Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

25 kanalıma tek tek uyguluyorum arkadaşlar.videolarmı uploada koyup yatıcam sabah ola hayrola :D

videolu bi anlatım yaparmısın hocam herşeyi harfi harfine yaptım ama yükleme yapınca sıkıntı oluyo

Merhaba Arkadaşlar,

token alırken arada sırada hata veriyormuş ve işlem başarılı diyormuş. Lütfen yükleme yaparken hata aldığınız kanallarınızda tekrardan token oluştur butonuna basınız.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam.
Bu söyleyeceklerim bence çok ama çok önemlidir...
1)Arkadaşlar youtube %100 olarak bir değişikliğe gitti. Buna artık hemfikiriz.
2)Aynı ipden bir gün içerisinde 1den fazla alınan gmaille açılan kanalların uçma ihtimali dahada arttı. Bunları bir bir test ettim.
3)Hatta mac numaralarını dahi takip ettiğini düşünüyorum artık googlenin. Çünkü daha önce modem resetlendiğinde yeni gmail alabiliyorken, artık modem resetlemelerinde gmail alabilmek için telefon onayı istiyor. Ben VINN kullanıyorum.
4)YtKazandan bot aldım. Tertemiz ip ile açılmış kanalı bota entegre edip hızlıca video yüklettirmek istedim.Videlar uzun videolardı. Ve hızlıcadan kastım sistem birden 10 tane bazen 5 tane bazen 15 tane yüklettirme emri verdiriyorudum. Sonuç: video sayısı kanalda 300ü geçtikten sonra, kanalı askıya alındı. Telefon onayı istedi.
5)Yt kazanda minumum 30 dakikalık ortalama 1er saatlik videoları. Elle manuel emir verdirerek kendim saatlerce bilgisayar başında bekleyerek, bazen her 3 dakikada 1 video, bazen her 7 dakikada 2 video, böyle değişik zaman aralıklarında yavaş yavaş yükletme emri verdirdim kanal hala ayakta. Ve hiçbir şekilde kapanma sorunu olmadı.

6)Web_Scripti hocam kısacası demem şuki botta hızlı birden yükleme olduğu sürece kanallar kapanmaya devam edebilir.
7)Benim önerim:
A)Hızlı yükleme emri kaldırılsın. Onun yerine manuel, yani bizim tarafımızdan elle yüklettirme seçeneği getirilebilir.
B)Hızlı yükleme emri yine kaldırılsın. Bu sefer bizim seçeceğimiz aralıklarla sistem videoları yüklesin. Ama bu aralıklar sabit olmamalı!!! Mutlaka bir video 5 dakika sonra yüklenmeye başlandıysa diğer video 7 daika sonra yüklenmeye başlamalı, gibi...
C)Yukarıdai her iki özellikte botta bence bulunmalı.

Bunları dikkate alırsanız kanal kapanmalarının önüne % 90 geçmiş olursunuz.
%10 ise artık kullanıcı kaynaklı olur. Oda aynı ipden devamlı gmail alındığı için olurr.

Teşekkürler

Son düzenleme:
Parse error: syntax error, unexpected '}' in /home/videom/public_html/tokenal.php on line 124

token al'a tıklayınca böyle birşeyle karşılaşıyorum arkadaşlar böyle bir hata alan oldu mu

Parse error: syntax error, unexpected '}' in /home/videom/public_html/tokenal.php on line 124

Aynı hatalar bende de var alamadım haliyle kanal da ekleyemiyorum.

Arkadaşlar gerekli değişiklikleri yaptığım sayfalarda oluyor.
[MENTION=13162]hedefyoutube[/MENTION]

haklısın hocam bota kısa süre içerisinde öyle bir özellik ekleyeceğim. Kanallarım sayfasında toplu video hız ayarı olayı yapacağım. Videolar arası şu kadar dk olsun v.s. toplu videoda hız ayarı yapılmış olsada denk gelmeleri önlemek amaçlı

İşlemde bir hata oluştu. Buraya tıklayarak uygulamayı sağdaki bölümden revoke access yapınız. Sonra buraya tıklayarak tekrar işlemi yapınız. hocam böyle bir hata veriyor tam olara anlamadım burayı revoke acces falan bulamadım her iki linktede .s

problem çözüldü devam edebilirsiniz

Yok hocam her şey aynı bu hata:

Fatal error: Uncaught exception 'Google_Auth_Exception' with message 'Error fetching OAuth2 access token, message: 'invalid_client'' in /home/videom/public_html/Google/Auth/OAuth2.php:124 Stack trace: #0 /home/videom/public_html/Google/Client.php(135): Google_Auth_OAuth2->authenticate('4/l2UUsIZ-RvghL...') #1 /home/videom/public_html/tokenal.php(79): Google_Client->authenticate('4/l2UUsIZ-RvghL...') #2 {main} thrown in /home/videom/public_html/Google/Auth/OAuth2.php on line 124

Hadi bakalım arkadaşlar bu olaydan sonra kanalı ilk kapanan arkadaşa hediyemiz var :)

hepsini yaptım apiyi anlamadım. APİ yi eski manual yöntemle alıyoruz değil mi? hani r10 da resimli anlarımı olan. tekrar create proje demiyoruz direk centreal dan create api diyoruz?

Yok hocam her şey aynı bu hata:

Fatal error: Uncaught exception 'Google_Auth_Exception' with message 'Error fetching OAuth2 access token, message: 'invalid_client'' in /home/videom/public_html/Google/Auth/OAuth2.php:124 Stack trace: #0 /home/videom/public_html/Google/Client.php(135): Google_Auth_OAuth2->authenticate('4/l2UUsIZ-RvghL...') #1 /home/videom/public_html/tokenal.php(79): Google_Client->authenticate('4/l2UUsIZ-RvghL...') #2 {main} thrown in /home/videom/public_html/Google/Auth/OAuth2.php on line 124
Kanal kapanmıs olmasın bi kontrol et

hepsini yaptım apiyi anlamadım. APİ yi eski manual yöntemle alıyoruz değil mi? hani r10 da resimli anlarımı olan. tekrar create proje demiyoruz direk centreal dan create api diyoruz?

Tokeni başarıyla aldıktan sonra api ye gerek kalmıyor. Kontrol kısmında yetki istiyor sadece.

1 - Video Yöneticisinde Küçük Resim Ekle Özelligi Geri Gelmeli
2 - Mümkünse eğer video yöneticisi bölümünde Başlık Etiket Açıklamayı istedigimiz gibi ayarlamalıyız.
3 - Ünlem Geç 2 ( Görüntü İyileştirme ) Kesinlikle geri gelmeli , Hepimiz biliyoruz ki kapanmaların sebebi bu degildi.

Şimdilik bu özellikler gelse kafi , Düşünceniz nedir?

Aynen Api'yi eskisi gibi alıyorsun aynen

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri