Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Token sisteminde küçük resim olayı mevcut hocam. Ama eski yapıda oda kanal şifresiyle giriş yapılıp yapıldığı için iptal etmiştim. 1-2 güne kadar tekrar ayarlayacağım. Fakat bugece yarısı büyük bombayı patlamaya çalışacağım.

hocam işleniyorda kalıyor bir çok video buna çözüm bulabilir misin ? :(

Token sisteminde küçük resim olayı mevcut hocam. Ama eski yapıda oda kanal şifresiyle giriş yapılıp yapıldığı için iptal etmiştim. 1-2 güne kadar tekrar ayarlayacağım. Fakat bugece yarısı büyük bombayı patlamaya çalışacağım. Özgün video üret 2 geliyor. Ama bu video benim mi diyeceksiniz. ondan sonra diğer işlemlere başlayıp geliştireceğim. Bundan sonraki gelişmeler hep bizim sunucularımızda olacak gelişmelerdir. Youtube.com'a ekstra bir yük olma durumları yaşamak istemiyorum.

Merhaba hocam,

son zamanlarda biliyorsunuz biraz sıkıntılı günler geçirdik. Ama dün geceden başlayan bir yogunlukla birlikte ciddi yüklemelere ulaştık. Serverlarım full performans çalışmaya tekrardan başladı. Randımana serverlar kısa sürede ayak uyduracaktır.

Merhaba hocam,

youtube index sorunu gelip geçer. index sorunu yaşadığınız kanallarda 1 gün bir dinlenme yaptırın geçmezse belli başlı videolarınızı 1'er defa izleyiniz. Videoyap da son durumu soracak olursan hocam. Eskisi gibi alanların %95'i süresini artık uzatmıyor. Açıkcası üzülmüyorum bu duruma. Daha az kişiyle daha hızlı hizmet en daha iyisi olacaktır. Allah hayırlısını versin. Videoyap.com 1.5 yıldır aktif olarak devam ediyor. Youtube para kazanmayı ve api sistemini aktif bıraktığı sürece ben bu piyasanın sizler sayesinde lideri olmaya devam edeceğim. Destekde mesajlara yetişmeye çalışıyorum. Bugünü desteğe ayırdım.

dostum kanallarım hic cekimm yapmıyor
heryerden yazıyorum cvp vermiyorsun sana nasıl ulaşabilirim tavsiyen nedir. ?

@Web_Scripti hocam bu ünlem geçte silinmiş videoları es geçse var mı böyle bir imkan? video zaten silinmiş diyor ve para kazanması yanmış çoğu video geri planda kalıyor ve uzun süre beklemiş oluyoruz.

3 gündür videoyap ile hiçbirşey yapmıyorum malesef yüklediğim videolar index almıyor bu sorunu çözen oldumu arkadaşlar?

Merhaba Arkadaşlar,

sunucularda çok yoğunluk var. Bu nedenle tüm sunuculara restart atıyorum. Blade makinalar öncelikle açılmış olur. 5 dakika kesinti için üzgünüm.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam 3 gün önce destekden hesabımı aktif etmek icin mesaj attım fakat 3 gündür okumadınız :(

Merhaba hocam,

3.000'e yakın mesaj vardı şuanda 1.100 tane kalmış durumda. Bugece sabaha kadar inşallah herkesle ilgilenmiş olacağım. Sistemde 4 gün önce sıkıntı oluşunca sıkıntı yaşayan üyelerimizin bir çoğu yazdı. Aynı zamanda günde 400 tane mesaj ortalaması gelmesi zaten mevcuttu. 4 günde o birikince 3.000 e çıkmış oldu. Bugün sabahtan bu yana 1.900 kişiyi cevapladım. Sabaha kadar ilgilenmiş olurum kusura bakmayın.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

6 hesaba da aynı cilent id / secret ve apiyi girmeyi mi yoksa her videoyap hesabı için farklı maillerden yetkiler mi vermemizi tavsiye edersin?

yükledigim videoalrın en az yarısı ünleme düşüyor. video ortası reklam ve oto para kazanma açma vs. gibi özellikleri bu hafta içinde tekrar kullanabilme imkanımız var mı? yoksa tokenli sistemde bu mümkün değil mi

yükledigim videoalrın en az yarısı ünleme düşüyor. video ortası reklam ve oto para kazanma açma vs. gibi özellikleri bu hafta içinde tekrar kullanabilme imkanımız var mı? yoksa tokenli sistemde bu mümkün değil mi

aynen bu sorun bendede var şu ünlem ve index sorunu yeni başlayan büyük bir sorun gibi hocam bi açıklık getirseniz şu konuya

bottan inanılmaz memnundum son bir haftaya kadar toplu kapanma bizide vurdu ama yani yapacak birşey yok bot kullanıyoruz neticede. Sistemi geliştirmeye çalışıyorlar giriş yapmadan ayarlıyorlar bu ban riskini azaltacak yani ip girilmiyecek ama şuanda para kazanma dışında bazı problemler var.
1-Otomatik kanal çekmede eklenen kanalları manuel kontrol ettiriyorum. Yani günlük kendi kontrol etmiyor.
2-Olarak para kazanma konusunda çalışıyorsunuz ztn yani forumdaki konuyu felan takip ediyorum sorun değil yani bir para kazanma.
3-Olarak ünlem geç özelliği hakkında misal video paylaştı ünlem geç yapmadı panele girdim ve ben para kazan yaparken birkaç telifli videoyu sildim daha sonra panelden ünlem geç yapınca video zaten silindi diyor ama oradaki sayı kalıyor, basit bir sorun .
4-Benim bot anlayışım her işi kendi yapmasıdır bot kullanıyorum spam yapıyorum aksi halde zaten bot kullanmam :)
5-Eğer bu sorunlar düzeltilirse bot muhteşem bir seviyeye gelecek.
5-Özgün video tarzı şeylerle vakit kaybetmenize gerek yok yani resim yeterli olacaktır :) Mesele bizim günde istediğimiz günlük 1 kanala 70-100 video atıp bunların ünlemi,parakazanması vs felan adsenseye hazır vaziyete gelmesi yani bunun dışında fazla önemli olacağını sanmıyorum.

Teşekkürler.

hocam emaılı unuttum ödeme bilgilerini size nerden yollasam bana emaıl ve şifremi eri verrsiniz 3-4 gün oldu alalı :D hiç kullanmadım kayıt yapmamısımda

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
.

6 hesaba da aynı cilent id / secret ve apiyi girmeyi mi yoksa her videoyap hesabı için farklı maillerden yetkiler mi vermemizi tavsiye edersin?
Aynı client kullanabilirsin hocam. Hiç bir sıkıntı olmaz. Şahsen 1000 den fazla kanalım 10 gündür aynı clientde. Zaten youtube binlerce kanal kullanabilir yazıyor 1 client için. Hayırlı olsun;)
Bu hafta içerisinde aktif edeceğim inş hocam.
bottan inanılmaz memnundum son bir haftaya kadar toplu kapanma bizide vurdu ama yani yapacak birşey yok bot kullanıyoruz neticede. Sistemi geliştirmeye çalışıyorlar giriş yapmadan ayarlıyorlar bu ban riskini azaltacak yani ip girilmiyecek ama şuanda para kazanma dışında bazı problemler var.
1-Otomatik kanal çekmede eklenen kanalları manuel kontrol ettiriyorum. Yani günlük kendi kontrol etmiyor.
2-Olarak para kazanma konusunda çalışıyorsunuz ztn yani forumdaki konuyu felan takip ediyorum sorun değil yani bir para kazanma.
3-Olarak ünlem geç özelliği hakkında misal video paylaştı ünlem geç yapmadı panele girdim ve ben para kazan yaparken birkaç telifli videoyu sildim daha sonra panelden ünlem geç yapınca video zaten silindi diyor ama oradaki sayı kalıyor, basit bir sorun .
4-Benim bot anlayışım her işi kendi yapmasıdır bot kullanıyorum spam yapıyorum aksi halde zaten bot kullanmam :)
5-Eğer bu sorunlar düzeltilirse bot muhteşem bir seviyeye gelecek.
5-Özgün video tarzı şeylerle vakit kaybetmenize gerek yok yani resim yeterli olacaktır :) Mesele bizim günde istediğimiz günlük 1 kanala 70-100 video atıp bunların ünlemi,parakazanması vs felan adsenseye hazır vaziyete gelmesi yani bunun dışında fazla önemli olacağını sanmıyorum.

Teşekkürler.
Hepsi yapacaklarımın en başında yer alıyor teşekkürler.
hocam emaılı unuttum ödeme bilgilerini size nerden yollasam bana emaıl ve şifremi eri verrsiniz 3-4 gün oldu alalı :D hiç kullanmadım kayıt yapmamısımda

Hocam ödeme dekontu varsa dakikası dakiasına yazabilirsen pm atarım bilgileri(pm atmayınız konudan yazınız pmlere bakamıyorum hocam) şifremi unuttum bölümünden şifrenizi isteyebilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri