Arkadaşlar an itibariyle dün geceden bu yana takip ettiğim kanalların yarısı ve belkide fazlası kapanmıştır büyük ihtimalle diğerleride kapanır.. Çok fazla yüklenmeyin bence kapananların geneli fazla video atanlar.. Demedi demeyin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar an itibariyle dün geceden bu yana takip ettiğim kanalların yarısı ve belkide fazlası kapanmıştır büyük ihtimalle diğerleride kapanır.. Çok fazla yüklenmeyin bence kapananların geneli fazla video atanlar.. Demedi demeyin
Sabitleştirme ve Otomatik iyileştirme youtubede halen yapmaktayım. kaldırılmadı kiÜnlem geç 2 yöntemini kıyımı yaptıktan sonra youtube kaldırdı. Ünlem geç 1 yöntemi o işin aslıdır. Fakat ihtimali düşüktür ama riski 0'dır. Önerim sıfır kanala 2-3 özgün video üretin sonra toplu video çalışın. Zaten çok kısa sürede makaleleri videoya çevirecek bir eklentiyi çıkarıyorum. Oda özgün video üret gibi olucak oda 0 ünlem olucak.
umarım cevap alırım bu sefer, kanal eklemiyorum sisteme hala beklemedeyim.videoları para kazanmaya nasıl açtırıyorsunuz peki ?
benim diğer botu baz alırsak eğer ben telifsilme parakazanma vb. şey ler kullanmam orada. o nedenle api ile yükleme yapıyor orasıda ve ip adreslerini ben google üzerinden göremiyorum.
ama sizin ip adresini görebiliyorum. benim tek takıldığım nokta bu.
yükleme api ile yapılıyor-ip gözükmüyor
telifsil api ile yapılıyor-ip gözüküyor
para kazanma açtırıyorum-ip gözüküyor.
---Diğer soruma hala daha cevap vermediniz.
sonuçta bu yazılım ip adreslerini dağıtıyor 5 kanala 1 ip olacak şekilde. ben bunları nasııl görecceğim. hep aynı ip var.
850 video attığım kanal halen ayakta,sorun sizin mail ve doğrulama telefonundan kaynaklanabilir.
Hızlı yükleme mi yapmıştın ?
850 video attığım kanal halen ayakta,sorun sizin mail ve doğrulama telefonundan kaynaklanabilir.
bu gözler bunuda gördü ya daha ne diyeyim. kendi parasıyla kendilerini kısıtlatıyorlar yazık.
dakika aralığı saçmalıına karşıyım.
cevap alana kadar her mesajımda yazacağım
Sabitleştirme ve Otomatik iyileştirme youtubede halen yapmaktayım. kaldırılmadı ki
5 gün önce ve 3 gün önce sorduğum soruları tekrar tekrar tekrar soruyorum.
umarım cevap alırım bu sefer, kanal eklemiyorum sisteme hala beklemedeyim.
arkadaşlar sizde alıntı yaparaksorun şunu herkese lazım olacak bilgi bu
merhaba arkadaşlar,
öncelikle sistemin video yüklenmesini kasıtlı yavaşlattım. Bazı arkadaşlar dengesiz video atıyordu. bazı derken 100 den fazla arkadaş var o şekilde. Bir kanala 3000 video atınca youtube o 1 günlük kanalı elbette banlar. Onun botla alakası yok. Bende yüklemeyi yavaşttım. verdiğiniz emirleri 5-6 saat içinde yükleyecek durumda. neden 10.000 hak satıyorsunuz o halde diyen arkadaşlar var. Arkadaşlar 5 ve üstü hesabı olan çok üyem var. onlar bir hesabına hak alıp hesaplar arası paylaştırıyor. Hiç bir sorun yok arkadaşlar. kapanma oranı %1 i bulmadıkça sıkıntı yok. Dün %10 olmuştu büyük kapanmada. Artık öyle bir durum yok. Ama kapanan kişiler bir anda yerini korumak adına çok video atıyor ve kanal ömrünü kısaltıyor. 25 kanalınız varsa günde 50 şer tane yapmanızı öneririm.
Hata: Kanalınızın youtube mailini ve şifresini kontrol ediniz. Eğer bilgilerinizin doğru olduğuna eminseniz youtube güvenlik ayarlarınızı değiştirmişsinizdir. Güvenlik ayarlarını sıfırlamak için youtube.com'da şifrenizi değiştirin sonra videoyap.com'a da yeni şifrenizi giriniz.
bu hatayı alan var mı arkadaşlar başka? normal mi?
gayet doğru anlamışsın ancak sisteme geçen hafta ekleyip denediğimde sisteme gün içerisinde giriş çıkış yapılmş ve hepsine aynı ip adresi gözüküyordu.Sorunuzu tam anlayamadım hocam.
Yüklemeler ve bazı özellikler API ile yaptırılıyor. API kullanıldığında IP adresi görünmüyor ve bu IP adresinin spam'e düşürme riski bulunmuyor.
Fakat para kazanma açma, telif silme gibi özellikler API sistemi kullanılarak yaptırılamıyor. Bunun için ise, sistem proxy ile hesabınıza 1 kere giriyor (bir daha çıkmıyor, gir çık problemi olmuyor) ve belirlediğiniz aralıklarla kanalınızı kontrol ediyor.
Bunun için ise, her 5 kanalda bir olmak üzere farklı IP tahsis edilmiş durumda. Yani hesabınızda 1-2-3-4-5. kanal bilgileri için 1 IP, diğer 5'lik grup için diğer IP diye devam ediyor.
1. kanal bilgileriniz kısmına kanal bilgilerinizi girin. Telif kontrolü yaptırın, IP adresini kontrol edin.
6. kanal bilgisi kısmına ise diğer kanal bilgilerinizi girin. Yine IP kontrolü yapın.
Bu 2 IP'nin farklı olması gerekiyor.
Doğru anlamış mıyım?
Arkadaşlar gidip internet cafe açın 4-5 mail sonrada her mailin içinede 10 civarı alt kanal açın ,size eder 50 kanal ,sağlam hepsi ayakta durur.
3CX veya buna benzer programlarla onaylatılan kanalların hepsi kesin olarak belli bir zaman sonra kapatılıyor,En güvenlisi Kendi mailini kendin açacaksın,
benim son 10 gün içerisinde açtığım kanal sayısı 40 civarı hepside sağlam ayakta ,halende kanal açmaya devam ediyorum,telif ve topluluktan kapananlar hariç
Burda herkes sorun Videoyap botu diyor ama sorun bence sizin elinizde bulunan maillerdir,Aldığınız maillerin telefon onaylarının nasıl yapıldığını araştırdınızmı hiç,
Tüm yüklemelerimi Videoyap Botuyla yükledim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.