Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Merhaba Arkadaşlar,

eklenti chrome derken firefox ve chrome içinde yapacagız. Kullanımı çok basit ve düzgün plucak. %0 risk almış olacagız. Bu hafta öyle yenilikler geliyor ki. Özgün video üretmede yuh artık diyeceksiniz. Bir şeyi anlatırken hem resim hemde makalesini videoda geçirecek. Siz ne hakkında olmasını istediğini yazmanız yeterli olucak.

Hocam şu iadeler için desteğe yazdıklarımıza bugün cevap verirseniz sevinirim.4 gündür bekliyorum, olumlu ya da olumsuz bir cevap yazamanız dilegiyle...

Hocam şu iadeler için desteğe yazdıklarımıza bugün cevap verirseniz sevinirim.4 gündür bekliyorum, olumlu ya da olumsuz bir cevap yazamanız dilegiyle...

Merhaba hocam,

pazartesi istekleri onaylayacagım ve yapacagım demiştim. Destek sırasında karşıma geldiğinde onaylayacagım. Bildirmiş olduğunuz zamana göre iade yapılacaktır. (14 günlük toplam hediye sğreler düşülerek)

Merhaba hocam,

pazartesi istekleri onaylayacagım ve yapacagım demiştim. Destek sırasında karşıma geldiğinde onaylayacagım. Bildirmiş olduğunuz zamana göre iade yapılacaktır. (14 günlük toplam hediye sğreler düşülerek)

Hediye süreleri bize hayır için vermediginizi sizde biliyorsunuz hocam, sisteminizden kaynaklı maduriyetimizi karşılama niyeti ile verildi o süreler, amacı buydu ama, biz yinede mağdur olduk, şurada bunu yazmanız sizin niyet olrak ne amaç içerisinde oldugunuz tarafımca anlaşılmıştır.Bu bağlamda herhangibir geri iade için ücret talebinde bulunmuyor, hakkım sizde kalmışsa mahşerde hesaplaşırız diyorum.Saygılar...

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam;
Youtube ' a atığımız videoların işlenmemiş hali eskiden sayı olarak görünüyordu. Şimdi ise unknown olarak görünüyor. Acaba videoların index almaması bununla ilgili olabilir mi ki?

Merhaba hocam,

Şunu yazmadan da sözlerimi bitirmeyim, 2 defa hediye süre verdiginize şahit oldum, bu 2 hediye süreyide gece saat 12'ye 10-15 dakika kala verdiniz ve tam 5 gün olarak lanse ettiniz hocam, sanırım 10 dakika sonra verdiginiz o bir günün süresinin bitecegini biliyordunuz sanırım.O yüzden niyet önemli burada hocam göz boyama degil.Ucuz politikalar bunlar, sistem bizi magdur etmese aylardır çalıştıgımız ve kazandıgımız videoyaptan vazgeçmezdim ama neredeyse kazandıklarım kadar son 20 gün içerisinde videoyap sayesinde kaybetmiş bulunmaktayım.Sizce bunu maduriyetlerin sebebi bendemi sizdemi, bu cevabı siz verin.Hakkaniyetli olacaksa tabi...Saygılar...

Hediye süreleri bize hayır için vermediginizi sizde biliyorsunuz hocam, sisteminizden kaynaklı maduriyetimizi karşılama niyeti ile verildi o süreler, amacı buydu ama, biz yinede mağdur olduk, şurada bunu yazmanız sizin niyet olrak ne amaç içerisinde oldugunuz tarafımca anlaşılmıştır.Bu bağlamda herhangibir geri iade için ücret talebinde bulunmuyor, hakkım sizde kalmışsa mahşerde hesaplaşırız diyorum.Saygılar...

[MENTION=13625]Sabırlı[/MENTION] arkadaş doğru diyor, hediyeleri düşmek diye bir şey olmaz. Bu teklif bile edilmemeli ki hediyelerin verilme amacını gayet açık bir şekilde yazmış arkadaş

[MENTION=13625]Sabırlı[/MENTION] arkadaş doğru diyor, hediyeleri düşmek diye bir şey olmaz. Bu teklif bile edilmemeli ki hediyelerin verilme amacını gayet açık bir şekilde yazmış arkadaş

Hediyeler düşülecek demek, ödeme yapmıyacam demekle aynı anlam taşımaktadır.Malesef yanlış tanımış ve hakkımızın kalmayacagını düşünmüşüş, neyse vardır bunda da bir hayır diyelim.

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar,

eklenti chrome derken firefox ve chrome içinde yapacagız. Kullanımı çok basit ve düzgün plucak. %0 risk almış olacagız. Bu hafta öyle yenilikler geliyor ki. Özgün video üretmede yuh artık diyeceksiniz. Bir şeyi anlatırken hem resim hemde makalesini videoda geçirecek. Siz ne hakkında olmasını istediğini yazmanız yeterli olucak.

Harikasınız :) Umarım işlevsel olarak fayda sağlar hepimize.

Merhaba arkadaşlar
Son yaşanan kanal kıyımlarından sonra videoyap botu kullanmama kararı aldım.Bu bağlamda çalıştıgım 7 hesabının 6 sının iadesini istemiştim.İçerisinde 29 gün olan ve 56.326 yükleme hakkı bulunan 7. hesabımında video yükleme haklarının boşa gitmemesi için buradan satmak istedim.İstedigim ücret 40tl'dir.İlgilenen arkadaşlar PM ile iletişim kursun.
Bol kazançlar...

Merhaba Arkadaşlar,

Bildiğiniz üzere geçmiş dönemlerde kanal kapanmaları oldu. 1.5 yıl boyunca kullandığım sistemde youtube telifli videolar bölümünde bir anda sıkıntı gördü. Sistemi token sistemine çevirdim. 4 gündür sıkıntı yok(Olmasınında pek mümkünatı yok). Yasal olmayan hiçbir kodda artık içermiyor. Para kazanmayı açma ve video ortası reklam şuanda youtube üstünde yasallığı olan bir kod bulunmuyor. Onu youtube panelden yapılması şarttır.(Bu konuda firefox ve chrome eklentisi çıkaracağım) İade konusuna gelince 12 arkadaşımız iade istiyor. Önceki dönemde iade isteyenlere verilen ek sürelerin iade içerisinde düşülüp yapılmıştır. Site kapalı ve kullanım olmamış olsa haklsınız. Sıkıntılı dönemdeki süre kadar iade etmem gerekir. Ama sistem kapalı değildi, eğer hiç bir kullanımda yapılmamış üyeliğiniz varsa 16 mayıs tarihindeki süreniz baz alınarak iade yapılır.

Index sorunuyla alakalı inceleme yapıyorum arkadaşlar. Neden bazı videolar index sorunu cekmiyor bazıları cekiyor araştırıyorum

Dün kanalı kapanan oldu mu 2 kanal yine kapandı ip temiz mac yeni hala çözemedim her yöntemle açtım kanal kapanıyor arkadaş

Videoları index almayan arkadaşlar. Video yöneticisinden videoları önce gizliye alıp belli bir süre sonra tekrar genel yapın. Videolar index alıyor.

Dün kanalı kapanan oldu mu 2 kanal yine kapandı ip temiz mac yeni hala çözemedim her yöntemle açtım kanal kapanıyor arkadaş

Merhaba hocam,

öncelikle geçmiş olsun.

Son 4 günde 8.750 kanal eklendi.
Dün kapanan kanal sayısı 53'dür.

Sıfır bir kanal açınca hocam aynı gün video eklemeyin ve sistemede eklemeyin. 24 saat içerisinde kapanma ihtimalleri var. Sonrasında videoyap sisteme ekleyiniz. ve ilk önce 3-4 tane özgün video yükleyerek spam yapmadıgınızı kanalda ispatlamış olunuz.

Videoları index almayan arkadaşlar. Video yöneticisinden videoları önce gizliye alıp belli bir süre sonra tekrar genel yapın. Videolar index alıyor.

Önceki mesajınızıda görmüştüm hocam. Video adına unknow yazmasının sebebi token sistemiyle yüklenmesindendir. Onu youtube o şekilde olacağını yazıyor. Pc'den yüklenmediği için video isminin önemi yok diye kayıt altına almıyor.

İndex olayı içinde teşekkürler hocam. Bende şimdi 3 video attım. Hit yapacak videolar ve index aldı. Aynı başlık ile yüklediğim videolar ise index alırken sıkıntı çekiyor. Ama index olayını sadece bizler değil dünyanın büyük kanallarıda çekiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri