Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bugün anladım bot bağımlısı olmuşum benBugün manuel yükleyim dedim video yüklemek dünyanın en zor işi geldi bıraktım
Sistem AKTİFTİR
Toplu video emirlerinizi verebilirsiniz. Otomatik çekmelerde yavaş yavaş başladı.
Toplu videolarla işlerde ortalama 30-40 dakika içerisinde yayına oturur.
Şuanlık 25 serverımda çalışır vaziyettedir. Toplu videoların kanala yüklenme emirlerini 01:30 da başlatıcam, ama emirlerinizi verebilirsiniz.
HERKES'TEN ÖZÜR DİLERİM. 23 saat verdiğimiz bu kesinti için sizlere +2 gün hediye edecek olsamda, sizlerin maddi ve manevi 1 günlük zararınızı hiçbir şekilde karşılayamam. Hakkınızı helal edin, +2 gün hediye hakları gece 2-3 gibi ekleyeceğim.
Sıkıntı yok hocam Kazandırdığınızın yanında Kaybettirdiğinizin adı bile geçmez. Allah razı olsun
Ben bu aydan sonra yenilemeyi düşünmüyordum açıkcası, vps'ye geçmeyi planlıyordum, yanlış anlamayın son derece memnundum, sadece deneyebilmek için ancak şu yazdığınızdan sonra paketim bittiği gün inşallah 1 yıllık ile uzatıyorum.Bana bu samimiyette insanlar lazım.Elinize emeğinize sağlık.
otomatik videolar hareketlenir gibi oldu yine durağanlaştı açtınız mı acaba otomatik yüklemeyi hocam
"Videoyap.com - tartışmasız en BÜYÜK / ESKİ / GELİŞMİŞ Youtube Botudur"
KESİNLİKLE![]()
Hocam benim bir önerim olacak.Şimdi yabancı video özgünleştirişken "ü,ş,ç,ı" tarzı türkçe karakterler kullanıyor.Bir buton olsa yabancı özgüleştireceğim tarzı bu harfleri kullanmasa çok güzel olur.![]()
abicim bot dört dörtlük ama benim bir kac önerim olacak ben bunları eksiklik olarak goruyorum botu kullanan baska arkadaslar goruyor mu bilemem.
1-online destek skype eksik
2-acil durumlar icin telefon numarası bulundurman gerekmez mi?
bir sirketsiniz kurumsal olarak hizmet veriyorsunuz 1000 lerce müsteriniz var. cok acil durumlar birseyler olur sizlere ticket dısında ulasmanında önünü acmalısınız diye dusunuyorum. ben bu konudan dolayı cok muzdaribim eğer bu botu kullanmayacaksam gelecek aydan sonra butun sebebi bu , olacaktır. sabahtan beri o kadar ticket ettim bir dönüs bile yapılmıyor.
Hocam giriş yapamıyorum. Hastaydım şimdi eski mesajlardan gördüm benim mailim tech... olan mail atıyorum hemen.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.