Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Videoyaptaki kanallarım kısmından bahsediyor. 25 kanal ekleme kısmının bazılarından kanallar mimleniyor diyorda, alakası yoktur.

Kanal kapanmalarını bende yaşıyorum .. Ben denedim ve gördüm.. Herkes deneyerek kendi görsün istersen..

Kanal kapanmalarını bende yaşıyorum .. Ben denedim ve gördüm.. Herkes deneyerek kendi görsün istersen..

hocam kanalım kapandı kendi pc den yükledim yine kapandı bir şekilde çaresine bakacam ne ile alakalı çözmeye çalışıyorum. Yani dediğinle alakası yok.

hocam kanalım kapandı kendi pc den yükledim yine kapandı bir şekilde çaresine bakacam ne ile alakalı çözmeye çalışıyorum. Yani dediğinle alakası yok.

Tamam alakası yoksa sen denemezsin.. Alakası olmadığını düşünenler denemesin arkadaşlar.. Yazdığıma pişman oldum..

@Web_Scripti üstad Kanal kapanmalarıyla ilgli bugün birşeyler keşfettiğimi düşünüyorum emin olmamakla beraber mesela bugün iki adet kanal açtım birini kanallarım sekmesinde 2.slota diğerinide 7.slota ekledim.. İki kanalımada aralıklı olarak video attım 2. slottakinin şu anda kapandığını farkettim.. Sanırım bazı slotlar mimleniyorda olabilir.. Kanalları kapanan kişiler bu şekilde testlerini yapsınlar lütfen..

Edit: @serdarp sende bu şekilde testlerini yap..

Ben onu geçen konu açıp söylemiştim ama beni dinleyen yok keyifleri bilir :)

вєякαη;415831' Alıntı:
Ben onu geçen konu açıp söylemiştim ama beni dinleyen yok keyifleri bilir :)

Evet senin dediğini kanıtlar nitelikte bu biraz...

Tamam alakası yoksa sen denemezsin.. Alakası olmadığını düşünenler denemesin arkadaşlar.. Yazdığıma pişman oldum..

ben şunu anlatamıyorum tek nedenden değil kanal kapanmaları ki tek nedene bağlayacak kadar salak değil mühendisleri onu demek istiyorum.

Evet senin dediğini kanıtlar nitelikte bu biraz...

Aslında İpler felan mimli değil videoyaptaki ilk 5 Slot 1 İp yerine geçiyor. Siz o ilk 5 slottaki kanallara gün içersinde videolar atarsanız kapanacağı 100%100

Ama ilk 5 Slota 1 Kanal ekleyip ve hemen 6. Slota geçerseniz kanalınızın kapanmadığını rahatlıkla göreceksiniz ben kaç hatfadır böyle yapıyorum ve kanallarım toplu olarak kapanmıyor

Dikkat ederseniz toplu kapanmalarda Slotlarda karışık karışık kapanmaz bir düzine bölüm kapatılır... O bir düzine bölüm 1 İpden gün içersinde yüklenen videolardan dolayıdır.

Bakın arkadaşlar en kestirme çözüm nedir biliyormusunuz 25 Slota 1 Kanal bağlayın ilk 5 sıradaki slota 1 kanal bağlayın yüklemeyi bitirdikten sonra ilk bağladığınız kanalı kaldırıp 6. slota geçin 6. slot bitince 11. slota geçin 11. slot bitince kaldırın 17. slota geçin daha ne diyim size :)

Son düzenleme:
вєякαη;415840' Alıntı:
Aslında İpler felan mimli değil videoyaptaki ilk 5 Slot 1 İp yerine geçiyor. Siz o ilk 5 slottaki kanallara gün içersinde videolar atarsanız kapanacağı 100%100

Ama ilk 5 Slota 1 Kanal ekleyip ve hemen 6. Slota geçerseniz kanalınızın kapanmadığını rahatlıkla göreceksiniz ben kaç hatfadır böyle yapıyorum ve kanallarım toplu olarak kapanmıyor

Dikkat ederseniz toplu kapanmalarda Slotlarda karışık karışık kapanmaz bir düzine bölüm kapatılır... O bir düzine bölüm 1 İpden gün içersinde yüklenen videolardan dolayıdır.

Artık öyle birşey 10 gündür yok hocam. Proxy curl kullanırken vardı. Token sisteminde ip ye youtube bakmaz. Google securityden baktıgınızda sadece size ait ipler çıkar. Bu nedenle 1. kanalla 25. kanal ve diğerleri arasında fark yoktur. Youtube a girdiğiniz tarayıcı chrome sa büyük sıkıntı. Chrome bir software yazılım yani mac adreslerinizi öğrenebilir. Firefox da bildiğim kadarıyla google un hissesi var. Her açtıgınız kanala hiç birşey yapmadan 2 gün içinde otomatik kapanıyorsa ie tarayıcı kullanınız

Artık öyle birşey 10 gündür yok hocam. Proxy curl kullanırken vardı. Token sisteminde ip ye youtube bakmaz. Google securityden baktıgınızda sadece size ait ipler çıkar. Bu nedenle 1. kanalla 25. kanal ve diğerleri arasında fark yoktur. Youtube a girdiğiniz tarayıcı chrome sa büyük sıkıntı. Chrome bir software yazılım yani mac adreslerinizi öğrenebilir. Firefox da bildiğim kadarıyla google un hissesi var. Her açtıgınız kanala hiç birşey yapmadan 2 gün içinde otomatik kapanıyorsa ie tarayıcı kullanınız

Hocam peki chrome gizli modda kanal açsak her şeyi o şekilde yapsak bir sorun oluyor mu ?

anasayfada video yüklerken kırpma-karartma işlemlerinde video yüklenmiyor

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ben yt to yt çalışmıyorum ana sayfada bilgisayardan manuel yükleme özelliği tekrardan ne zaman aktif olacak bir zahmet açıklayın artık. dün bu özelliği kapattınız birdaha açıklama olmadı. sizden gelecek haberi bekliyoruz.

Tarayici konusunda operayi oneriyorum hem hizli hem guvenilir

Discovery cihazımdan gönderildi

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam Geçenlerdede aynısı oldu gene sorun hocam. Kendi Kanalımı başka bi kanalıma yükleyemiyorum ya. Geçendede 1 hafta yükleyemedim. sonra yükledim oda yarım yamalak 400 videodan 100 tanesini gördü bot. Başka videoları görmüyor. Şimdi gene 2 gün önce bi kanal çekdim. O kanalı başka kanalıma atmak istediğimde toplu yüklemede görükmüyor.!! Bişeyler yapın artık.

anladi ben (: sorun videoları hızlı atmak değil hacım aralıklı atıyorum ki kanal kapanmasın hızlı at seçeneği var böylece ama spam gidebilir

demek istediğini anlamıştım birader anlatım biçimin bozuktu dokunduruyum dedim.
ben 10-15 dakka arayla atıyorum. uzunsa videolar 15 ufaksa 10.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bugün stabil olacak değil mi bot?
Kaç saattir açıklama yok bi açıklama yapıp saat verirmisiniz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri