Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

вαттυѕαу;387373' Alıntı:
1 - Video Yöneticisinde Küçük Resim Ekle Özelligi Geri Gelmeli
2 - Mümkünse eğer video yöneticisi bölümünde Başlık Etiket Açıklamayı istedigimiz gibi ayarlamalıyız.
3 - Ünlem Geç 2 ( Görüntü İyileştirme ) Kesinlikle geri gelmeli , Hepimiz biliyoruz ki kapanmaların sebebi bu degildi.

Şimdilik bu özellikler gelse kafi , Düşünceniz nedir?

hocam ünlem geç 2 olayı kapanmalara sebep olmuş olbilir.
Peki neden?
1)O sistemde birden 30 videodan fazlasına emir verdirdiğimizde youtube bunu kabul etmiyor. Maximum 30 video üstünde bu değişikliği yapabilirsin diyor. Aynı sistem üzerindeki yüzlerce kanala bu emir verildiği için youtube durumu çakmış olabilir. Ve ona göre önlemini almış olabilir.

8000 üyeli bottan bahsediyoruz. Youtube için bu çok büyük yük demektir. Sunucularını resmen yıpratıyoruz. Biraz düşünmek gerekli.
Belki youtube sisteminde hiçdeğişikliği düşünmüyordu. Ama burdaki potansiyel gücü gördü ve ipi key denilen sistem üzerinde değişikliğe gitti.
Daha bu bot gibi dünyada ne botlar vardır bir düşünsenize

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] kanalı kontrol ederken ünlem geç yapacağı esnada bu hatayı veriyor bakar mısın
Fatal error: Call to a member function listVideos() on a non-object in /home/videom/public_html/teliflivideolar.php on line 1137

Biz kendimizi çok kaptırmışız bu olaya. Allah rahatlık versin herkese.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] kanalı kontrol ederken ünlem geç yapacağı esnada bu hatayı veriyor bakar mısın
Fatal error: Call to a member function listVideos() on a non-object in /home/videom/public_html/teliflivideolar.php on line 1137

herşeyi çözüyorum arkadaşlar. Tabiki denediğim kanalda o anda ünlem vs olmamış olabilir. şimdi çözeriz yeterki hata bildirin;) tüm akt yapı değişti.

Buarada ünlem geç 2 veya benzeri youtube sıkıntı çıkaracak bir işlemi asla tekrar yapmayacagım

Hocam developper sayfasini aciyorum ve hic birsey gelmiyor; ustte "developpers console" yaziyor ve kocaman beyaz bir sayfa oylece bekliyor; ee bende bekliyorum; oylece beklesiyoruz;

Bir terslik mi var :D

aynı sorun bende de var.videolar yüklendi para kazanması açıldı ama isimleri gelmiyor.

Bu yöntem daha kolay gerçekten alt kanal için tek tek girmek gerekmiyor.Ana kanaldan bütün alt kanallar için token alınabiliyor.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ayakta kalan kanallara girip çıkarak riske atmak istemiyorum.sadece istatistikleri görünsün istiyorum.öyle bir sistem yapabilirmisiniz ?

herşeyi çözüyorum arkadaşlar. Tabiki denediğim kanalda o anda ünlem vs olmamış olabilir. şimdi çözeriz yeterki hata bildirin;) tüm akt yapı değişti.

Buarada ünlem geç 2 veya benzeri youtube sıkıntı çıkaracak bir işlemi asla tekrar yapmayacagım
hocam ekler misin beni ben ekledim ancak çevrimdışı gözüküyorsunuz kabul mü etmediniz.. iwusinho - id

5 dakika mola dedi hocam, hediye süreliri ekliyormuş arkadaşlar, süpriz yapabilirmi sizce şöyle 5-7 gün süre hediyesi acayip moral olur dogrusu bu yaşananlardan sonra ne dersiniz.

Hediye süreler eklendi teşekkürler hocam tamda yarın bitcekti sürem :) yeni sistem güzel gercekten tek tek ugrasmıyoruz özellikle alt kanallar icin
*Hocam toplu videolar kısmındaki sitelerin sayısını musait bi zamanda coğaltın lütfen

3 gün geldi, eyw hocam buda iyidir sagolasın.Umarım bir daha bu kabus dolu günleri yaşamayız.

Hak bilen
Hakkını veren
Hak sahibini Koruyan

Web_Scripti Teşekkürler daha ne olsun senin gibi bir dürüst Arkadaşımız Var..

Ben Sesiz Üye olarak süper projeler yaptı ... !!

toplulink.php ve ytvideosil.php tek kanal gözüküyor skypedanda yazdımda çok yoğunsun bakamadın bi türlü :D

Hediye süreler eklendi teşekkürler hocam tamda yarın bitcekti sürem :) yeni sistem güzel gercekten tek tek ugrasmıyoruz özellikle alt kanallar icin
*Hocam toplu videolar kısmındaki sitelerin sayısını musait bi zamanda coğaltın lütfen

Kaç gün eklendi?
Bende 87 idi 89 oldu :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
hocam token izinlerini adsense mailimden verdim id şifre o maile ait
acana bir sıkıntı yaratırmı, ve ya tokenleri nasil geri isilip başka bir maille aldıklarımla değiştirebilirim?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri