Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ünlemden kurtulalım 2 3 günde bir kanal kapanmasına razııym ben

bende diyorum ünlem sorunu çözülsün hergün 1 kanalım kapansın razıyım 1 tane video dahi geçmiyor ünlemi

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam arada bir bilgi ver bize :)

* Kanalın token i alındığı halde istatistik bölümünde hata gösteriyor
* Ünlem geçme sistemi hakkında son durum bekleniyor
* Özgün video yükle 2 sistemi toplu video kısmına eklenmeli ve geliştirilmeli (Yazı boyutu ve resimleri yandex üzerinden çekmesi)
* Özgün video 1 sisteminin resimleri başlığa göre değil başlıkta bulunan anahtar kelimeye göre çekmesi

Ve bunların dışında botun ana direkleri olan para kazanma özelliği ve video ortası reklam.

Bunlar sizden ivedilikle beklenenler :) Kolay gelsin üstadım.

Hocam video ortasi reklam gelmeyecekmi simdi ? Ona gore uzatip uzatmama durumum var botu. Ben kanal kontrol ettirip video özgünlestirip video ortasi reklam yapiordum simdi ise ne kanal kontrolu var ne video ortasi reklam. Kanal kontrolu gectm ama video ortasi reklam gelmeyecekse sknti

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben şimdilik ilk ve son kez botun süresini uzattım. Bota 30 gün süre tanıdım. Kendini toparlasın adam olsun diye :) bizi üzmesin istediklerimizi paşa paşa yapsın. Kanallarımızı ifşa edip kapattırmasın. Eline ne geçiyor anlamıyorum adam gibi iş veriyoruz o haylazlık ediyor. Daha ona kız bulacağız. şöyle para kazanma açanından video ortası reklamları ayarlayanından marifetli birşey bulacağız :)
Mehmet hoca kulağını çekti bakalım akıllanacak mı? Daha da akıllanmıyorsa botun hakkı kötektir bu saatten sonra..

edit..Not:Hocam bu anasayfa da video yüklendikten sonra link verirdi işte bu yüklediğiniz video altında da indirme linki ama şimdi çıkmıyor. Hatta videoyu yükleyip yüklemediğini ancak video yöneticisinden ya da kanaldan anlıyoruz. Bilginiz olsun..

Son düzenleme:
hocam kanal istatistik bölümü çok güzel olmuş ancak token alınan kanallarda da takın alın yazıyor, elinize sağlık bu arada

Video ortası reklam isteyenler, macrolar paylaşıldı forumda. Az el emeğiniz olsun. Ayda 25 TL verip 50-100-200 katı kazanıyorsanız ya da kazanmak istiyorsanız verdiğiniz para kadar konuşun. Bir cafeye gidip 25 TL lik yiyip içip, bu tavırla, üslupla garsona hitap etseniz bir sabreder, iki sabreder, hadi üç olsun, dördüncüde kafanıza yersiniz tepsiyi. Avukatı değilim, lakin sizin yüzünden bizde bottan olacağız. Az emek harcayın emek.
Not 1: Video yanı reklam istiyorum.
Not 2: Video çaprazı reklam istiyorum.

Hocam kanal çekicem daha gmail yeni aldım video neyim yüklemedim.2-3 kanal çekmeyi denedim aynı sorun.
Bu video bu kanala yüklenmiş

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bu yeni özgün video yükle bölümünü kullanınca ünlem gelirse veya eşleşen gelirse nasıl ispatlayacaz, ona göre kafamdaki fikirleri botla uygulamaya başlıcam önce.
kaynakları falan nasıl tespit edip de youtube a onay için göndericez bi açıklayabilir misiniz?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Kanala yeni video yüklendiğinde otomatik benim kanalıma da yüklensin özelliği aktif oldu mu acaba ? Bu gece aktif olacaktı.

O bölüm risksiz sağlıklı halde çalışırsa çok iyi olur işime çok yarayan bir bölüm.

Hocam aynı soruları kaçtır soruyorum. Artık bir cevap bekliyorum.. Lütfen
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Hocam yavaş yükleme şahane çalışıyor ve bu yolla 2 haftadır kanallarım kapanmıyor. Ortalama 1er saatlilk videolar yükleme yapıyorum.

Daha öncede sormuştum ancak gözünüzden kaçmış olmalı.

1)Hocam Client ID, Youtube APİ KEY, Cilent secret bölümü için eski bir gmail hesabımızı kullanmamızı önermiştiniz.
Bende öyle yaptım. Lakin gmail üzerinde kanal açılmış. Bu kanalı nasıl silebilirim?

2)Ben videoları yüklettirdikten sonra kanallarımı tek gmaile yönlendiriyorum. Ve artık o kanalımı hiç açıp bakmıyorum. BU hesaplarda token kayıtlı kaliyor. Tokeni silmemiz gerekirmi? Kanala bir defa yükleme yapıyorum. Bir daha asla yükleme yapmıyorum.

3)Şu anda hergün bir kanal açarak işlerimi ilerletiyorum. Bunu günlük 2 kanala çıkarırsam, kapanmalarla karşılaşabilirmiyim?
Ben 10ar dakikalık aralıklarla tek kanala maximum 100 video emri verdiriyorum.

Bu sorularımı cevaplarsanız mutlu olurum.
Teşekkürler

hocam 3gün işim var giremicem süre dondurun diye destek yazdım ama süre hala dondurulmamış inş ben gelene kadar ünlem çözüm bulunur bulunmazsa birşey yapamıyorum zaten 2 video atıyom 2 side ünlem yeni kanal açıyom 5 video 5 ünlem

Video ortası reklam isteyenler, macrolar paylaşıldı forumda. Az el emeğiniz olsun. Ayda 25 TL verip 50-100-200 katı kazanıyorsanız ya da kazanmak istiyorsanız verdiğiniz para kadar konuşun. Bir cafeye gidip 25 TL lik yiyip içip, bu tavırla, üslupla garsona hitap etseniz bir sabreder, iki sabreder, hadi üç olsun, dördüncüde kafanıza yersiniz tepsiyi. Avukatı değilim, lakin sizin yüzünden bizde bottan olacağız. Az emek harcayın emek.
Not 1: Video yanı reklam istiyorum.
Not 2: Video çaprazı reklam istiyorum.

peki senin yazdığın şu uslup çokmu iyi.

bu ne arkadaş foruma girmez oldum böyle insanların yüzünden

arkadaşım kimse bedava iş yaptırmıyor herkes aldığı hizmetin az yada çok ücretini ödüyor ticaret karşılıklı memnuniyet içerir. eğer ortada sorun varsa düzeltilmesi gerek senin gibi laf çarpıtarak (verdiğiniz para kadar konuşun )zihniyetiyle değil, karşılıklı konuşarak olur.

aynen hepten bezdum bu unlemle ugrasmaktan her videomu unleme duser sansa 5 tane vıdeo yukledım sans ya onlarında tbm sı hıc rastlamadıgım kadar yuksek cıktı bılmıyorum normalmı de ben gormedım daha once 0.50 tl tbm 7 8 tık alıyorum az ama 0 degıl en azından dıyordumkı kapanmıs kanal :) bunun bı yolu olmalı herkez yasamıyor gordugum kadarıyla bunuun cozumu ne bı bulabılsek

Merhaba Arkadaşlar,

Açıkcası bugece bu saatte yatmayı planlıyorum. Bünyem artık 3 saatlik uykuları kaldırmaz oldu. 20 gündür bu şekilde gidiyordu bugece yatıyorum.

Bugün videoyap.com'da alt yapı çalışmaları yaptım. Her işlemde youtube.com'a bağlantı kurmayı kaldırdım. Youtube ile bağlantıyı minimize haline getirdim. Kanal istatistikleri bölümünde ajaxlama yöntemiyle her istatistiği birbirinden ayırdım. Geçen ayın 21 ile 24 ü arasında eklenmiş kanallara token yoktur yazısı cıkabilir. Yarın halledeceğim. Ünlem geç için denemeler yaptım ünlem geçme yapayım derken telifleri büyük oranda geçmeyi başardık. Anasayfa ve toplu linkde mevcuttur. Tüm toplu videolara eklenecektir. Son 4 saatimi video yöneticisi bölümüne ayırdım. Çok güzel bir sayfa oldu açıkcası. Sadece 1 dakikada bir kanal için 10 işlem yapma sınırı getirip aktif edeceğim.(Aşırı youtube isteği gönderilmemesi adına. İncelememde bu bölümde herkes tüm videolarına imacro açıp saniyeler içerisinde binlerce videosunun başlığını tam özgünleştiriyor. 2-3 gün sonra kanalı kapanıyordu. Bu nedenle küçük bir sınırlama getirip 1 dakikada 10 tane içeriği tekrardan tam özgünleştirebileceksiniz. Küçük resimi tekrardan aktif ettim.) Kısacası kapattığım özellikleri teker teker aktif ediyorum. Videoyu youtube.com'a attıktan sonra dolar yakarak ünlem geçebiliyorsanız. Videoyu nasıl editliyorsunuz bunu aynen videoları yüklenmeden önce yaptıracağım. Mb sınırını göz ardı ederek onu uygulatacağım. Ama bu konuda 3 farklı öneri geldi. 3'üde ünlem geçmedi.

Herkese hayırlı geceler. Geçen aya göre şuanda %5 üye kaybımız mevcuttur. Bu oran dahada artmasını bekliyorum. Amacım zaten çok üye yapmak olmamıştı. Amacım her zaman kaliteli hizmet vermek olmuştu. Fakat bildiğiniz üzere youtube.com'un kanal kapatma olaylarına neredeyse çözüm getirdik. Ama 4-5 günde 1 defa uygulanan kıyımda her geçen sefer rakamları düşürdük. Bir sonrakinin hiç olmamasını temenni ediyorum.

17 Mayıs => 11.250 Kanal (Aktif Kanal : 125.400'dü)
29 Mayıs => 2.380 Kanal (Aktif Kanal : 123.850'ydi)
4 Haziran => 710 Kanal (Aktif kanal : 124.310'du)
Son 1 gün => 49 Kanal (Şuanda Aktif Kanal 123.720)

Buarada son 20 günde konu içerisinde okumadığım bir mesaj yoktur. Bazı arkadaşlar neden cevap verilmediğini merak edebilir. Kişiye özel cevap vermeyi pek yapmıyorum. Destekden ekibimin cevaplayabileceği sorular mesai saatleri içerisinde 1-2 saatte cevaplanır. Bana kalan mesajlarıda 24 saat içerisinde ben %100 cevaplarım. Konu üzerinden sadece neler olması gerekiyor, ve sıkıntılar yaşanıyor. Bunları okuyup düzenliyorum. Ünlem için fikirleri olan varsa bota test edip aynı günde eklerim. Ama kesinlikle video youtube.com'a yüklendikten sonra onların sunucusunda ek bir işlem yaptırmayacağım. Çünkü her video o işleme maruz kalıyor ve youtube bunu hangi amaçla yapıldığını bilmediğinden sıkıntı oluşturduğunu düşünüyorum.

Videoyap.com sizler sayesinde bugünlere geldi, bu kötü günleri sizler sayesinde atlattık & atlatıyoruz.

hocam kafama takılan bır soru var bu ay videoyap botunu ılk kullanmaya basladım bu unlem sorunundan dolayıda buyuk olcude kullanmıyorum hakları ortalıgın bıraz daha durulmasını beklıyorum ortalık toparlandıktan sonra hepsını bırden kullanırım dıye.. sımdı farz-ı mısal bu sorun bıtmeden benım vıdeoyap suresı bıterse bıtmeden ben uzattıysam bu haklar yıne bende oluyor degılmı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri