Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Hocam verdiğin kodlarda 2. ile 3.arasında bayağı fark var ancak bunların videodaki karşılığı nedir bilmiyorum.

Hocam bakın mesala en üstteki videoya bakın. Videoyu eğer direk indirip atarsa Google un imzası kalmış oluyor. Onu sildiriyorum artık. Ama hala ünleme düşmesi çok garip. Çünkü videoya ait artık bir iz kalmadı. Telefondan çekilmiş gibi bir özgün video oldu. Fakat yinede birşeye göre okuma yapıyor.

Hocam bakın mesala en üstteki videoya bakın. Videoyu eğer direk indirip atarsa Google un imzası kalmış oluyor. Onu sildiriyorum artık. Ama hala ünleme düşmesi çok garip. Çünkü videoya ait artık bir iz kalmadı. Telefondan çekilmiş gibi bir özgün video oldu. Fakat yinede birşeye göre okuma yapıyor.

Hocam 2.video ile 3.videoyu yani imzası silinmiş olan ile özgün videoyu eşitleyebilirseniz bence sonuç alabiliriz az da olsa ikisi arasında farklar var.

video hızıylamı oynanıyor burada hocam ? benim anladığım bu.
kod olayı karışık iş :D

Video içeriğiyle oynama yok hocam. Videonun gizli detaylarıyla oynama var :) Video içeriğiyle oynama telifden kurtarıyor ama ünlemden kurtarıyor mu bilemiyorum tam. Ama bu detaylarıyla oynama olursa 3 saatlik videolarda dahi uygulanabilir.

Hocam 2.video ile 3.videoyu yani imzası silinmiş olan ile özgün videoyu eşitleyebilirseniz bence sonuç alabiliriz az da olsa ikisi arasında farklar var.

Evet aslında onları eşitlemeye bakıyorum hocam. Video hızlarını, ses hızlarını v.s. 4. video ise farklı bir siteden indirilmiş ve youtube a hiç yüklenmemiş videodur(daha bir haber sitesine 1 dakika önce yüklenmiş video. 5 dakika önce haber çekilmiş yani youtube a hiç yüklenmemiş video.)

Video içeriğiyle oynama yok hocam. Videonun gizli detaylarıyla oynama var :) Video içeriğiyle oynama telifden kurtarıyor ama ünlemden kurtarıyor mu bilemiyorum tam. Ama bu detaylarıyla oynama olursa 3 saatlik videolarda dahi uygulanabilir.

Evet aslında onları eşitlemeye bakıyorum hocam. Video hızlarını, ses hızlarını v.s. 4. video ise farklı bir siteden indirilmiş ve youtube a hiç yüklenmemiş videodur(daha bir haber sitesine 1 dakika önce yüklenmiş video. 5 dakika önce haber çekilmiş yani youtube a hiç yüklenmemiş video.)

Hocam kodları birebir eşleştirme yapabilirseniz bence sonuç elde edilecek.Özgün video ile youtube a hiç yüklenmemiş video (4.sü) arasında neredeyse fark yok.Youtube a yüklenmiş videonun kodlarını özgün videonun kodlarıyla eşleştirebilirseniz olacak gibi bu iş.

Bu yeni sistem geldi ama yine bir günde bir kanala 300-400 video atsak spama gireriz demi?Nasıl bir yöntem öneriyorsunuz arkadaşlar?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Üstad toplu link kısmından tekrar yükleme yapacağım o videolar işleniyorda kalmaz uzun süre değil mi eğer kalacaksa atmiyim o kısımdan videoları ?

Merhaba,

İlk olarak böyle bir sistemi canla başla oluşturduğunuz için tekrar teşekkür etmek istiyorum buradan. Sizin sitemi geliştirmeye olan bağlılığınız, inancınız ve yoğun çalışma temponuz sayesinde bizlerde çok ciddi kazançlar elde ediyoruz uzun zamandır. Ellerinize, yüreğinize sağlık; bize böyle mükemmel bir hizmet sunduğunuz için.

Artık sistemde ciddi bir sorun göremiyorum. Ancak ufak bir detay isteğim olacak hocam.

--------------------

Günde min. 50 yeni kanal bağlıyorum. Bu miktarlarda veya üzerinde çalışan bir çok üyeniz mevcut tahminlerime göre. Yani, yüzlerce sekme açıyoruz sistem üzerinden.

Tüm bu kanallara video eklerken sabit kullandığımız özellikleri tekrardan seçmek zaman kaybı yaratıyor.

Bunlar için bir default özellik getirebilir miyiz?

Yükleyeceğimiz tüm videolar için şu ayarları sabit bir şekilde kaydedip her seferinde tekrar seçmesek. Örnek veriyorum,

- Etiket & açıklama özgünleştir,
- 30 dk arayla yükleme,
- Intro ekleme,
- Risk ölçer; üstteki 2 seçeneği almışları gösterme
- Videoların tümünü seç,

gibi sabit özellikler. Bu seçenekleri default ayarlarımız olarak bir kere kaydedip, her video çekmek istediğimiz sekmede otomatik olarak bunlar ayarlı olabilir mi?

Teşekkürler.

Merhaba,

İlk olarak böyle bir sistemi canla başla oluşturduğunuz için tekrar teşekkür etmek istiyorum buradan. Sizin sitemi geliştirmeye olan bağlılığınız, inancınız ve yoğun çalışma temponuz sayesinde bizlerde çok ciddi kazançlar elde ediyoruz uzun zamandır. Ellerinize, yüreğinize sağlık; bize böyle mükemmel bir hizmet sunduğunuz için.

Artık sistemde ciddi bir sorun göremiyorum. Ancak ufak bir detay isteğim olacak hocam.

--------------------

Günde min. 50 yeni kanal bağlıyorum. Bu miktarlarda veya üzerinde çalışan bir çok üyeniz mevcut tahminlerime göre. Yani, yüzlerce sekme açıyoruz sistem üzerinden.

Tüm bu kanallara video eklerken sabit kullandığımız özellikleri tekrardan seçmek zaman kaybı yaratıyor.

Bunlar için bir default özellik getirebilir miyiz?

Yükleyeceğimiz tüm videolar için şu ayarları sabit bir şekilde kaydedip her seferinde tekrar seçmesek. Örnek veriyorum,

- Etiket & açıklama özgünleştir,
- 30 dk arayla yükleme,
- Intro ekleme,
- Risk ölçer; üstteki 2 seçeneği almışları gösterme
- Videoların tümünü seç,

gibi sabit özellikler. Bu seçenekleri default ayarlarımız olarak bir kere kaydedip, her video çekmek istediğimiz sekmede otomatik olarak bunlar ayarlı olabilir mi?

Teşekkürler.

iMacros ile birçok özelliği videoyapla birleştirebilirim ama öncelikli amacım şu kanal kapanmalarının önüne geçebilmek :)

iMacros ile birçok özelliği videoyapla birleştirebilirim ama öncelikli amacım şu kanal kapanmalarının önüne geçebilmek :)

iMacros ne zamandır aklımda, bir türlü zaman ayıramıyorum öğrenmek için :)

Hocam açtığınız kanalları 2 gün bekletin sisteme eklemeden. Şayet bomboşken bu süre içinde kapanıyorsa sıkıntı kanal açmanızda.

Boşken kapanmıyor, sisteme ekleyip video yükledikten sonra kapanıyorsa şayet; sıkıntı video yükleme süresinde ve video miktarındadır. (Sıfır kanal için; 1 saat arayla toplamda maksimum 100 video emri verip deneyin, kapanmayacaktır.)

İzlediğiniz yöntemleri pm ile iletirseniz yardımcı olmaya çalışırım.

iMacros ne zamandır aklımda, bir türlü zaman ayıramıyorum öğrenmek için :)

Hocam açtığınız kanalları 2 gün bekletin sisteme eklemeden. Şayet bomboşken bu süre içinde kapanıyorsa sıkıntı kanal açmanızda.

Boşken kapanmıyor, sisteme ekleyip video yükledikten sonra kapanıyorsa şayet; sıkıntı video yükleme süresinde ve video miktarındadır. (Sıfır kanal için; 1 saat arayla toplamda maksimum 100 video emri verip deneyin, kapanmayacaktır.)

İzlediğiniz yöntemleri pm ile iletirseniz yardımcı olmaya çalışırım.

Nasıl olsa zaman bol skype ekleyin bir konuşalım.. Kanal açma şeklimde sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.. Bugün 1 kanal için tekrar deneme yapıyorum karışık zamanlama kullandım.. En kötü olmazsa mecbur 1 saat arayla yükleyeceğiz..

bota dahıl olmayan sıtelerden vıdeo cekmemız mumkunmu?

Hocam bugün öğlende ödeme bildirimi yaptım da süremin bitmesine 4 saat kaldı sürem bitmeden onaylarsanız toplu haklarımda gitmemiş olur. Teşekkür ederim.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] toplu video yüklenmiyor.Sorun ne zaman çözülür ?

Kanallarımda videoları tekrar düzenleyemiyorum sebebi botla mı alakalı.. görüntüleri iyileştirme ve müzik ekleme işlemlerini yapamıyorum. Youtube de bir sıkıntımı var yoksa token sistemiyle alakalı bir durum mu?

15 videoyu tek tek denedim 1 tanesi bile geçmedi .
Ünlem geç olmamış malesef hocam .
Daha değişik bir sistem gerekiyor . [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hocam kanal istatistikleri kısmında bazı kanallarimda kanaliniza token alınız yazısı var. Ben zaten token almıştım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri