Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
* Sorun Oto Kontrol Sistemi (Bot otokontrol sistemini yaptığı an videoların para kazanmasını otomatik olarak açıyor aynı zamanda para kazanmayı açtığı anda ünlemli videoların açığa çıkmasına neden oluyor...... Böyle oluncada 1 kanala ait maximum ünlem sayısı geçildiği için diğer kanalların yok olmasına sebebiyet veriyor...
* Çözüm olarak kanalın para kazanmasını açmayınız bot ile yükleme yapınız o kanala hedeflediğiniz yükleme sayısı bittiğinde kanalın para kazanmasını açınız ve komple taramadan geçiriniz ünlemli videoları siliniz. ve daha sonra o kanalı öylece bırakınız .. ve diğer kanala geçiniz... yani birisi bitmeden diğerine geçmeyin arkadaşlar
Şunu tekrar tekrar üstüne basa basa söylüyorum bütün bu sorunların temeli bunun içinde yatıyor => !!!!!!
Hocam, video ortası reklam ayarlamayı Telifli videolar & para kazanma dan bagımsız yapamazmısınızMerhaba Arkadaşlar,
Curl sistemini alt yapımda iptal ettiğimi ilan etmiştim(Telifli videolar & para kazanma ve video ortası reklam)
Ünlem geç özelliğini token sistemine çevirdim. Videolarınız rakamda beklemesin ve düzeltebilmeniz için. Şuanda token ile para kazanma açmayı ayarlamaya çalışıyorum. Galiba mümkünatı var.
Hocam, video ortası reklam ayarlamayı Telifli videolar & para kazanma dan bagımsız yapamazmısınız![]()
Hocam token sisteminin yazılımına yeni yeni hakim oluyorum. Hiç döküman yok nette. Youtube çıkaracagını yazmıştı. Yarına inş varsa yapılabilirliği yapmış olurum. Token para kazanma ve kontrol sistemini öğreniyorum. Token ile yapılabilirliği olan herşeyi 2 gün içinde sisteme ekleyeceğim.
kıyımdan kapanan kanalları telefonla açıp silmemize gerek varmı yokmu arkadaşlar kesin bilgisi olan biri varsa yazabilirmi
yanlış anlamayın hocam ama hep videoyap a destek oluyordum ama dünden sonra bende bırakma kararı aldım uzun süre sıkıntı çıkarmadığı sürece kullanmaya devam ederim.. yine de buralara videoyap sayesinde geldim hakkını yiyemem teşekkürler konunun takipçisiyim.. gerçekten bu botu ne kadar çok kullanan varsa o kadar çok sıkıntıMerhaba Arkadaşlar, kanal yedeği ile sıkıntı yaşayanlar destekden yazabilir mi? ben bir hata göremedim. Hangi hesabın yedeğini çekereken yaşıyorsanız sıkıntı yazınız.
Yok hocam bot bitmez. Giden ve kullanmayan olur ama bu oran hiç bir zaman %10 nun. üstüne çıkmaz. Çünkü herkes biliyordur ki ben 1.5 yıldır gerektiği gibi iş yaptım. Yasal olmayan kod parçası barındırmıyorum. Videoyu yüklediği saniye para kazanmayı token ile açma işlemini yapıyorum. Böylelikle aniden para kazanma açılma yerini yüklerken para kazanma açılacaktır. Dün gece sıkıntılı bölümün fişini çektikten sonra neredeyse kanal kapanmadı. Oranın 1 yıldır sıkıntı çıkartmaması ve yeni sıkıntı çıkartması tahmin edilmeyecek durumdu. O bölüm yerine yasal işlem olan tokenı getiriyorum. Tokensız youtube da iş yapmama kararı aldım. Bu nedenle kanal şifrelerine gerek kalmadı.
Merhaba Arkadaşlar, kanal yedeği ile sıkıntı yaşayanlar destekden yazabilir mi? ben bir hata göremedim. Hangi hesabın yedeğini çekereken yaşıyorsanız sıkıntı yazınız.
Yok hocam bot bitmez. Giden ve kullanmayan olur ama bu oran hiç bir zaman %10 nun. üstüne çıkmaz. Çünkü herkes biliyordur ki ben 1.5 yıldır gerektiği gibi iş yaptım. Yasal olmayan kod parçası barındırmıyorum. Videoyu yüklediği saniye para kazanmayı token ile açma işlemini yapıyorum. Böylelikle aniden para kazanma açılma yerini yüklerken para kazanma açılacaktır. Dün gece sıkıntılı bölümün fişini çektikten sonra neredeyse kanal kapanmadı. Oranın 1 yıldır sıkıntı çıkartmaması ve yeni sıkıntı çıkartması tahmin edilmeyecek durumdu. O bölüm yerine yasal işlem olan tokenı getiriyorum. Tokensız youtube da iş yapmama kararı aldım. Bu nedenle kanal şifrelerine gerek kalmadı.
Aynen hocam, isleniyordaki videonun para kazanmasını açarsanız hele o video birde uzunsa %99 ünleme düserhocam o şekilde yüklerken para kazanmayı açarsa nerdeyse tüm videolar ünleme düşer.
yanlış anlamayın hocam ama hep videoyap a destek oluyordum ama dünden sonra bende bırakma kararı aldım uzun süre sıkıntı çıkarmadığı sürece kullanmaya devam ederim.. yine de buralara videoyap sayesinde geldim hakkını yiyemem teşekkürler konunun takipçisiyim.. gerçekten bu botu ne kadar çok kullanan varsa o kadar çok sıkıntı
hocam o şekilde yüklerken para kazanmayı açarsa nerdeyse tüm videolar ünleme düşer.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.