Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Yavaştan kanalları bağlamaya başladım sorunlar kalkmış anladığım kadarıyla . Video atmayada haftaya başlarım :D

hocam saat kac gibi video yüklemeye geçebilirz acaba ? söyliyebilecegniz bir saat varmı ona göre hazırlanalım . :)
Hocam video yükleme her zaman yapabilirsiniz. Sadece gece 10 a kadar biraz yavaş.
Yavaştan kanalları bağlamaya başladım sorunlar kalkmış anladığım kadarıyla . Video atmayada haftaya başlarım :D
Çok şükür sıkıntı yok, sıkıntı olsa yüzlerce kişi yazar. 2-3 kişi yazdı ama onlarda kendi pclerinden kaynaklı. 11.100 civarı aktif üyemiz mevcuttur.

Apikeyi yeni açtığınız bir mail den alınız arkadaşlar ben üşendim almadım kanalım kapandı yeni mailden aldım api'yi sorun yok :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam iki şey sormak istiyorum. Kuyruktaki videolarımızdan hangi kanalda ne kadar video kuyrukta görebileceğimiz ve o kanalın kuyruktaki videolarını silebilecğeimiz bir yer varmı?
Ayrıca mesela bir kanala videolar yüklenirken o kanal kapandı diyelim. Ben o kanalın bilgilerini değiştirsem sıradaki videolar yeni kanal bilgilerine geliyor sanırsam doğru mudur? Önceki kapanan kanala yüklenen videoları kaybetmiş mi oluyorum?

Yarın geceye kadar yapacam demişsiniz teşekkürler [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam :)
Bu özellikleri mutlaka atlamayın hocam herkesin çok işine yarayacaktır kolay gelsin :)

Hocam video yükleme her zaman yapabilirsiniz. Sadece gece 10 a kadar biraz yavaş.

Çok şükür sıkıntı yok, sıkıntı olsa yüzlerce kişi yazar. 2-3 kişi yazdı ama onlarda kendi pclerinden kaynaklı. 11.100 civarı aktif üyemiz mevcuttur.

hocam bnde hiç yüklemiyor :S 24 saatten fazladır 40 video var yüklemedi hiç .s turbo mod da ama yine yüklemiyor

Apikeyi yeni açtığınız bir mail den alınız arkadaşlar ben üşendim almadım kanalım kapandı yeni mailden aldım api'yi sorun yok :)

bende içinde 3 tane alt kanal olan bir g maille aldım sıkıntı yok ana kanal yok ama gmail temiz yani

videolar atarken hızlı yükleyi seçmeyi kesinlikle unutmayın arkadaşlar.genelde 6 dakika seçili oluyor o yüzden yüklemiyor videoları

hızlı yüklede gör gününü :D adam boşunamı 6 dk ya ayarladı hızlı yüklemek kanal kapanmasına neden oluyor istersen sen deneyebilirsin turboyu ama sonra şanzımanı dağıtma :D

arkadaşlar video bazı ülkelerde engellendi sorununu videoyap ile geçme şansımız var mı ? @Web_Scripti artık destekten yazıma bi cevap versen...

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam videoları turbo moduna alıyorum 2 dakka sonra duruyor sayfa yenilenmiyor videolar yüklenmiyor.

40 video yüklemeye başladım 3 saat önce şuan kalan 5 ve bunları 12 defa denemiş yükleyememiş bakalım ne zaman yükler

arkadaşlar benim kanallarım kapanmıyo uyguladığım taktik :
kanalı açıyorum 15 dakikasını onaylıyorum 24 saat sonra kanalı videoyapa kayıt ediyorum token işlemleri falan oluyo 24 saat sonra kanala videoları hızlı yükle sistemiyle atıyorum.şuanda 25 kanaldan 2 tanesi kapanmış

Kanalınıza Giriş yapılamadı. Youtube.com adresine girin. .... kanalınızla üye girişi yapın. Buraya tıklayarak yetki verin. Sayfayı f5 yapın.
3-4 defa bu mesajı görsenizde f5 yapın.

Sorun devam ederse lütfen destek bölümüne kanal mail adresiyle sorunu iletiniz.

Hocam bu tokkenden sonra normalde yetki verme olayı çıkmıyordu yetki vermekten çekiniyorum yetki olayını yenimi çıkardınız ? @Web_Scripti

Son düzenleme:
arkadaşlar benim kanallarım kapanmıyo uyguladığım taktik :
kanalı açıyorum 15 dakikasını onaylıyorum 24 saat sonra kanalı videoyapa kayıt ediyorum token işlemleri falan oluyo 24 saat sonra kanala videoları hızlı yükle sistemiyle atıyorum.şuanda 25 kanaldan 2 tanesi kapanmış

Taktik için teşekkürler fakat kanallar tokkenden sonra zaten çok nadir kapanıyor :)

Bendende telifli videolar kontrol yerinde yetki istiyor veriyorum yetki yanlışmı yapıyorum ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri