Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Arkadaşlar kanalınızın kapanmaları lan kartınızla ilgili sürekli spam yapan kişileri youtube tespit edip mac adres ban ve ip adres ban atıyor. Kapanmalara karşı çözüm.
1)Öncelikle pcnize format atın(Bu sayede youtube sisteminizi test etmek amaçlı gönderdiği dosyadan kurtulun)
2)En garantisi Yeni lan kartı varsa takın yoksa mac adress changer kullanın.
3)Modemi kapatıp açarak ip değiştirin(Uydunet kullanıcıları modem arayüzünden ip değiştirebiliyor router yöntemini deneyin.)
4)Bilgisayarınızı herşeyi temiz hale getirdikten sonra youtube'a temiz bir şekilde giriş yapın.Eğer yine eski kanallarınıza giriş yaparsanız youtube sizi yine anlar. Eskiyi unutun temizden kanal açıp kanalı 24 saat bekletin(kapanmadığını göreceksiniz) daha sonra videoyap hesabına bağlayın ve hocamın dediği gibi öncelikle özgün yükleyip kanalı kanıtlayın daha sonra spam yapabilirsiniz. Saygılar iyi kazançlar
Hocam öyle diyorsunuz da mesela 20 kanal ekledim ben hepsini aynı yöntemle açtım ancak sadece 3 tanesi kapandı öyle olmuş olsa hepsinin kapanması gerekmezmiydi?

Benim bitane kanalım var ne kıyımlar atlattı kapanmadı.Bende düşünüyorum bu kanalım neden kapanmıyo dün farkettim baktım ki botta kayıtlı değil kanal.

Arkadaşlar video kaç dakka aralıklarıyla atıyorsunuz ben örneğin 100 ile 150 video 2 3 günde atıyor bot 4 dakka aralıklarıyla ben aralıklı daha hızlı yapmam için hızlı yükle yapıyım sakıncası var mı

Merhaba hocam,

testi gün içerisinde yapacagım. Mantıklı bir yöntem. İnşallah sayende geçeriz.

merhabalar,

inşallah bu gece teslim edildiği gibi bende aktif edecegim. Ünlem geç için önerileri dinleyip hepsini test ediyorum

Merhaba hocam,

geçmiş olsun. Youtube un algıladıgı bir yöntem olması gerekiyor. Mesala aynı ipden açılan kanalları banlama gibi. Birde o kanallara ünlem gelme oranı yüksekse ünlemin belli oranı kapattırır. Kanalı açtıktan sonraki gün sisteme ekleyin. Özgün video bölümüyle video yükleyip spam olmadıgını gösterin. Sonraki gün spame başlayın. En ideal ömürlü kanal tipidir.

İnşallah hocam işe yararda derin bir oh çekeriz

Hocam şu destek mesajlarına bakarsanız artık bıkkınlık verdi bu olaylar iyice. Hack olayından önce attım sorumu hala yanıtlanmadı dün gece bakacağım dediniz bekliyoruz başında ses seda yok.

Arkadaşlar video kaç dakka aralıklarıyla atıyorsunuz ben örneğin 100 ile 150 video 2 3 günde atıyor bot 4 dakka aralıklarıyla ben aralıklı daha hızlı yapmam için hızlı yükle yapıyım sakıncası var mı

sen istiyor daha ızlı atmak verejek bej lira daha.

40 ustu video attigim kanallar kapandi digerleri saglam bunu farkettim bugun sanirim fazla videodan oluyor ve gmail acarken ip ve cerez ile ilgili artik calisma seklimi buldum cok kanal az video bi deneyin

Discovery cihazımdan gönderildi

açık her zaman vardır hocam
mesele kalp kırmamak arkadaşımız sabredememiş sinirlenmiş duvarı yumruklayacağına siteyi dow etmiş ki veri kaybınada uğratmamış sanırım

açık her zaman vardır hocam
mesele kalp kırmamak arkadaşımız sabredememiş sinirlenmiş duvarı yumruklayacağına siteyi dow etmiş ki veri kaybınada uğratmamış sanırım

Aynen açık her zaman olabilir. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] açıklama yaptıktan sonra kimse bir şey demedi zaten.Uzatmayalım bence :D

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] videoyapdan ne kadar kanal açtıysam hepsi gitti,bence bot çöp oldu.

botun sadece video yükleme bölümünü kullanıyorum (başka hiçbir yerine girmiyorum) 6 dk aralıklı 80 video yükletiyorum her kanalımı farklı ip den açarım bir günde sadece 1 kanal açarım bottan yükleme yaptıklarım kapanıyor hocam :( ama kendi pc'im den elle yükleme yaptığım kanalların hepsi sağlam :(

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üstad Kanal kapanmalarıyla ilgli bugün birşeyler keşfettiğimi düşünüyorum emin olmamakla beraber mesela bugün iki adet kanal açtım birini kanallarım sekmesinde 2.slota diğerinide 7.slota ekledim.. İki kanalımada aralıklı olarak video attım 2. slottakinin şu anda kapandığını farkettim.. Sanırım bazı slotlar mimleniyorda olabilir.. Kanalları kapanan kişiler bu şekilde testlerini yapsınlar lütfen..

Edit: [MENTION=13469]serdarp[/MENTION] sende bu şekilde testlerini yap..

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam, ana sayfada bilgisayardan manuel yükleme ne zaman aktif olacak?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üstad Kanal kapanmalarıyla ilgli bugün birşeyler keşfettiğimi düşünüyorum emin olmamakla beraber mesela bugün iki adet kanal açtım birini kanallarım sekmesinde 2.slota diğerinide 7.slota ekledim.. İki kanalımada aralıklı olarak video attım 2. slottakinin şu anda kapandığını farkettim.. Sanırım bazı slotlar mimleniyorda olabilir.. Kanalları kapanan kişiler bu şekilde testlerini yapsınlar lütfen..

Edit: [MENTION=13469]serdarp[/MENTION] sende bu şekilde testlerini yap..

slot derken ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri