleceğimizi planlamamıza yardımcı oldu, en önemlisi de bu şekilde bir kriz ortamını yönetmek ve üstesinden gelebilmekti aslında. şimdide bu krizi atlatmaya çalışıyoruz o yüzden bu krizi atlatabilmek adına forum olarak kabul etmeyende olsa birbirimize ihtiyacımız var. her ne olursa olsun yt de bir sıkıntı oldumu bu forumdan yardım alanlarımız bende dahil çok kişi var , şimdi de öyle şimdi birbirimize yardım destek ve arka çıkmanın zamanı , eğerki bunu yapmassak youtube hedefine ulaşmış olucak , ve bizi kendi bünyesinde kovmuş bir haşere gibi görmeye devam edicektir tekrar söylüyorum ben forumda en acemisinden bile tiyo almış biriyim oyüzden destek yardım birliktelik tek yolumuz olsun. @Web_Scripti hocama allah razı olsun verdiği paranın karşılığını vermedi diyen biri olması bence ilk işe başlayanların şansızlığı derim aksine bu işde ehli olan ve bu botu kullanan arkadaşlar bot sayesinde kazandıklarımızı çok ama çok iyi biliyoruz. şimdi konuda sizden ricam bu adama ön yargılı ve acımasız davranmayalım sizde bu botun sahibi olsanız sizinde başınıza gelse sizde nekadar sıkıntı ve üzüntü çekerdiniz , şimdi adamıda düşünün inanıyorumki yorumlarından ve mesajlarından ogünden beri düzeni alt üst olmuştur ve ne sıkıntılarla ve işlerle uğraşıyodur ve en önemlisi ben kendim ilk botunu alanlardanım , ve nekadar para harcadıgını aylık bilseniz şaşarsınız kimsede yanlış anlamasın destekden yazıştıklarımızdan fazlasını tanımam ama forumdan iyi tanırım biride kötü demedi ve test edilip onayland. son sözüm olarak ta oyüzden kriz dönemimizi saygı sevgi ve en önemlisi ekmekdaşlığımızı unutmadan savaşımızı youtube ile verelim birbirimizle değil. ve unutmayın SİZİ SEVİYORUM.

Bomba gibi bir yelik daha:
Artık Toplu Video Atarken Risk Ölçer size zararlı videolarda bilgi verir.

Sistem veritabanımıza bugüne kadar gerçekleşmiş tüm videoların riskleri kayıt altına almıştı. Ve bundan sonrada almaya devam edecektir.

1) Telif ihtarı gönderen kanalların videolarını toplu videolar bölümünde kırmızı uyarı ile görebilirsiniz.
2) 3. Şahıs ve Topluluk video uyarılarını da yine kırmızı uyarı ile toplu videolar bölümünde görebilirsiniz.
3) Daha önce yükleme yapıp ünlem almış videolarıda turuncu uyarı ile toplu videolar bölümünde görebilirsiniz.

Bu verileri siz ve diğer üyelerimizin yükledikleri ve sonucu ortasında çıkmıştır. Bu verilere göre yükleyip yüklememek size kalmıştır. Uzun ömürlü kanallar istiyorsanız en azından kırmızı uyarılı videoları yüklememenizi öneririm.

Örnek Uyarı Resimleri :
to2.png

to1.png

işin sırrı yavaş yüklemede 12 saatte 70 video 14 ünlemle kanal ayakda çizgifilm ilim talkshow ortaya karışık yaptım deneme amaçlı sıkıntı yok izlenimler çıkmaya başladı

Sistem veritabanımıza bugüne kadar gerçekleşmiş tüm videoların riskleri kayıt altına almıştı. Ve bundan sonrada almaya devam edecektir.

1) Telif ihtarı gönderen kanalların videolarını toplu videolar bölümünde kırmızı uyarı ile görebilirsiniz.
2) 3. Şahıs ve Topluluk video uyarılarını da yine kırmızı uyarı ile toplu videolar bölümünde görebilirsiniz.
3) Daha önce yükleme yapıp ünlem almış videolarıda turuncu uyarı ile toplu videolar bölümünde görebilirsiniz.

Bu verileri siz ve diğer üyelerimizin yükledikleri ve sonucu ortasında çıkmıştır. Bu verilere göre yükleyip yüklememek size kalmıştır. Uzun ömürlü kanallar istiyorsanız en azından kırmızı uyarılı videoları yüklememenizi öneririm.

Örnek Uyarı Resimleri :
to2.png

to1.png

Hocam kanallar kapanıyor halen, bir öneriniz varmı yada beklemelimiyiz ?

Örnek Uyarı Resimleri :
to2.png

to1.png

dünya engelide dahil mi hocam?

kanallar bi kaç saat içinde disabled oluyor nasıl olsa ne gerek var ki :S

kanallar kapanmaya devam ediyor...

Merhabalar,

Kanalların kapanmasına gerçekten çok üzülüyorum. Ama son 36 saatte yani büyük sıkıntıdan sonra toplu bir kanal kapanması youtube yapmadı. Yani kişiye özel kapatmalar yaptı. Buda 1.5 yıldır devam ettiği şekilde kapanmalar oldu. İstatistiksel veri vermek istemiyorum. Forumda o veriler tarafından bazı kişiler tarafından alaycı konuşmalar alıyorum. Sıfır kanal oluşturduktan sonra 3-5 özgün video üret bölümünden video üretip sonra toplu video yükleyiniz. Bir kanala günde 100 den fazla video atmamanız en iyisi olacaktır. Videoları yükletirken 6 dk aralıkları seçmenizde en iyi şekilde olacaktır. Tabiki bunları uygulamak zorunda değilsiniz. Ben sadece en uzun ömür için bunların olmasının iyi olacağını yazıyorum. Dilerseniz destekden yazın şimdi risk ölçer güncellemesini çıkardım. Destekdeki mesajlara cevap vermeye devam ediyorum.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam malum size skypeden vs ulaşamıyoruz buradan yazıyorum mecbur . Bot eski hızına ne zaman kavuşur ?

hocam şu hız olayına bi çözüme kavuştursak çok çok yavaş atıo 5 saatte 500 vıdeo zor attı

hocam şu hız olayına bi çözüme kavuştursak çok çok yavaş atıo 5 saatte 500 vıdeo zor attı

Ben de senin gibi attım 2 gün önce bugün kanal kapandı.
Aynı gün attıgım 25 videolu kanal hala ayakta.
Sabahda 25 attım toplamda 50 video hala kanal saglam.

Kanal bugün gitmediyse yakın zamanda ucar, demedi deme :)

Merhaba Arkadaşlar,

Toplu video yüklemede bot eski hızına ancak 24 saat sonra kavuşacaktır. İstatistiksel rakam artık vermek istemiyorum fakat ciddi bir video yüklemesi var. Yani bu oran geçmiş dönemlere göre çok yüksek bir rakamdadır.

Arkadaşlar güvenle botu kullanabilirsiniz. Eskiden nasıl kullanıyorsanız yine aynı şekilde kullanın. 2 gün önce forumda belki 1000 mesaj yazıldı. Ogün sıkıntı vardı kabul ediyorum. Dün geceden bu yana artık o kadar mesaj gelmiyor. Sıkıntı yaşayan arkadaşların sayısı parmakla sayılır durumda. Bu arkadaşların bir çoğu bir kanala çok aşırı video yüklemekle, açtığı youtube kanallarına evdeki pcden 5'den fazla girdiği için ipden dolayı kapanmakda. Tabiki bunun dışında yinede kapanma yaşayanlar var. Ama kesinlikle bir toplu kapanma bulunmuyor. Toplu kapanma yine olsaydı yine konuda 100'lerce mesaj 1 saat içerisinde yazılırdı.

Videoyap.com olarak artık youtube.com'a zarar verecek ekstra yük çıkaracak işlemler yaptırmak istemiyoruz. Başkaları nederse desin, ben her zaman dediğim gibi.

1) Biz videoyu youtube.com'a yüklüyoruz. Örneğin 100mb.
2) Üstüne gidiyorduk youtube görüntü ayarları sayfasından videoya stabil yap ve otomatik yap butonuna basıyorduk. Video işlenme süresinden çok çok fazla sürede bu işlemi yapıyordu. Yani video üzerinde bir editleme işi yapıyordu. Buda benim fikrimce youtube.com'u kızdırdı ve bir kıyım yaptı. Bu isteklerin geldiği noktayı kesti attı.

Bunun üstüne hemen sonrasında ana makinamı kapattırdım. Yeni makina siparişi verdim. Dün gece 4 saat taşıma yaptım. İp adresi v.s. makina herşey değişti(Bazı arkadaşlar ip adresine odaklanmış durumdalardı). Sonra bugün tüm alt makinalarımı teker teker kapatıp yeni makinalarla değiştirmeye başladım ve değiştiriyorum. Sırf içlerimiz rahat etsin diyeydi. Şuanda videoyap.com 1.5 yıldır yaptığı işlemleri yapıyor. Üstüne hiç bir işlem yapmıyor.

Kesinlikle ve kesinlikle tekrardan yazayım arkadaşlar. Dün sabahki olaydan sonra toplu kıyım botumuzda yaşanmadı.

Saygılarımla,
Videoyap.com

Ben de senin gibi attım 2 gün önce bugün kanal kapandı.
Aynı gün attıgım 25 videolu kanal hala ayakta.
Sabahda 25 attım toplamda 50 video hala kanal saglam.

Kanal bugün gitmediyse yakın zamanda ucar, demedi deme :)
bilmemki üstad uçarmı ama 45 kanala aynı anda yükleme yapıyorum şuan nasip diyorum artık

вαттυѕαу;397900' Alıntı:
Bilgilendirme bekliyorum senden , Kapandı mı kapanmadı mı alıntı yaparak söyler misin :)

hocam dün gece video attıgım kanalların hepsi sağlam bu gece de devam ediyorum yarın sabah tekrar alıntı yaparak yazarım :)

Arkadaşlar inş bugünleride atlatırız youtube daha önce darbeler yaptı alıştık.Youtube ile bir yıldır uğraşıyorum.Her inişin bir çıkışı vardır.Durmak yok yola devam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri