Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Kötü bir laf geçmedi yorumumda bu bir. İkincisi herkesi kkendiniz gibi sanmayın videoyap kullandığım için 50 ye yakın kanalım gitmesine rağmen bir kelime dahi etmedim etmemde. Kalkıp 47 mesaj 0 konu diyorsun. Ben bu forumada takılmıyorum sizin gibi insanlar olduğu için. Sadece videoyapı kontrol ediyorum. Birdaha balıklama atlamayın herşeye. neyin ne olduğunu bilmiyorsunuz..

iyi matematikçi olur sizden bunun biliyorum sadece. haklısın .başarılar size siz daha iyi bilirsiniz konuları konuşmayalım biz

Kötü bir laf geçmedi yorumumda bu bir. İkincisi herkesi kkendiniz gibi sanmayın videoyap kullandığım için 50 ye yakın kanalım gitmesine rağmen bir kelime dahi etmedim etmemde. Kalkıp 47 mesaj 0 konu diyorsun. Ben bu forumada takılmıyorum sizin gibi insanlar olduğu için. Sadece videoyapı kontrol ediyorum. Birdaha balıklama atlamayın herşeye. neyin ne olduğunu bilmiyorsunuz..

iyi matematikçi olur sizden bunun biliyorum sadece. haklısın .başarılar size siz daha iyi bilirsiniz konuları konuşmayalım biz

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam her kanalımda attığım haber videoları bile ünleme düşüyor bunu defalarca 2 gündür yazıyorum kimse yokmu bu sorunu yaşayan kanallarım ünlem geçe ayarları başlık,açıklama,etiket rakam olarak yüklüyor ama gerçek başlığı falan girip bot para kazanmayı açınca ünleme düşüyor

Sanki bi sessizlik çöktü :( bu sessizlik pek hayra alamet değil gibi :mad:

Toplu video eklerken bu seferde , sürekli hesabınıza yetki verilmemiştir hatası ile karşılıyorum.Birkaç adet video yüklüyor diğer videoları hesabınızdan yetki verilmemiştir hatasına düşürüyor.Güncellemeden sonra mağdur etti beni videoyap,umarım düzelir sistem.Beklemedeyim.

Şu anda botta iki tane sıkıntı var sanırım...

1.Sorun : Ünlem 1 Geç sistemi ile teker teker eklediğim videolar, yüklenirken 34252 gibi rakam olduktan sonra Başlık ve Açıklama bölümü sonra düzeliyor fakat belirttiğim etiketler tekrardan gelmiyor.

2.Sorun : Ünlem 1 Geç sistemi ile yükleme yaptığım kanalın para kazanması otomatik olarak yanmıyor, Telifli V. & Para Kazan sayfasında ekli olmasına rağmen Adsense kimliğini tanımıyor ve orası boş gözüküyor. Halbuki kanalım adsense hesabıma tanımlı.

bu durum sadece bana özel bir sorun mu acaba? yoksa karşılaşan başka arkadaş var mı bu problemle?

Merhaba Arkadaşlar,

2 gündür sistemimde 125.000 kayıtlı kanalın 12.000 tanesi kapandı. yani buda ortalama 1.000 üyem zarar gördü. Tabiki ben bot sahibi olarak bir hata yaptım bir eklenti çıkardım ve youtube kabullenmedi. Yani yoksa 1.5 yıldır youtube birşey demezken çıktığı gün birşey yapması bence ona kasıtlı bir durumdu. Tabiki forumda farklı farklı konuşmalar mevcut. Artık videoyap yeterince açıklama yaptı hocam. dün sabah 113.000 kayıtlı kanal vardı bugün sabah 124.000 kayıtlı kanal oldu. Kesin bir kaç arkadaşı kaybettim. ama iade isteyeb sadece 3 kişi var. Bazı arkadaşlar iadeden vazgeçti. Ben bu güveni verdiğim için çok memnunum. Azerbeycan, türkmenistan, kıbrısdaki yüzlerce üyemde rahatsız oldu. Ama biz bunu dün ve bugün aştık. Geçmişte kanal bir durum oldu. İnşallah tekrarıda olmayacaktır.

Sunucuları en sabah yavaşlatmıştım. Dengeli atmak adına hiç kapanma olmadı diyebilirim. Tabiki biraz yavaş attı videoları. Gece 12 gibi biraz daha hızlandıracağım. 1-2 güne dengeyi tam kurmuş olurum.

Herkese desteği için teşekkürler. Hakkımda açılan asılsız yalanlara inanan arkadaş olabilir. 1.5 yıldır ispatlanamayan ama sürekli olan şeylerdir. Ben 1.5 yıl önce bu piyasaya botu tanıştırdığımda kimse yoktu. Bugüne kadar 10 ya yakın bot geldi gitti. Mevcut diğer botları bilemem ama ben videoyap.com olarak youtube varlığı boyunca işime devam edicem. Siz kazandıkça bende kazanmış olacağım. Tekrardan ünlem geç 2 risk içeren gibi birşey yapmayacağım.

Bazı arkadaşlar sorularına cevap alamamış olabilir. elimde geldiğince destekden cevaplar vermeye devam ediyorum.

şu kapanmalar sona ersinde 100 video için 2-3 saat beklemeye razıyım ben

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] Hocam biz şimdi gönül rahatlığı ile kanallarımızı açıp videolarımızı yükleyelimmi ? Bir sıkıntı varmı sistemde ?

Merhaba Arkadaşlar,

2 gündür sistemimde 125.000 kayıtlı kanalın 12.000 tanesi kapandı. yani buda ortalama 1.000 üyem zarar gördü. Tabiki ben bot sahibi olarak bir hata yaptım bir eklenti çıkardım ve youtube kabullenmedi. Yani yoksa 1.5 yıldır youtube birşey demezken çıktığı gün birşey yapması bence ona kasıtlı bir durumdu. Tabiki forumda farklı farklı konuşmalar mevcut. Artık videoyap yeterince açıklama yaptı hocam. dün sabah 113.000 kayıtlı kanal vardı bugün sabah 124.000 kayıtlı kanal oldu. Kesin bir kaç arkadaşı kaybettim. ama iade isteyeb sadece 3 kişi var. Bazı arkadaşlar iadeden vazgeçti. Ben bu güveni verdiğim için çok memnunum. Azerbeycan, türkmenistan, kıbrısdaki yüzlerce üyemde rahatsız oldu. Ama biz bunu dün ve bugün aştık. Geçmişte kanal bir durum oldu. İnşallah tekrarıda olmayacaktır.

Sunucuları en sabah yavaşlatmıştım. Dengeli atmak adına hiç kapanma olmadı diyebilirim. Tabiki biraz yavaş attı videoları. Gece 12 gibi biraz daha hızlandıracağım. 1-2 güne dengeyi tam kurmuş olurum.

Herkese desteği için teşekkürler. Hakkımda açılan asılsız yalanlara inanan arkadaş olabilir. 1.5 yıldır ispatlanamayan ama sürekli olan şeylerdir. Ben 1.5 yıl önce bu piyasaya botu tanıştırdığımda kimse yoktu. Bugüne kadar 10 ya yakın bot geldi gitti. Mevcut diğer botları bilemem ama ben videoyap.com olarak youtube varlığı boyunca işime devam edicem. Siz kazandıkça bende kazanmış olacağım. Tekrardan ünlem geç 2 risk içeren gibi birşey yapmayacağım.

Bazı arkadaşlar sorularına cevap alamamış olabilir. elimde geldiğince destekden cevaplar vermeye devam ediyorum.

Ben hız konusunda düşüncemi 7329.cü postda yazdım.

http://www.ytpara.com/ozel-yazilim-...u-tek-tek-ve-toplu-ekleme-733.html#post397243
MEsaj şu şekilde:
Sabahtan beri 20 video zorla yükledim.Bu ne hocam manuel yüklesem daha çok yüklerdim.Eğerki bir sınır koyulacaksa ben yokum videoyap'da.
Ben hızlı yada yavaş yükleme ile pek alakası oldugunu sanmıyorum bu olayın,ayrıca ünlemgec 2 sistemiylede alakası oldugunu düşünmüyorum kapanmaların.
Çünkü ünlemgeç 2 gelmeden önce başlamıştı kıyım.İsteyen istediği hızda yüklesin,seçenekler var orda ama bu şekilde olursa ben istediğim hizmeti alamam.
Buda benim botdan ayrılacağım anlamına gelir.

Merhaba Arkadaşlar,

Sunucuları yavaşlatmayın hocam isteyen istediği hızda atsın

Hiç birisi ile alakası yok tek sorun aynı dakikalar içinde birçok video atması eğer dakikaları karışık yapsa kapanmayacak %99 kapanmayacak ama dinleyen yok, bot hızlı olsun ama atılan dakikalar farklı olsun demek istiyorum öyle değil dakika seçenekleri var ama o olay yine aynı şeye dek geliyor önemli olan karışık kombinasyonlu dakikalar olması lazım bu olay hocamız çinden geldiktensonra başladı bot hızlandı ama kontrolsüz video yükledi lütfen dediğimi dinleyin dilimde tüy bitti kanal kapanması olmayacakkkk üstüne basa basa söylüyorum bana minnettar kalacaksınız dakikalar farklı olsun hocam lütfen zor bişey değil bu bunu yapın kapanma sorunun çözüldüğünü göreceksiniz.

Hiç birisi ile alakası yok tek sorun aynı dakikalar içinde birçok video atması eğer dakikaları karışık yapsa kapanmayacak %99 kapanmayacak ama dinleyen yok, bot hızlı olsun ama atılan dakikalar farklı olsun demek istiyorum öyle değil dakika seçenekleri var ama o olay yine aynı şeye dek geliyor önemli olan karışık kombinasyonlu dakikalar olması lazım
Birkaç saat önce yükleme talimatı verdirdim bota. Ve 3er daika aralıklarla yüklet emri verdim.
Bazen aynı dakika içinde 15 video attığıda oldu. yani bu dakika olayı zaten stabil çalışmıyor.

iyide zaten videolar 12 saat icinde yüklenir hemen yüklemesini beklemeyin sizin gibi binlerce kişi var :) kaldı ki botta da yazıyor bu tür uyarılar biraz okuyun!

Merak etme okuyorum kardesim :)
Fakat öglen 14:30'da verdigim 40 video emri vardı, suan saat 22:30 kanala yüklenen video sayısı sadece 10 :D

Birkaç saat önce yükleme talimatı verdirdim bota. Ve 3er daika aralıklarla yüklet emri verdim.
Bazen aynı dakika içinde 15 video attığıda oldu. yani bu dakika olayı zaten stabil çalışmıyor.
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] Kardesim arkadas dogru söylüyor.Su video indirme aralıklarındaki dakikalar tam oturmamıs sanırım.
Bir önceki mesajdada belirttigim gibi öglen 40 video emri verdim 10 dakika ara ile fakat suan kanalda 10 video var :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri