Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşlar surayı doğru anladım değilmi
Tek Client Id
Tek Client Secret
Tek Youtube Api Key
için özel bir gmail açacaz sadece bu işlemleri yapcaz, aynı adsense mailimize youtube kanalı açmamamız gibi değil mi ? mantık o
Anlamadım hocam.
3. Şahıs İhtarı nasıl bir şey oluyor? Böyle bir ihtar alındığında nasıl bir mail geliyor? Bu şekilde yazarsanız daha rahat anlayacağım hangisi olduğunu sanırım..
hocam videoyapda şöyle bi sıkıntı var videoları kanala attı diyo ama kanalda video falan yok
Bu ne hatasi deli etti iki gündür beni
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam destekten yazmıştım, dönüş yaparsanız sevinirim.
üstad, botun tadilat işi revize işi değişiklik işi botla alakalı iş ne zaman bitecek ? 26k hak ve 1 haftadır 50-60 video yüklemiş botun ıvırı zıvırı bitsin diye beklemekteyim.! Youtuble zaten sıkıntılıyız bize bot yardımcı olsun diyoruz fakat botta ekstra sıkıntı yaratıp can sıkıyor.
mantık o ama client lerle api keyi aldığın mailler farklı olsun
Merhaba Arkadaşlar,
Toplu video bölümünde youtube ile ilgili işlem yaparken Risk Ölçer menüsü eklenmiştir.
Şuanda ona başlıyorum.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
hocam akşam 23:00 gibi bu sorunuda çözerim demiştin son durum nedir.
Kanal yöneticisinde 150 video video izlerken 300 video
![]()
![]()
Api v2 ile çalışan bir bölüm bulunmamaktadır.
Merhaba Arkadaşlar,
Bekleyen videolar sayfasında küçük bir değişiklik yaptım. Hangi kanalınızda ne kadar bekleyen olduğunu görebilir. Dilerseniz içerisine girip tek tek silebilir veya o kanala ait bekleyeni toplu silme yapabilirsiniz. Önceki özellikleride aynen çalışmaya devam etmektedir. Sadece ek yapılmıştır.
Telif kontrol kısmı da token sistemine geçti mi yani hocam ?
3400 tane video attım bir kanala 30 30 atıyor bot bakalım ne olcak sabaha![]()
Merhaba hocam,
telif kontrol ve video ortası reklam malesef api sistemine geçemeyecek birşeydir. Kanalın içersine bağlantı yapıp telifli videoları, ünlemi görmek gerekiyor. Onları youtube malesef bize api yoluyla dışarıya vermiyor. Api v2 kullanımı tüm siteden kalktı. O bölüm curl + api v2 ile işlem yapıyordu. Şuanda curl + api v3 ile işlem yapıyor.
mesajıma yanıtlarsan sevınırım ustatım son durumu![]()
200 video ünlemden geçiriyim diye 1000 video atıyorum . Tabi daha 1000 video atamadan dünya engeli illaki geliyor sonra 15 dk uçuyor .
Ünlem geç sistemi çok yetersiz bence . Faydası yok alışkanlık olduğu için yüklüyorum o şekilde .
Ayrıca çoğu dünya engelini riskli videoları gösteren sistem yakalıyamıyor .
Ne yapıcam bilmiyorum .
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.