Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

hocam kapanan kanal yedeği çalışmıyor bilginize yedeklerim alıyım dedim ama bir tuhaf

* Sorun Oto Kontrol Sistemi (Bot otokontrol sistemini yaptığı an videoların para kazanmasını otomatik olarak açıyor aynı zamanda para kazanmayı açtığı anda ünlemli videoların açığa çıkmasına neden oluyor...... Böyle oluncada 1 kanala ait maximum ünlem sayısı geçildiği için diğer kanalların yok olmasına sebebiyet veriyor...

* Çözüm olarak kanalın para kazanmasını açmayınız bot ile yükleme yapınız o kanala hedeflediğiniz yükleme sayısı bittiğinde kanalın para kazanmasını açınız ve komple taramadan geçiriniz ünlemli videoları siliniz. ve daha sonra o kanalı öylece bırakınız .. ve diğer kanala geçiniz... yani birisi bitmeden diğerine geçmeyin arkadaşlar

Şunu tekrar tekrar üstüne basa basa söylüyorum bütün bu sorunların temeli bunun içinde yatıyor => !!!!!!

unlemle alakasi yok , sadece partner calisiyorum , unlem sorunum hic olmadi , ama yinede kanallar kapandi.

Merhaba Arkadaşlar,

Curl sistemini alt yapımda iptal ettiğimi ilan etmiştim(Telifli videolar & para kazanma ve video ortası reklam)

Ünlem geç özelliğini token sistemine çevirdim. Videolarınız rakamda beklemesin ve düzeltebilmeniz için. Şuanda token ile para kazanma açmayı ayarlamaya çalışıyorum. Galiba mümkünatı var.

Merhaba Arkadaşlar,

Curl sistemini alt yapımda iptal ettiğimi ilan etmiştim(Telifli videolar & para kazanma ve video ortası reklam)

Ünlem geç özelliğini token sistemine çevirdim. Videolarınız rakamda beklemesin ve düzeltebilmeniz için. Şuanda token ile para kazanma açmayı ayarlamaya çalışıyorum. Galiba mümkünatı var.
Hocam, video ortası reklam ayarlamayı Telifli videolar & para kazanma dan bagımsız yapamazmısınız :mad:

Hocam, video ortası reklam ayarlamayı Telifli videolar & para kazanma dan bagımsız yapamazmısınız :mad:

Hocam token sisteminin yazılımına yeni yeni hakim oluyorum. Hiç döküman yok nette. Youtube çıkaracagını yazmıştı. Yarına inş varsa yapılabilirliği yapmış olurum. Token para kazanma ve kontrol sistemini öğreniyorum. Token ile yapılabilirliği olan herşeyi 2 gün içinde sisteme ekleyeceğim.

Video yükleyelim mi üstad sıkıntı var mı ? [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Düzeltme : Birkaç gün yüklemesek de olur :) Sen kodlarla boğuşmaya bak hocam

Son düzenleme:
ünlem geçme felan eklemişsiniz 30 video yalnızca 6 tanesinde ünlem geçti ayrıca 30 dakka bekleyip 3kez kontrol ettiğim halde işleniyorda kalan videolar oldu isimleri sayı olarak kalan değişmeyen onların manuel sildim başka kanalda denedim aynı 30 video varsa birkaçtaesi ismi düzelmiyor ünlem geçiş çoğu video çalışmıyor %20 çalışıyor diyebiliriz en önemlisi bazı videolar işleniyorda kalıyor

oto kontrol sistemi demişsinizde daha ben token almadım yine kanala girmeye çalışmış telifli bölüm, 1 kanal daha gitti bu sabah baktığımda

edit oto kontrolü 24 saatte bırakmıştım token almadan girmez sandım api olduğu için girmeye devam etmiş

Son düzenleme:
ilk kıyımdan sonra videoyap ne ünlemi geç nede oto kontrol bi daha yaptırmadım kanallar hala ayakta para kazanmayı ve ünlem geç olaylarını manuel yaptım

kıyımdan kapanan kanalları telefonla açıp silmemize gerek varmı yokmu arkadaşlar kesin bilgisi olan biri varsa yazabilirmi

Hocam token sisteminin yazılımına yeni yeni hakim oluyorum. Hiç döküman yok nette. Youtube çıkaracagını yazmıştı. Yarına inş varsa yapılabilirliği yapmış olurum. Token para kazanma ve kontrol sistemini öğreniyorum. Token ile yapılabilirliği olan herşeyi 2 gün içinde sisteme ekleyeceğim.

madem şifre değişince kanal kapanması daha az oluyordu bunu neden daha önceden uyarmadınız şimdi kapanınca acıklama bölümüne yazdınız anlamıyorum. özellikle size destek bölümünden sormuştum sıkıntı olmayacagını söylemiştiniz :( of of :(

vallah bu gidişle botu bırakacam 2 gün önce açtığım günde sadece 5 adet video çektiğim , hatta birine 1 adet video çektiğim kanllar gümlemiş. artık sıkıldım şu kanal kapanma olayına vds deneyecem artık...

hocam şu kapanan kanal yedeğini halletsenizde toparlanmaya başlasak bu ay boşa gitti resmen :(

Merhaba Arkadaşlar, kanal yedeği ile sıkıntı yaşayanlar destekden yazabilir mi? ben bir hata göremedim. Hangi hesabın yedeğini çekereken yaşıyorsanız sıkıntı yazınız.

Yok hocam bot bitmez. Giden ve kullanmayan olur ama bu oran hiç bir zaman %10 nun. üstüne çıkmaz. Çünkü herkes biliyordur ki ben 1.5 yıldır gerektiği gibi iş yaptım. Yasal olmayan kod parçası barındırmıyorum. Videoyu yüklediği saniye para kazanmayı token ile açma işlemini yapıyorum. Böylelikle aniden para kazanma açılma yerini yüklerken para kazanma açılacaktır. Dün gece sıkıntılı bölümün fişini çektikten sonra neredeyse kanal kapanmadı. Oranın 1 yıldır sıkıntı çıkartmaması ve yeni sıkıntı çıkartması tahmin edilmeyecek durumdu. O bölüm yerine yasal işlem olan tokenı getiriyorum. Tokensız youtube da iş yapmama kararı aldım. Bu nedenle kanal şifrelerine gerek kalmadı.

Merhaba Arkadaşlar, kanal yedeği ile sıkıntı yaşayanlar destekden yazabilir mi? ben bir hata göremedim. Hangi hesabın yedeğini çekereken yaşıyorsanız sıkıntı yazınız.

Yok hocam bot bitmez. Giden ve kullanmayan olur ama bu oran hiç bir zaman %10 nun. üstüne çıkmaz. Çünkü herkes biliyordur ki ben 1.5 yıldır gerektiği gibi iş yaptım. Yasal olmayan kod parçası barındırmıyorum. Videoyu yüklediği saniye para kazanmayı token ile açma işlemini yapıyorum. Böylelikle aniden para kazanma açılma yerini yüklerken para kazanma açılacaktır. Dün gece sıkıntılı bölümün fişini çektikten sonra neredeyse kanal kapanmadı. Oranın 1 yıldır sıkıntı çıkartmaması ve yeni sıkıntı çıkartması tahmin edilmeyecek durumdu. O bölüm yerine yasal işlem olan tokenı getiriyorum. Tokensız youtube da iş yapmama kararı aldım. Bu nedenle kanal şifrelerine gerek kalmadı.
yanlış anlamayın hocam ama hep videoyap a destek oluyordum ama dünden sonra bende bırakma kararı aldım uzun süre sıkıntı çıkarmadığı sürece kullanmaya devam ederim.. yine de buralara videoyap sayesinde geldim hakkını yiyemem teşekkürler konunun takipçisiyim.. gerçekten bu botu ne kadar çok kullanan varsa o kadar çok sıkıntı

hocam o şekilde yüklerken para kazanmayı açarsa nerdeyse tüm videolar ünleme düşer.

yanlış anlamayın hocam ama hep videoyap a destek oluyordum ama dünden sonra bende bırakma kararı aldım uzun süre sıkıntı çıkarmadığı sürece kullanmaya devam ederim.. yine de buralara videoyap sayesinde geldim hakkını yiyemem teşekkürler konunun takipçisiyim.. gerçekten bu botu ne kadar çok kullanan varsa o kadar çok sıkıntı

Allah razı olsun hocam. Yolunuz açık olsun.

hocam o şekilde yüklerken para kazanmayı açarsa nerdeyse tüm videolar ünleme düşer.

Hocam şimdi youtube a 100 video atılıyor.

1) Sonra para kazanması hepsinin açılıyor.
2) Youtube a video işlenir haldeyken para kazanması açılıyor.

Bana göre kanalın uzun ömürlülüğü için 2. madde daha sağlam duruyor. 1. madde de eğer hepsi aynı anda açılırsa spame düşürme riski olabileceğini düşünüyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri