Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Hiç birisi ile alakası yok tek sorun aynı dakikalar içinde birçok video atması eğer dakikaları karışık yapsa kapanmayacak %99 kapanmayacak ama dinleyen yok, bot hızlı olsun ama atılan dakikalar farklı olsun demek istiyorum öyle değil dakika seçenekleri var ama o olay yine aynı şeye dek geliyor önemli olan karışık kombinasyonlu dakikalar olması lazım

%100 aynı fikirdeyim hızlı koşan insan daha az yol kat eder biraz yavaşlayın ve daha fazla yol katedin arkadaşlar.

bilmiyorum botla alakası varmı ama sabah 2 mail açtım birini kendi pcim üzerinde video yükledim diğerine videoyap üzerinden
videoyaptaki kanal 22:27 itibariyle kapandı..

Ekli dosyayı görüntüle 1792

Ekli dosyayı görüntüle 1793

resmi inceleyin ne oldugunu anlayacaksınız kapanma dakika kaynaklı arkadaşlar şimdi biz botla yükleme yaparken bazen dakikaları farklı atıyor ama yükleme esnasında hız artıyor bu durumda aynı dakikalar içinde video atılmış buda youtube spam botlarını hemen uyarıyoor ve biz o esnada bütün kanallarımız toplu olarak kapatılıyor youtube bizi şaşırtıyor sorunun nereden kaynaklandığını tespit ettirmek istemiyor ama inanın bana tek sorun budur.. yukarda görmüş oldugunuz resim nisan ayına ait 25 kanallı videoyap hesabıdır hepside aktif ve faal çalışıyor . kapanmamasının sebebi farklı dakikalar içersinde yükleme yapmasıdır. bunu ciddi olarak test ettim sonuç 100%100 başarılı... kapanmaların videoyap botu ile ip ile gmail ile asla ve asla alakası yoktur. tek sorun bot hızlandı sanırım 50 sınır koydular ve dakika filtresi koydular eğer bot sahibi bana kulak verirse dediğimi yaparsa birşey kaybetmeyecek ufak bir değişiklik herşeyi geri başa alacaktır. inanın bana

resimleri büyük görmeniz için http://i.hizliresim.com/9XN1dQ.png

http://i.hizliresim.com/VpDn3r.png

bilmiyorum botla alakası varmı ama sabah 2 mail açtım birini kendi pcim üzerinde video yükledim diğerine videoyap üzerinden
videoyaptaki kanal 22:27 itibariyle kapandı..

videoyap hala düzelmedi ya
bu durum bence yüzdeyüz videoyapla alakalı
alakalı olmasaydı her iki mailde kapanırdı

resmi inceleyin ne oldugunu anlayacaksınız kapanma dakika kaynaklı arkadaşlar

Kod ile koyarsan eger resimler daha güzel görünür.Bu sekilde anlasılmıyor.
Ayrıca @Web_Scripti Hocam 10 saat önce video emri verdim 10 dakika ara ile fakat ilk 2 3 saat atmamıs hic.
Ardından 2 3 dk arayla atmıs ve sonra birdaha hic atmamıs.
Su dakika aralıklarına bir ayar cekersen cok rahat edecegiz bence.

Ytkazan bot sahibi arkadaşımızdan süre istedim 24 saatlik.Verdiği gibi yeni tazecik açtığım kanallara YTKazan aracılığı ile atacağım.

Birazdan videoyap aracılığı ile video atacağım.

Bilgisayardan elimle manuel olarak yükleyeceğim.

Yükleyeceğim videolar aynı videolar olacak.Bakalım videoyap ile yüklediğim kanal gümleyecekmi :D Veya manuel yüklediğim kanalda kaç ünlem gelecek vs not edip yazacağım.

İki Kanal açtım yeni.

Birine özgün video ile diğerine kanal kopyalama ile asıldım.

Özgün ile başladığıma halen video devam edebiliyorum ama kanal çekerek devam ettiğim kanal saat zor dayandı.

Önce bir süre sadece özgün devam eklemek lazım videoyap tan.

İki Kanal açtım yeni.

Özgün ile başladığıma halen video devam edebiliyorum ama kanal çekerek devam ettiğim kanal saat zor dayandı.

Sabahtır yazıyom kimse aldırmıyor kanal kopyalayınca kanallar ucuyor ama özgün video yapınca bişey olmuyor 2 gün önce açtıgım 25 kanalı hayla saglamda.

İki Kanal açtım yeni.

Özgün video attığınız kanalda kaç video oldu şu an hocam?

500'ü gördünüz mü?

Ytkazan bot sahibi arkadaşımızdan süre istedim 24 saatlik.Verdiği gibi yeni tazecik açtığım kanallara YTKazan aracılığı ile atacağım.

Birazdan videoyap aracılığı ile video atacağım.

Bilgisayardan elimle manuel olarak yükleyeceğim.

Yükleyeceğim videolar aynı videolar olacak.Bakalım videoyap ile yüklediğim kanal gümleyecekmi :D Veya manuel yüklediğim kanalda kaç ünlem gelecek vs not edip yazacağım.
sonucu bekliyoruz hocam 3üylede aynı anda yükleme yapın

Özgün video attığınız kanalda kaç video oldu şu an hocam?

500'ü gördünüz mü?

300 küsür video oldu. Bot biraz yavaş.

diğer uçan kanal 50 video da uçtu.

İki kanalıda aynı pc den ve aynı telden onaylamıştım. Aralarında hiç bir fark yoktu. İkisinide aynı anda açar açmaz adsenseye bağlamıştım.

Sabahtır yazıyom kimse aldırmıyor kanal kopyalayınca kanallar ucuyor ama özgün video yapınca bişey olmuyor 2 gün önce açtıgım 25 kanalı hayla saglamda.
Özgünde de uçuyor hocam. 2-3 gündür tüm özgün kanallar gitti. 5 tane özenle attığım kanalda gitti 300 tane attıgımda. Bugün sabah tekrar 1 tane gitti. Ancak video atma hızını düşürdükten sonra hiçbir kanalım gitmedi. Kanalda kopyaladım, özgünde yaptım şu anda bir sorun yok gibi

Özgünde de uçuyor hocam. 2-3 gündür tüm özgün kanallar gitti. 5 tane özenle attığım kanalda gitti 300 tane attıgımda. Bugün sabah tekrar 1 tane gitti. Ancak video atma hızını düşürdükten sonra hiçbir kanalım gitmedi. Kanalda kopyaladım, özgünde yaptım şu anda bir sorun yok gibi

Hocam ben max 1 günde 100 video atıyorum 1 kanala durum degişirse tekrar bilgilendirme veririm bana kalırsa 2 günü çıakrtan kanallar böyle gider

Hocam ben max 1 günde 100 video atıyorum 1 kanala durum degişirse tekrar bilgilendirme veririm bana kalırsa 2 günü çıakrtan kanallar böyle gider
1 hafta öncesine kadar 2-3 ay dayanan kanallarım oluyordu.
Bu özgün bölümü geliştirilse daha risksiz kazanclar elde edebiliriz

resmi inceleyin ne oldugunu anlayacaksınız kapanma dakika kaynaklı arkadaşlar şimdi biz botla yükleme yaparken bazen dakikaları farklı atıyor ama yükleme esnasında hız artıyor bu durumda aynı dakikalar içinde video atılmış buda youtube spam botlarını hemen uyarıyoor ve biz o esnada bütün kanallarımız toplu olarak kapatılıyor youtube bizi şaşırtıyor sorunun nereden kaynaklandığını tespit ettirmek istemiyor ama inanın bana tek sorun budur.. yukarda görmüş oldugunuz resim nisan ayına ait 25 kanallı videoyap hesabıdır hepside aktif ve faal çalışıyor . kapanmamasının sebebi farklı dakikalar içersinde yükleme yapmasıdır. bunu ciddi olarak test ettim sonuç 100%100 başarılı... kapanmaların videoyap botu ile ip ile gmail ile asla ve asla alakası yoktur. tek sorun bot hızlandı sanırım 50 sınır koydular ve dakika filtresi koydular eğer bot sahibi bana kulak verirse dediğimi yaparsa birşey kaybetmeyecek ufak bir değişiklik herşeyi geri başa alacaktır. inanın bana

resimleri büyük görmeniz için http://i.hizliresim.com/9XN1dQ.png

http://i.hizliresim.com/VpDn3r.png
hocam bota bağladığımız boş kanalar da kapanıyordu şuan kapanma yok yanlış anlaşılmasın. 15 nisandan beri başkaları da söyledi, bota bağlanan boş kanallar da kapanıyor diye. kontrolden falan da değil çünkü ben sadece yetki verip bottan çıkarırım yeni açtığım kanalları onlar da kapandı. belki bu kapanmaların tamamen botla bile alakası yok.

Merhaba Arkadaşlar,

sabahtan bu yana neredeyse hiç denecek kadar kanal kapandı. Bir çoğu 3 defa telif aldığı için kapanmış kanalldır. Bazılarıda binlerce videoyu tek kanala 1 günde atmış arkadaşlardır. Toplu bir kıyım yok aynı oranda devam ediyor. Kısmetse bu gece aüper bir yenilik getiriyorum. Toplu video bölümünde tik atıp işaretleme yerinde bir üyem ünlem yemişse o videodan turuncu uyarı vericek. Eğer o çektiği videonun kanalından 3. şahıs almışsa kırmızı uyarı vericek. Böylelikle kelime ara, playlist ve kanal çekme çok daha risksiz video oluşturmanızı sağlayacaktır.

300 küsür video oldu. Bot biraz yavaş.

diğer uçan kanal 50 video da uçtu.

İki kanalıda aynı pc den ve aynı telden onaylamıştım. Aralarında hiç bir fark yoktu. İkisinide aynı anda açar açmaz adsenseye bağlamıştım.

Anladım hocam. İlerleyen saatlerde bu özgün kanalda kapanma yaşarsanız bildirirseniz sevinirim.

1 hafta öncesine kadar 2-3 ay dayanan kanallarım oluyordu.
Bu özgün bölümü geliştirilse daha risksiz kazanclar elde edebiliriz

Kesinlikle. Aslında web_scripti direk buna odaklansa çok iyi olacak.

Yandex image tam rezalet. Resim bulamıyor videoların yarısında, bulduklarında da zaten alakasız çıkabiliyor.

Destek'ten google image eklenmesi yönünde mesaj atmıştım fakat google'ın image api desteği ücretliymiş. Hesaplayınca çok büyük bir ek masraf çıkıyordu. Ben de google image kullanmak isteyenlere ufak bir ek ücretle satın almalarını sağlayabilirsin demiştim. Öneriyi değerlendireceğini söylemişti.

Şu olaylar bir yatışsın, yakında gelecek diye umut ediyorum google image desteği.

Sonrasında ise, yazı ekleme, müziği uzatma, daha bol seçenekler gelirse başka bir şeye ihtiyacımız kalmaz.

Bu gün sabah yeni bir kanal açtım onaysız ve alt kanal! Adenseye bağlamadım. Durum düzeldi mi düzelmedi mi şüphelerim olduğundan adenseye bağlı olan kanallara botla değil elle yükleme yapıyorum şimdilik. Yeni açtığım kanala youtubede takip ettiğim kaliteli 3 kanalın son videolarını videoyap botuyla yükledim. Ünlem geç uygulamıyorum çünkü çektiğim kanallardan ünleme düşen olmuyor ;) 12 tane video ve 12 taneside dolar yandı. Para kazanmayı elle açtım ve videoyapta oto kontrolü açmadım. Aradan 10 saat geçti videolar izlenim alıyor kanal sağlam. 12 videoyu 1 er 2 şer dakka arayla attım. Olayı tam çözene kadar denemelere devam. 20 video atar denerim 30 denerim. Bence bir çok arkadaşımızın dediği gibi aynı dakika içinde bir çok video yüklemek kanalınızın kapanmasına neden oluyor sanki. Tam emin olamadım ama abanmamakta fayda var. Az ve öz video yüklemeye çalışın. Çok video çok kanal yerine az video az kanal çok izlenim mantığından yanayım. Böyle abanmaya devam ederse herkes youtube de ona göre önlemini alacaktır.

Merhaba Arkadaşlar,

sabahtan bu yana neredeyse hiç denecek kadar kanal kapandı. Bir çoğu 3 defa telif aldığı için kapanmış kanalldır. Bazılarıda binlerce videoyu tek kanala 1 günde atmış arkadaşlardır. Toplu bir kıyım yok aynı oranda devam ediyor. Kısmetse bu gece aüper bir yenilik getiriyorum. Toplu video bölümünde tik atıp işaretleme yerinde bir üyem ünlem yemişse o videodan turuncu uyarı vericek. Eğer o çektiği videonun kanalından 3. şahıs almışsa kırmızı uyarı vericek. Böylelikle kelime ara, playlist ve kanal çekme çok daha risksiz video oluşturmanızı sağlayacaktır.
hocam ya dünya geneli?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri