Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

webscripti çok yavaşlamış ama anormal şeklinde yavaşlatta bu kadar değil :)

oto kontrolde yavaş hocam az önce manuel kontrol ettim saat 2de kontrol etmesi gerekiyordu suan saat 6

Ben olaya şöyle bakıyorum KANALI HALEN KAPANANLAR daha önce video yüklemeyi fazlasıyla abartmış kişiler. Yani Youtube affetmiyor artık. Kanal kapanma olayı da çözülecek gibi değil. 2.bir darbe gelecek önümüzdeki günlerde öyle görünüyor

Hala 10 binlerce video yüklemeye devam edin en iyisi siz bilirsiniz :D

Kanal kapanmaları iyi mi oldu bence çok iyi oldu ve daha katılaşsın Youtube ve öyle de olacak.

Ben günde 100 tane video atmıyorum adam 10 bin video atıyor ?

Hani şunu anlamış değilim. Kardeşim seçerek yükle en iyi izlenmişleri kanaldan al kanalına yükle hem az video ile iyi izlenim alırsın hem de tonlarca videoyla spam yapmamış olur, daha az spam yapmış göze batmamış olursun ve kanalında kapanmaz...

Youtube'un kredileri tükendi artık Türkiye'ye karşı haklılar mı SONUNA KADAR haklılar !!! :)

Ben olaya şöyle bakıyorum KANALI HALEN KAPANANLAR daha önce video yüklemeyi fazlasıyla abartmış kişiler. Yani Youtube affetmiyor artık. Kanal kapanma olayı da çözülecek gibi değil. 2.bir darbe gelecek önümüzdeki günlerde öyle görünüyor

Kanal kapanmaları iyi mi oldu bence çok iyi oldu ve daha katılaşsın Youtube ve öyle de olacak.

Hani şunu anlamış değilim. Kardeşim seçerek yükle en iyi izlenmişleri kanaldan al kanalına yükle hem az video ile iyi izlenim alırsın hem de tonlarca videoyla spam yapmamış olur, daha az spam yapmış göze batmamış olursun ve kanalında kapanmaz...

Youtube'un kredileri tükendi artık Türkiye'ye karşı haklılar mı SONUNA KADAR haklılar !!! :)
boş yapma git başka yerde post kas adamın canını sıkma kendin napıosan yap insanların işine karışma

antibiyotik bendede var o sorun videolar izlenim almıyor garip baska böle sorunu olan varmı

şu bilmiş tavırların ve boş mesajların yüzünden çizildin ama uslanmak nedir bilmiyorsunuz arkadaş ya

Sorunuzu tam anlayamadım hocam.

Yüklemeler ve bazı özellikler API ile yaptırılıyor. API kullanıldığında IP adresi görünmüyor ve bu IP adresinin spam'e düşürme riski bulunmuyor.

Fakat para kazanma açma, telif silme gibi özellikler API sistemi kullanılarak yaptırılamıyor. Bunun için ise, sistem proxy ile hesabınıza 1 kere giriyor (bir daha çıkmıyor, gir çık problemi olmuyor) ve belirlediğiniz aralıklarla kanalınızı kontrol ediyor.

Bunun için ise, her 5 kanalda bir olmak üzere farklı IP tahsis edilmiş durumda. Yani hesabınızda 1-2-3-4-5. kanal bilgileri için 1 IP, diğer 5'lik grup için diğer IP diye devam ediyor.

1. kanal bilgileriniz kısmına kanal bilgilerinizi girin. Telif kontrolü yaptırın, IP adresini kontrol edin.
6. kanal bilgisi kısmına ise diğer kanal bilgilerinizi girin. Yine IP kontrolü yapın.

Bu 2 IP'nin farklı olması gerekiyor.

Doğru anlamış mıyım?

