chrome eklentisi olmasa iyi olurdu kullanmıyorum hatta bilgisayarımda bile yok 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam şu iadeler için desteğe yazdıklarımıza bugün cevap verirseniz sevinirim.4 gündür bekliyorum, olumlu ya da olumsuz bir cevap yazamanız dilegiyle...
Merhaba hocam,
pazartesi istekleri onaylayacagım ve yapacagım demiştim. Destek sırasında karşıma geldiğinde onaylayacagım. Bildirmiş olduğunuz zamana göre iade yapılacaktır. (14 günlük toplam hediye sğreler düşülerek)
Merhaba hocam,
pazartesi istekleri onaylayacagım ve yapacagım demiştim. Destek sırasında karşıma geldiğinde onaylayacagım. Bildirmiş olduğunuz zamana göre iade yapılacaktır. (14 günlük toplam hediye sğreler düşülerek)
Hediye süreleri bize hayır için vermediginizi sizde biliyorsunuz hocam, sisteminizden kaynaklı maduriyetimizi karşılama niyeti ile verildi o süreler, amacı buydu ama, biz yinede mağdur olduk, şurada bunu yazmanız sizin niyet olrak ne amaç içerisinde oldugunuz tarafımca anlaşılmıştır.Bu bağlamda herhangibir geri iade için ücret talebinde bulunmuyor, hakkım sizde kalmışsa mahşerde hesaplaşırız diyorum.Saygılar...
[MENTION=13625]Sabırlı[/MENTION] arkadaş doğru diyor, hediyeleri düşmek diye bir şey olmaz. Bu teklif bile edilmemeli ki hediyelerin verilme amacını gayet açık bir şekilde yazmış arkadaş
Merhaba Arkadaşlar,
eklenti chrome derken firefox ve chrome içinde yapacagız. Kullanımı çok basit ve düzgün plucak. %0 risk almış olacagız. Bu hafta öyle yenilikler geliyor ki. Özgün video üretmede yuh artık diyeceksiniz. Bir şeyi anlatırken hem resim hemde makalesini videoda geçirecek. Siz ne hakkında olmasını istediğini yazmanız yeterli olucak.
Dün kanalı kapanan oldu mu 2 kanal yine kapandı ip temiz mac yeni hala çözemedim her yöntemle açtım kanal kapanıyor arkadaş
Videoları index almayan arkadaşlar. Video yöneticisinden videoları önce gizliye alıp belli bir süre sonra tekrar genel yapın. Videolar index alıyor.
Videoları index almayan arkadaşlar. Video yöneticisinden videoları önce gizliye alıp belli bir süre sonra tekrar genel yapın. Videolar index alıyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.