Merhaba Arkadaşlar,
2 gündür sistemimde 125.000 kayıtlı kanalın 12.000 tanesi kapandı. yani buda ortalama 1.000 üyem zarar gördü. Tabiki ben bot sahibi olarak bir hata yaptım bir eklenti çıkardım ve youtube kabullenmedi. Yani yoksa 1.5 yıldır youtube birşey demezken çıktığı gün birşey yapması bence ona kasıtlı bir durumdu. Tabiki forumda farklı farklı konuşmalar mevcut. Artık videoyap yeterince açıklama yaptı hocam. dün sabah 113.000 kayıtlı kanal vardı bugün sabah 124.000 kayıtlı kanal oldu. Kesin bir kaç arkadaşı kaybettim. ama iade isteyeb sadece 3 kişi var. Bazı arkadaşlar iadeden vazgeçti. Ben bu güveni verdiğim için çok memnunum. Azerbeycan, türkmenistan, kıbrısdaki yüzlerce üyemde rahatsız oldu. Ama biz bunu dün ve bugün aştık. Geçmişte kanal bir durum oldu. İnşallah tekrarıda olmayacaktır.
Sunucuları en sabah yavaşlatmıştım. Dengeli atmak adına hiç kapanma olmadı diyebilirim. Tabiki biraz yavaş attı videoları. Gece 12 gibi biraz daha hızlandıracağım. 1-2 güne dengeyi tam kurmuş olurum.
Herkese desteği için teşekkürler. Hakkımda açılan asılsız yalanlara inanan arkadaş olabilir. 1.5 yıldır ispatlanamayan ama sürekli olan şeylerdir. Ben 1.5 yıl önce bu piyasaya botu tanıştırdığımda kimse yoktu. Bugüne kadar 10 ya yakın bot geldi gitti. Mevcut diğer botları bilemem ama ben videoyap.com olarak youtube varlığı boyunca işime devam edicem. Siz kazandıkça bende kazanmış olacağım. Tekrardan ünlem geç 2 risk içeren gibi birşey yapmayacağım.
Bazı arkadaşlar sorularına cevap alamamış olabilir. elimde geldiğince destekden cevaplar vermeye devam ediyorum.