Güzel ve açıklayıcı bilgiler için teşekkürler...

arkadaşlar atılan videolar izlenmiyor gene farkında olan yokmu herzaman atılan ve 1 saat sona mutlaka 2 izlenim alırdı ama şimdi 1 bile olmadı var bir sıkıntı ama hadi hayırlısı.

dün amazon vps ile 20 video attım hız full olduğu için hemen yükledi ve hepsi şuanda 0 izlenimde.
index problemi zaman zaman çıkıyor youtubeda öncesi ve sonrasında hep büyük sürprizler oluyor genelde.(?)

Normalde kanala videoları yüklerim videoyap ile sonra para kazanmayı açmak için hesabıma girerim kendi pcm den . Bugün o işlemi yapınca kanalım kapandı anında spamdan . Artık para kazanmayı açıp videoları atacağım sanırım

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam merhaba.16:50 de 32 video emri verdim 15 dk da bir tane atacak şekilde. ama o zamandan beri hiç video atmadı. sonra bekleyen videolar bölümüne girdim ve 1 dk dolmadan o ana kadar atması gereken 10 videoyu aynı anda attı. serverların bazılarını diğer işlemlere yönlendirseniz daha iyi olur sanırım.

konu yazıp cıkıyosunuz ????? 47 mesaj 0 konu ?.. siz botu kotulemek içinmi geldiniz yanıltmayın kimseyi ayıptır ya

@Dehşetengiz ben dün ekledim kanalları 100 er video attım sorun yok hala inanmayın detaylı bilgi vermeden çıkıp gidenlere

Kötü bir laf geçmedi yorumumda bu bir. İkincisi herkesi kkendiniz gibi sanmayın videoyap kullandığım için 50 ye yakın kanalım gitmesine rağmen bir kelime dahi etmedim etmemde. Kalkıp 47 mesaj 0 konu diyorsun. Ben bu forumada takılmıyorum sizin gibi insanlar olduğu için. Sadece videoyapı kontrol ediyorum. Birdaha balıklama atlamayın herşeye. neyin ne olduğunu bilmiyorsunuz..

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam her kanalımda attığım haber videoları bile ünleme düşüyor bunu defalarca 2 gündür yazıyorum kimse yokmu bu sorunu yaşayan kanallarım ünlem geçe ayarları başlık,açıklama,etiket rakam olarak yüklüyor ama gerçek başlığı falan girip bot para kazanmayı açınca ünleme düşüyor

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam her kanalımda attığım haber videoları bile ünleme düşüyor bunu defalarca 2 gündür yazıyorum kimse yokmu bu sorunu yaşayan kanallarım ünlem geçe ayarları başlık,açıklama,etiket rakam olarak yüklüyor ama gerçek başlığı falan girip bot para kazanmayı açınca ünleme düşüyor

Şu anda botta iki tane sıkıntı var sanırım...

1.Sorun : Ünlem 1 Geç sistemi ile teker teker eklediğim videolar, yüklenirken 34252 gibi rakam olduktan sonra Başlık ve Açıklama bölümü sonra düzeliyor fakat belirttiğim etiketler tekrardan gelmiyor.

2.Sorun : Ünlem 1 Geç sistemi ile yükleme yaptığım kanalın para kazanması otomatik olarak yanmıyor, Telifli V. & Para Kazan sayfasında ekli olmasına rağmen Adsense kimliğini tanımıyor ve orası boş gözüküyor. Halbuki kanalım adsense hesabıma tanımlı.

Şu anda botta iki tane sıkıntı var sanırım...

1.Sorun : Ünlem 1 Geç sistemi ile teker teker eklediğim videolar, yüklenirken 34252 gibi rakam olduktan sonra Başlık ve Açıklama bölümü sonra düzeliyor fakat belirttiğim etiketler tekrardan gelmiyor.

2.Sorun : Ünlem 1 Geç sistemi ile yükleme yaptığım kanalın para kazanması otomatik olarak yanmıyor, Telifli V. & Para Kazan sayfasında ekli olmasına rağmen Adsense kimliğini tanımıyor ve orası boş gözüküyor. Halbuki kanalım adsense hesabıma tanımlı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri