Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

@Web_Scripti

hocam bi çok kanalda şu sıkıntı var. ne yapmalıyız

lYXjAB.png

ör : aradan 4 Saat Geçmiş...! bu konuda %100 çözüm var mı

Hocam bot ile alakası yok bunun. Elle video attım yaklaşık 4-5 saat önce %65 te hala işleniyor. Gıdım gıdım gidiyor. Bilginize. (Bazı videolarda)

Merhaba Arkadaşlar,

Video yöneticisi tekrardan aktifdir. Siz artık ne kadar spam yaparsanız yapın. Kaç defa video yöneticisi sayfasını açarsanız açın herşeyi otomatik ayarlar. Spami belli boyutun üstüne çıkarmaz.

Neler değişti : bir kanalınızdaki videolara 30 dakika içerisinde 5 defa bakmak istediniz. 30 dakika boyunca sayfa değişmez. Aynı videoları gösterir size. Amaç spami belli dozun üstüne çıkarmamaktır. 1 dakikada 5 den fazla video silmenizi engeller. Tekrardan özgünleştirmenizide engeller. Yani kısacası spamden kanal kapanmaması için istatistikler doğrultusunda zamanlamalar getirilmiştir. Buarada o bölümde küçük resim token sistemiyle entegre edilmiştir.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ne zaman açılcak video ortası reklam .(

Merhaba hocam,

benimde en büyük isteğim token sistemiyle para kazanma açma, video ortası reklam ve telifli videolar kontrolünü tekrardan yapmak. Yarın gece inş para kazanma açmayı firma yapınca telifli videolar bölümünü anında aktif edeceğim. Video ortası reklama gelince firma yaptıktan sonra onuda yapabileceğini belirtti.

Yazılımı yapan firma : http://www.vijaywebsolutions.com/

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Gecmis olsun kardesim.Allah birdaha böyle bir sıkıntı vermez insallah.
Bot üyelerine gelince bir cok kisi bu botu kullanmayacak falan demissin fakat bence bu yanlıs bir düsünce.
Cünkü neden dersen piyasada bu bot kadar kaliteli bir bot yok.
Bu botu 10 bin kisiden fazla kisi kullanıyor.Bota net üzerinden istedigin yerden hızlıca ulasabilir ve hızlıca video atabilirsin, fakat diger botlar böyle degil.
Binlerce kisininde gidip VDS alıp tek ip ile ugrasıp bu kadar sıkıntı cekeceginide zannetmiyorum.
Demek istedigim user kaybederim diye sıkıntın olmasın.Emin ol 3 kisi gidiyorsa 10 kisi geliyor.Allah sanada botu kullanan kullanmayan herkesede bol kazanc versin insallah.

Umarım arkadaslarda bu sıkıntılı günlerde biraz daha sabırlı olur.
Allah'ın izni ile su mübarek günlerde insallah hersey daha güzel olacak.

Düşüncelerin ve destekleyici mesajınız için teşekkürler hocam. Allah cümlemize yardımcı olsun. Evet bot belli bir kaliteye ulaşmış ve marka yapmış durumda. Bir yere bir işi getirmek çok zor oluyor, ama düşmesi kolay olabiliyor. Gerçi bu galiba normal insanlar için geçerli. Biz hepimiz burada ekmeğimizin peşinde oldugumuz için çok büyük bir kayıp olmayabilir. Tek kayıp şu ünlemi geçme olayının çözümü ve video ortası reklamdan cıkabilir. Bunlarıda hep birlikte aşacağız inş. Çok teşekkürler.

hocam bizim bi arkadaş şifresini unutmuş tekrar şifresini istemiş şifremi unuttum kısmından gelen şifreyle giriyo yine şıfre yanlış diyo napmamız lazım ?=

Hackleme işlemlerinde kullanılan karakterler veya komutları içeriyorsa onları arındırmak zorunda kaldım. Destekden şu mailin şifresini sıfırlayın yazarsanız. Ben sıfırlarım tekrardan şifremi unuttum ile sıfır bir şifre alabilir. Gelen maildeki şifreyle giriş yapılmaması sebebi sadece hack komutlarını geçersiz kılmak içindir.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

hocam bi çok kanalda şu sıkıntı var. ne yapmalıyız

lYXjAB.png

ör : aradan 4 Saat Geçmiş...! bu konuda %100 çözüm var mı

Merhaba hocam,

evet şimdi sırada ünlem geçme için destekden gelen önerileri deniyorum. Sonrasında inşallah bu oluşan işlenme olayını çözmeye çalışacağım. Bu durum youtube bazlı birşey. Fakat böyle durumlarda illaki youtube birşey yaptırmam için bir komut vermiştir. Araştırığ halledeceğim.

Hocam kanala video yükleyemiyorum. Her videoda değil ancak nerdeyse videoların yarısında kanal açık olduğu halde "Hata: 5 nolu() nolu kanalınız kapatılmış olabilir. Video yuklenemedi ve silindi. Kanalınızın açık olması durumumda bu kanalınızın tokenını revoke access yapmışsınızdır" uyarısı alıyorum. Düzelir umuduyla revoke access yaptım ve tekrar token oluşturdum ancak sorun düzelmedi.

Son düzenleme:
Hocam bot ile alakası yok bunun. Elle video attım yaklaşık 4-5 saat önce %65 te hala işleniyor. Gıdım gıdım gidiyor. Bilginize. (Bazı videolarda)

kardeşim videoyapdaki sistemimiz değişmeden önce bu şekil sıkıntımız vardı,tabi o zaman yine Web_Scripti kardeşim bunu çözmüştü,şuan bir çok kanal bu durumda

not : web_scripti kardeşimi seviyorum :) sadece durumu izah etmek kolay gelsin herkese

Hocam kanala video yükleyemiyorum. Kanal açık olduğu halde "Hata: 5 nolu() nolu kanalınız kapatılmış olabilir. Video yuklenemedi ve silindi. Kanalınızın açık olması durumumda bu kanalınızın tokenını revoke access yapmışsınızdır" uyarısı alıyorum. Düzelir umuduyla revoke access yaptım ve tekrar token oluşturdum ancak sorun düzelmedi.

%99 şu işlemden dolayı yaşanıyor bu durum. 1. kanala token verdiniz. 2. kanala token verirken yine aynı youtube sayfasıyla altta oturum açık olduğu için token veriliyor. Bundan dolayı 1. kanalın tokenı ölmüş oluyor. Aynı kanal 2. kanalda oluyor. Tanıtım videomuzun ilk 15 dk sesli dinlemenizi öneririm

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üstad aklıma takıldığı için soruyorum bekleyen videolar kısmında mesela bir videonun birden fazla yükleme yapma denemesi ( bugün hatırladığım rakam 32 ) kanalı spama sokmaz mı yani risk teşkil etmez mi ?

%99 şu işlemden dolayı yaşanıyor bu durum. 1. kanala token verdiniz. 2. kanala token verirken yine aynı youtube sayfasıyla altta oturum açık olduğu için token veriliyor. Bundan dolayı 1. kanalın tokenı ölmüş oluyor. Aynı kanal 2. kanalda oluyor. Tanıtım videomuzun ilk 15 dk sesli dinlemenizi öneririm
Hesap da zaten 1 kanal ekli hocam ve aynen videoda anlattığınız şekilde yaptım herşeyi. Bu durum bugün başladı, önceki günler böyle bir sorun yoktu kanalda.

hocam video yoneticisinden baktıgımda tüm kanallarımda aynı videolar görünüyor.yani ilk kanalımın videoalrı hepsi

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üstad aklıma takıldığı için soruyorum bekleyen videolar kısmında mesela bir videonun birden fazla yükleme yapma denemesi ( bugün hatırladığım rakam 32 ) kanalı spama sokmaz mı yani risk teşkil etmez mi ?

Merhaba hocam,

kesinlikle sıkıntı olmaz. Çünkü videoyu indirirken karşı sunucu yavaşsa erteler. İndirme bitince hesabınıza token ile bağlanıp videoyu yükler. Hesaba bağlandıgında o video %100 yüklenecektir. Ertelenme veya deneme ihtimali yok. Herşey inene kadardır. İnme denemelerinde hesabınız hiç bağlanmaz. (15 gün önce böyle değildi tabi. Token yapısına geçince bu şekile aldım.)

Hesap da zaten 1 kanal ekli hocam ve aynen videoda anlattığınız şekilde yaptım herşeyi. Bu durum bugün başladı, önceki günler böyle bir sorun yoktu kanalda.

Kanalı ekledikten sonra anasayfadan 1 video atmayı denediğinizde aynen bu durum mu oluyor?

hocam video yoneticisinden baktıgımda tüm kanallarımda aynı videolar görünüyor.yani ilk kanalımın videoalrı hepsi

Teşekkürler, aynen dediğiniz gibiydi. Hallettim.

Video yöneticisinde sorun var hocam haberiniz olsun

Teşekkürler alperen hocam. Hemen kontrol edip onardım.

sabahtan beri o bölüm düzelmesini bekliyorum zaten :D

Düzeldi şuanda %100 hocam:)

kaçıncı kanala tıklarsak tıklayalım 9.kanalın istatisliklerini gösteriyo

Teşekkürler hocam hallettim. Aynen cache alınırken üyeliğe özgü aldırıyormuşum. Halbuki üyeliğin kanalına göre aldırmam gerekiyordu hallettim. Sayenizde

hocam, toplu yükleme bi süre sonra süre aşımına uğruyor sanırım sayfa açık bırakıyorum ortalama 20dk sonra işlemiyor.

süre satın al dendiğinde hata sayfasına yönlendiriyor...

hocam özgün video yükle kısmından video yükledim ünlem verdi ispatlama yoluna gıdıyorumda müziklerin lisansını nasıl alabılırım?

aynen süre satın alacaz hata sayfasındayız ve acil lazım :/

Hocam , kanallarım kısmına yanlışlıkla kanal URL sini yapıştırdım bi baktım ki videolar yükleniyor,

Anlıyacağınız mail kısmına mail yerine kanalımızın URL adresini girsek bile video

yükleyebiliyoruz. Bundan haberdarmıydınız hocam :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri