Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam index alabilen var mı? siz daha iyi görüyorsunuz sistemden. 3 gün oldu hep 0 da kalıyor. geçecekmiş gibi değil sanki. youtube un yeni icadı mı?
hocam index alabilen var mı? siz daha iyi görüyorsunuz sistemden. 3 gün oldu hep 0 da kalıyor. geçecekmiş gibi değil sanki. youtube un yeni icadı mı?
Merhaba hocam,
ben bugün videolar attım index aldı. Dün attığım videolar almadı. bugün pc den botsuz 10 video attım index almadı. Vds den 10 video attım az önce indeks aldı. Bakıldığı zaman büyük kanallarda dahi index sıkıntısı var. Ve neye göre index veriyor verdirmiyor belirsiz.
Yazıyı yazarken 1 video daha attım kanala youtube.com da aradım. 1. sırada videom cıktı. İndeks almayan kanallar için çeşitli söylentiler mevcut. Videoları 1'er defa siz izleyin. Videoları gizli yapıp 1 saat sonra genel yapın. Yani indeks almayan videolarda bunlar denenebilir. Şahsen youtube sıkıntı cıkartmayacaktır çok video yükleniyor yetişemiyordur sqli işlem yapmaya
Hocam şu;
Youtube izin vermiyor, çok işlem yaptınız 1 dakika sonra deneyin.
sorunu sık sık çıkıyo. Bir de küçük resim için bişiler yapın videoyu atarken ayarlayalım falan?
Bot bugün çok yavaş bir sorun mu var acaba ? Vds çatır çatır yüklüyor.
arkadaşlar index sıkıntı sadece youtube özel bir durum degil google panda 4.0 güncellemesinde sonra bi çok sitenin googlede aramada ve yeni açılan sitelerin bir kısmı index almama durumları yaşamakta.Google +1 önemi bir adım daha öne çıktı tabi bu site sahipleri için.
bence panda 4.0 güncellemesinden sonra biraz beklemekte yarar var,saygılarımla bu arada videoyapda son durumlar nedir arkadaşlar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.