Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

sorun yok hocam, o kadar yardımın dokundu bekleriz, acelemiz yok :)

bugün anladım bot bağımlısı olmuşum ben :D Bugün manuel yükleyim dedim video yüklemek dünyanın en zor işi geldi bıraktım

açıldı,dalın hücum

---------- Mesaj saat 22:28:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:26:25 civarında gönderildi. ----------

yanlış alarm.1 i bekleyelim en iyisi

sorunsuz video ekleyebildim, hatta sistem çok hızlı diyebilirim. Kalan 3999 üye botu kullanmadan tadını çıkarıyorum :)

otomatik çekim tekrar harekete geçicek mi eski ayarlarımıza göre statik duruyor şuan

Yetkilinin sistem aktif demesini beklemekte fayda var sanırım.

Sistem AKTİFTİR

Toplu video emirlerinizi verebilirsiniz. Otomatik çekmelerde yavaş yavaş başladı.
Toplu videolarla işlerde ortalama 30-40 dakika içerisinde yayına oturur.

Şuanlık 25 serverımda çalışır vaziyettedir. Toplu videoların kanala yüklenme emirlerini 01:30 da başlatıcam, ama emirlerinizi verebilirsiniz.

HERKES'TEN ÖZÜR DİLERİM. 23 saat verdiğimiz bu kesinti için sizlere +2 gün hediye edecek olsamda, sizlerin maddi ve manevi 1 günlük zararınızı hiçbir şekilde karşılayamam. Hakkınızı helal edin, +2 gün hediye hakları gece 2-3 gibi ekleyeceğim.

Sıkıntı yok hocam Kazandırdığınızın yanında Kaybettirdiğinizin adı bile geçmez. Allah razı olsun

Sistem AKTİFTİR

Toplu video emirlerinizi verebilirsiniz. Otomatik çekmelerde yavaş yavaş başladı.
Toplu videolarla işlerde ortalama 30-40 dakika içerisinde yayına oturur.

Şuanlık 25 serverımda çalışır vaziyettedir. Toplu videoların kanala yüklenme emirlerini 01:30 da başlatıcam, ama emirlerinizi verebilirsiniz.

HERKES'TEN ÖZÜR DİLERİM. 23 saat verdiğimiz bu kesinti için sizlere +2 gün hediye edecek olsamda, sizlerin maddi ve manevi 1 günlük zararınızı hiçbir şekilde karşılayamam. Hakkınızı helal edin, +2 gün hediye hakları gece 2-3 gibi ekleyeceğim.

Ben bu aydan sonra yenilemeyi düşünmüyordum açıkcası, vps'ye geçmeyi planlıyordum, yanlış anlamayın son derece memnundum, sadece deneyebilmek için ancak şu yazdığınızdan sonra paketim bittiği gün inşallah 1 yıllık ile uzatıyorum.Bana bu samimiyette insanlar lazım.Elinize emeğinize sağlık.

otomatik videolar hareketlenir gibi oldu yine durağanlaştı açtınız mı acaba otomatik yüklemeyi hocam

+ Tüm üyelerimize +2 gün ek süre eklenmiştir.
+ Ekstra toplu hak alan kullanıcılarımızın günlük hak sürelerine +1 gün hediye eklenmiştir.

Şu saniyeden sonra bir pürüz kalmadı. Gelişmek için yazılım yazmaya devam++

Sıkıntı yok hocam Kazandırdığınızın yanında Kaybettirdiğinizin adı bile geçmez. Allah razı olsun

Allah sizden de razı olsun hocam. Böyle düşünmeniz beni çok onure etti.

Ben bu aydan sonra yenilemeyi düşünmüyordum açıkcası, vps'ye geçmeyi planlıyordum, yanlış anlamayın son derece memnundum, sadece deneyebilmek için ancak şu yazdığınızdan sonra paketim bittiği gün inşallah 1 yıllık ile uzatıyorum.Bana bu samimiyette insanlar lazım.Elinize emeğinize sağlık.

Çok teşekkür ederim, içten gelen bu yazınız beni çok mutlu etti. Bu şekilde karakterli kişilerle çalışmaktan gerçekten zevk alıyorum. Sizin gibi insanlar olduktan sonra biz hayata daha sıkı sarılır ve çalışırız.

otomatik videolar hareketlenir gibi oldu yine durağanlaştı açtınız mı acaba otomatik yüklemeyi hocam

Merhaba hocam, 1 gün boyunca bir çok kanal güncellendi. Son 45 dakikada açtım toplu videoların yüklenme işlemlerini.

113.000 video emri geldi ve 45 dakikada 28.000 tanesini yükledi. Normalde 1 günde 200.000 emir gelir 200.000 emiri yüklerdi fakat emir çok geldi. Malum karşı kanallarda videolar doldu ve otomatik emirler verilmeye başlandı. Sistemin yayına oturması 1 günlük geçmişi temizlemesi 3-4 saati alacaktır. Sonra yayına oturur ve devam...

Hocam benim bir önerim olacak.Şimdi yabancı video özgünleştirişken "ü,ş,ç,ı" tarzı türkçe karakterler kullanıyor.Bir buton olsa yabancı özgüleştireceğim tarzı bu harfleri kullanmasa çok güzel olur. :)

abicim bot dört dörtlük ama benim bir kac önerim olacak ben bunları eksiklik olarak goruyorum botu kullanan baska arkadaslar goruyor mu bilemem.
1-online destek skype eksik
2-acil durumlar icin telefon numarası bulundurman gerekmez mi?

bir sirketsiniz kurumsal olarak hizmet veriyorsunuz 1000 lerce müsteriniz var. cok acil durumlar birseyler olur sizlere ticket dısında ulasmanında önünü acmalısınız diye dusunuyorum. ben bu konudan dolayı cok muzdaribim eğer bu botu kullanmayacaksam gelecek aydan sonra butun sebebi bu , olacaktır. sabahtan beri o kadar ticket ettim bir dönüs bile yapılmıyor.

Hocam giriş yapamıyorum. Hastaydım şimdi eski mesajlardan gördüm benim mailim tech... olan mail atıyorum hemen.

"Videoyap.com - tartışmasız en BÜYÜK / ESKİ / GELİŞMİŞ Youtube Botudur"

KESİNLİKLE;)

Teşekkürler hocam, sayenizde bu durumlara geldik. Birlikte büyüyoruz.

Hocam benim bir önerim olacak.Şimdi yabancı video özgünleştirişken "ü,ş,ç,ı" tarzı türkçe karakterler kullanıyor.Bir buton olsa yabancı özgüleştireceğim tarzı bu harfleri kullanmasa çok güzel olur. :)

Merhaba hocam, yabancı videoları özgünleştirirken o karakterlerin çıkmaması gerek eğer cıkıyorsa destek bölümünden örnek link verirseniz bakarım hocam. yabancı videoyu çevirdiğinde yabancı sonuç çıkması gerekir.

abicim bot dört dörtlük ama benim bir kac önerim olacak ben bunları eksiklik olarak goruyorum botu kullanan baska arkadaslar goruyor mu bilemem.
1-online destek skype eksik
2-acil durumlar icin telefon numarası bulundurman gerekmez mi?

bir sirketsiniz kurumsal olarak hizmet veriyorsunuz 1000 lerce müsteriniz var. cok acil durumlar birseyler olur sizlere ticket dısında ulasmanında önünü acmalısınız diye dusunuyorum. ben bu konudan dolayı cok muzdaribim eğer bu botu kullanmayacaksam gelecek aydan sonra butun sebebi bu , olacaktır. sabahtan beri o kadar ticket ettim bir dönüs bile yapılmıyor.

Hocam, benim sitem kapalı olsa sitemkapalimi.com bana sms gönderir. benim sql sunucum kapalı olsa sitemkapalimi.com yine bana sms gönderir. Yani benim sitem kapalı kaldığında kaldıki benim için acil durumdur haberim olur ve hemen açarım. 3.500 müşterim var, kime cep numaramı vereyim? kimine skype desteği vereyim?

Mesala sadece senle aramızda 30 günde 390 konuşma geçmiş. Günde ortama 10 dan fazla mesaj atıyorsunuz ve cevap alıyorsunuz. Sistemde sıkıntı olsa 7/18 zaten kendimde kullanıyorum ve görürüm. Ben eğer 3.500 müşteriye hizmet veriyor ve arkasında duruyorsam(şuana kadar hiç bir müşterim en fazla 5 saatte sıkıntımı çözmedi diyemez). Nese destek bölümümü ilk defa siz yargıladınız ve bu yüzden bu boyutta tepkim ortaya cıktı.

Hocam giriş yapamıyorum. Hastaydım şimdi eski mesajlardan gördüm benim mailim tech... olan mail atıyorum hemen.

Merhaba hocam, gerekli işlemleri yaptım ve mail attım. Kusura bakmayın, dünkü sıkıntının yaşanmasını istemezdim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri