Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

videoyap'a dün bağladığım kanal da Telifli V. & Para Kazan kısmında şu şekilde hata veriyor "Yetki Verin veya youtube error" halbuki token ile yetki oluşturdum. sorun nerde anlamadım

Hocam token farklı bir yetki. Telifli videolardaki yetki ise farklıdır. Sadece o bölüm tüm sistemden ayrı bir yetki ister çünkü o bölüm api değil curl üzerinden çalışıyor. kanala tıklayıp dediği şekilde yetki vererek işlemi yapabilirsiniz

kanal istatistikleri bölümünde sıkıntı mı var acaba?

Bir sıkıntı yok hocam. Eğer boş çıkıyorsa değerler bugün oraya yazacağım. Kanal çok yeniyse daha youtube apilere hit vs paylaşımını yapmamıştır.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

hocam videoyap kullanma kılavuz adında eğitim video olacaktı yayınlarım demiştin.Şuan beklemekteyim

Tek Client Id aldığımız hesaptan api key almayın demiştin.bu konuda yardımcı olurmusunuz.neyi neyi neyle alacagız hocam
tamamen beklemekteyim

hocam bunu 4 yada 5. yazışım hala dikkate almadınız bu isteğimi. kanalı kontrol ettirmeden neleri kontrol etmesini sağlayamıyorum.lütfen hepsini yap , telif sil ünlem sil gibi seçenekleri yukarıya alın otomatiğe almadan seçebilmeliyim. inanın 5 oldu bunu yazalı hala yapılmadı 1 aydır istediğim bi şey

sanırım 6. yazışım oldu bu isteği.

hocam videoyap kullanma kılavuz adında eğitim video olacaktı yayınlarım demiştin.Şuan beklemekteyim

Tek Client Id aldığımız hesaptan api key almayın demiştin.bu konuda yardımcı olurmusunuz.neyi neyi neyle alacagız hocam
tamamen beklemekteyim

Merhaba hocam,

sitenin altındaki videoya tıklayıp bakabilirsiniz. geceye daha iyi çözünürlü halini ekleyeceğim.

Dilerseniz videoyu izleyin hocam iyi bir anlatım yaptığımı düşünüyorum.

Eğitim videosu eklendi mi?

Hocam kötü çözünürlüklü olarak ekledim. (720p).

3-4 saate 1080p iyi çözünürlükte ekleyeceğim.

sanırım 6. yazışım oldu bu isteği.

hocam sizi anlıyorum. Ve o isteğinizi büyük bir heyecanla yapmak istiyorum. Fakat henüz yapacak vaktim olmadı. 1 hafta içerisinde yapmış olurum.

ellerine yüreğine sağlık

@Web_Scripti bu kadar insan sorun belirtmiş, Gerçekten arkadaşlar bu token alma, client id oluşturma ben de ilk defa oluşturmama rağmen takır takır çalışıyor, nasıl bu kadar sorun çıkıyor anlamaz zor sizi.. Bazı şeyleri hemen sormak yerine önce kendiniz çözmeye çabalayın mutlaka bir yerde hata yapıyorsunuz dur.. Nasıl olsa para veriyorum atıyım çözüyüm mantıığı olmasın, valla üzülüyorum foruma ne zaman girsem @Web_Scripti 10000 kişiye en ufak sorunlara cevap veriyor ki bazılarının kaprisin çekiyor, empati yapıyorum ben olsam cinnet geçiriridim herhalde..
Tabi bu benim şahsi fikrim..

Aslında Yapılacak şey;

1- Token ve client id için temiz bir gmail hesabı ile önce @Web_Scripti yaptığı resimleri sırayla izliyerek alın.
2-Her kanala token alırken, mutlaka ve mutlaka ayrı bir sayfada token aldığınız kanala login olun.
3-Kanal bilgilerini girip alta güncelle demeden tokin almayın..

Yukardaki 3 maddeye dikkat edin inanın sıkıntı çıkmıyor..

Hee büyük sorunlar için bişe diyemiyorum..

Herkeze kolay gelsin.

video ortası reklam eklemek istediğim zaman mail adresinizin birden çok kanalı olabilir yazıyor. ne demek istediğini pek anlayamadım? 1 ana mailin 1 alt kanalı var ?

video ortası reklam eklemek istediğim zaman mail adresinizin birden çok kanalı olabilir yazıyor. ne demek istediğini pek anlayamadım? 1 ana mailin 1 alt kanalı var ?

alt kanalı girdiğine eminmisin kendi plus mailiyle özel şifresiyle?

Gece 2 kanala farklı senaryolarla video attım. Bugün 10 kanal daha çalışıcam. Senaryoları değiştirip en stabil olanı bulmaya çalışıcam. Sonuçları 4 gün sonra paylaşırım.

mobil mesaj

perşembe akşamı sistem gelir gelmez 25 kanalımı sisteme entegre ettim 1 gün bekledim çünkü video atmasakda kanallarım kapanıyordu.cuma akşamı baktığımda kanallarımın kapanmadığını gördüm ve bütün kanallarıma 100 er video attım şuanda cumartesi sabahı bütün kanallarımın para kazanmalarını açtım ünlemleri eşleşenleri sildim eğer pazar akş***** kadar kanallarım kapanmassa bütün kanallarımı adsenselerime bağlıycam. şunu çok rahat söyliyebilirimki ünlem geç2 sistemini eklemedeki hatasını çok çok fazlasıyla telafi etti kendisine teşekkür ederim böyle bi sistemi bize sunduğu için

Merhaba Arkadaşlar,

Yeni Kullanım Klavuzu(Video)

Yeni tanıtım videomuz eklenmiştir(8. tanıtım videosu)

Video içerisindekiler:

Client id, Client Secret ve api key oluşturma anlatımı
+Video içerisinde 1. dakikadada başlıyor

Token Alma işlemi
+Video içerisinde 11. dakikadada başlıyor

Anasayfadan Video Yükleme
+Video içerisinde 19. dakika 15. saniyede anlatımı başlıyor.

Telifleri Silme & Ünlemleri Silme & Para kazanma Açma
+Video içerisinde 25. dakika 30. saniyede anlatımı başlıyor.

Özgün Video Üretme
+Video içerisinde 30. dakika 15. saniyede anlatımı başlıyor.

Toplu Link ile Anında Video Yükleme
+Video içerisinde 34. dakika anlatımı başlıyor.

Toplu Video
+Video içerisinde 37. dakikada anlatımı başlıyor.

Otomatik Kanal Çekme
+Video içerisinde 52. dakika 30. saniyede anlatımı başlıyor.

Otomatik Kanal Çekme
+Video içerisinde 55. dakika 10. saniyede anlatımı başlıyor.

Kanal İstatistikleri & Durumları
+Video içerisinde 58. dakikada anlatımı başlıyor.

Video Yöneticisi
+Video içerisinde 59. dakikada anlatımı başlıyor.

Toplu Video Ortası Reklam Ayarlama
+Video içerisinde 61. dakika 30. saniyede anlatımı başlıyor.

Youtube kanalındaki videoları sil
+Video içerisinde 64. dakika 20. saniyede anlatımı başlıyor.

Youtube kanallarınıza site kurma
+Video içerisinde 66. dakikada anlatımı başlıyor.

Neler yaparsanız uyarı alabilirsiniz. Ve bu uyarı mesajlarının çözümüne kadar anlattım. Umarım anlaşılmayan bir yer yoktur. Bu videoyu izlemenize rağmen sıkıntı yaşıyorsanız lütfen destekden videoyu izledim ama yapamadım yazınız. Yoksa ilk önce size destekden bugün için yazdığınız mesajlarda videoyu izlemenizi önereceğiz.

Destekden yazarmısın hocam. Mesajınızın en başına YTPARA : şeklinde yazarsanız öncelikleri bu şekilde sorunlara ayırıyorum. Çünkü şuanda saatte 100 e yakın mesaj geliyor. %90 nı teşekkür mesajı.

Son düzenleme:
Destekden yazarmısın hocam. Mesajınızın en başına YTPARA : şeklinde yazarsanız öncelikleri bu şekilde sorunlara ayırıyorum. Çünkü şuanda saatte 100 e yakın mesaj geliyor. %90 nı teşekkür mesajı.

video ortası reklam sorununu hallettim. fatal error hatasını da şimdi deneyeceğim.

yok arkadaş kanal 10 dakika dayanmıyor.video atmasam dahi kapanıyor ne olacak böyle.

yok arkadaş kanal 10 dakika dayanmıyor.video atmasam dahi kapanıyor ne olacak böyle.

boş kanal kapanıyorsa bunu bir kere daha yazdım kesinlikle bir yerde yanlış yapıyorsunuz ip olur çerez olur telefon olur tarayıcı olur orasını bilemem

video ortası reklam sorununu hallettim. fatal error hatasını da şimdi deneyeceğim.

Halletmene sevindim hocam. Tabiki bir sıkıntı yaşarsan destekden yazabilirsin.

Hocam, işte o tür işlemler pc ile alakalı kapanmalardır. Chrome kuıllanma hocam. İp adresi değiştir ve çerezleride sil. Önerim kanal açtıgın gün 1-2 tane özgün video oluştur. 24 saat sonra toplu video ve spam videolarını kasmaya başla. İlk etap artık youtube kanal spam mi değil mi olatyını tartıyor sonra işlemlere izin veriyor. Sebebi sunucularını hızlandırmak. Farketmişsinizdir youtube artık çok hızlı çalışıyor.

boş kanal kapanıyorsa bunu bir kere daha yazdım kesinlikle bir yerde yanlış yapıyorsunuz ip olur çerez olur telefon olur tarayıcı olur orasını bilemem

modemi resetliyorum,bi arkadaşın paylaştığı programla mac adresimi değiştirdim.çerezleri siliyorum,chrome,mozilla ikisinide denedim.telefon onayını 3C'den yapıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri