Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Videoyap hak isteyen varsa verebilirim arkadaşlar ulaşın bana bayağı birikti son günlerde yükleme yapmadım

Ücretli beyler :D

youtube işlenme hızı artmış gibi ya eskiden çok sürerdi çerçeve işleri şimdi tak diye bitiyo :D

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam yavaş yavaş deneyeyim diyorum botu ama daha istediğim verimi alamadım bi sonraki aşamaya geçmek için.

bu arada acil uyarılarda 9 tane videonun ismi değiştirilip para kazanma açıldığını yazıyor ama kanalda toplam 4 video var ikisinin ismi rakam olarak görünüyor. bazı videoları ya yüklemiyor yada ben göremiyorum. incelerseniz sevinirim. bir de akşam dediğim olay 32 videoyu 15 dk da 1 tane at şeklinde denedim 3 saatte hiç atmadı sonra bekleyen videolar bölümüne girdim o ana kadar atması gereken 10 videoyu 1 dk içinde attı. serverlar anasayfada tek link ile yaparken aşırı yavaş. toplu videoda da beklemedekileri atmıyor. 10 videoyu atınca kanala girdiğimde de kanalda yine 2 video vardı.

Merhaba Arkadaşlar,

sabahtan bu yana neredeyse hiç denecek kadar kanal kapandı. Bir çoğu 3 defa telif aldığı için kapanmış kanalldır. Bazılarıda binlerce videoyu tek kanala 1 günde atmış arkadaşlardır. Toplu bir kıyım yok aynı oranda devam ediyor. Kısmetse bu gece aüper bir yenilik getiriyorum. Toplu video bölümünde tik atıp işaretleme yerinde bir üyem ünlem yemişse o videodan turuncu uyarı vericek. Eğer o çektiği videonun kanalından 3. şahıs almışsa kırmızı uyarı vericek. Böylelikle kelime ara, playlist ve kanal çekme çok daha risksiz video oluşturmanızı sağlayacaktır.

Güzel bir yenilik üstad fakat bunu direk aratma yaparken seçme şansımız yok mu ? Yani o videolar hiç çıkmasın veya çıkarsada aynı nasıl telif yemiş video yüklenmiyorsa bu tarz videolarda aynı şekilde yüklenmesin.. Artık para kazanmaların kapanması ve kanal kapanma durumlarını yaşamak istemiyorum..

@Web_Scripti hocam yavaş yavaş deneyeyim diyorum botu ama daha istediğim verimi alamadım bi sonraki aşamaya geçmek için.

bu arada acil uyarılarda 9 tane videonun ismi değiştirilip para kazanma açıldığını yazıyor ama kanalda toplam 4 video var ikisinin ismi rakam olarak görünüyor. bazı videoları ya yüklemiyor yada ben göremiyorum. incelerseniz sevinirim. bir de akşam dediğim olay 32 videoyu 15 dk da 1 tane at şeklinde denedim 3 saatte hiç atmadı sonra bekleyen videolar bölümüne girdim o ana kadar atması gereken 10 videoyu 1 dk içinde attı. serverlar anasayfada tek link ile yaparken aşırı yavaş. toplu videoda da beklemedekileri atmıyor. 10 videoyu atınca kanala girdiğimde de kanalda yine 2 video vardı.

Benzer bir durum bende oldu önemsemedim

arkadaşlar,abiler, kardeşler ben botun hmen hemen tüm foksiyonlarını kanallar üzerinde denedim tecrübelerimi yazıyorum: (özelliklere spamcılar okusun) [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocamında dediği gibi bir anda çok video atınca kanallar gidiyor
2-kontrolü sürekli yapınca kanallar yine gidiyor.

sonuç: bırakın belli dakika aralıklarıyla videoalrı atsın ve kanal kontrolünü 3 veya 6 saatte bir yapsın sonra sapasağlam kanallarınız olsun ki böyle yaptığınız zmaan ünlem sayısınında azaldığını göreceksiniz

bazı arkadaşların aralıklı atma sistemi stabil değil deyişine gelirsek bendede oldu fakat ben şuna yoruyorum ki büyük ihtimal öyle : attığımız videoların süreleri değişiyor e doğal olarakta işlenme süresi değişiyor bu yüzden ekranda görülen süreler birbirine yakın veya uzak olabilir takmayın kafanıza dedğim şekilde atın dediğim gibi çoğu şekli denedim ayakta kalan böyle attığım oldu faydalı olur inş. herkeze hayırlı bol kazançlar

Sen neyin kafasını yaşıyorsun hocam insanları neden yalan yanlış bilgilerle yönlendiriyorsun api ile yüklerken ip adresi alamazmış nasıl alamaz bu kadar insanın vebalini çekemezsin milletin parası gidiyor hala işkembeden yalan yanlış atıyorsun dürüst ol dürüst 3 kuruşa yalan konuşma

Konumdan çıkıp gidermisiniz?

Başka konularda da kötüledin burada da kötülüyorsun.

Youtube api tek ipden atılır. 1.5 yıldırda öyle oluyor. Milyarlarca video yüklettim şuana kadar. Yazılımın varda konuşuyorsun şurada. Adam akıllıntüm botlar api kullanır. Apisiz yüklemekde lisanssızdır. Daha çok konumda yazmayı bırakırmısın. Kaçtır uyarıyorum, ama hep karşıtdçsın. Bot kullanma ve gelipde konuma üyem olmadığın için yazma. Bilip bilmeden yanlış yönlendiriyorsun. Bırak peşimide başka işler yap. Yazdığın konu silindi, hala yazıyorsun.

Arkadaşlar, 3. şahıs telif göndermiş kanalları videoyap size artık kırmızı uyarıyla toplu video bölümünde uyarıyor. Şuanda ünlem aldırmış ve topluluk ihlali göndermiş videolarıda çekerken uyarı verdirmeyi ekliyorum.

Arkadaşlar yükleme aralağını 6 dakka 3 dakkaya indirsem mi saat 19:00 atmaya başladım halen 40 50 video atmadı ne yapsam

Güzel bir yenilik üstad fakat bunu direk aratma yaparken seçme şansımız yok mu ? Yani o videolar hiç çıkmasın veya çıkarsada aynı nasıl telif yemiş video yüklenmiyorsa bu tarz videolarda aynı şekilde yüklenmesin.. Artık para kazanmaların kapanması ve kanal kapanma durumlarını yaşamak istemiyorum..

kardeşim özel mesajların yine dolu ulasırmısın bana

Beyler sakin lutfen ! Burda kavga deyil dertlerimize care ariyoruz.
[MENTION=7302]Lee[/MENTION] ; konusma tarzini deyistir. Insanlara hakaret eder gibi birdaha yazma.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam yükleme hızlanacakmı hala bitmemiş sabah verdim emri? isteyen aralıkla atsa daha iyi olur

Konumdan çıkıp gidermisiniz?

Başka konularda da kötüledin burada da kötülüyorsun.

Youtube api tek ipden atılır. 1.5 yıldırda öyle oluyor. Milyarlarca video yüklettim şuana kadar. Yazılımın varda konuşuyorsun şurada. Adam akıllıntüm botlar api kullanır. Apisiz yüklemekde lisanssızdır. Daha çok konumda yazmayı bırakırmısın. Kaçtır uyarıyorum, ama hep karşıtdçsın. Bot kullanma ve gelipde konuma üyem olmadığın için yazma. Bilip bilmeden yanlış yönlendiriyorsun. Bırak peşimide başka işler yap. Yazdığın konu silindi, hala yazıyorsun.

Arkadaşlar, 3. şahıs telif göndermiş kanalları videoyap size artık kırmızı uyarıyla toplu video bölümünde uyarıyor. Şuanda ünlem aldırmış ve topluluk ihlali göndermiş videolarıda çekerken uyarı verdirmeyi ekliyorum.

Üstad hala neden lekeci peşindesin anlamıyorum boşver. Sen sende olana bak seni bilen biliyor kendini hiç anlatıp vaktini harcama biz seninleyiz! Onlar istediği kadar çamuru atsınlar sonradan gelip hesap alıp kullanmıyorlar mı sanki ;)

Kırmızı uyarı kısmını anlamadım bu arada biraz açabilirmisiniz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri