himen32
Yasaklanmış
5 dakika ,bazılarıda hızlı modda
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
5 dakika ,bazılarıda hızlı modda
15 dk arayla yüklettim dün kanal uçtu, bugün 5 dk arayla yüklettim yine uçtu.Hızlı mı yüklüyordun?Aynısı 1 saat önce oldu.Hem de 3 tane kanal...
video ortası reklam ne durumda [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] gece bota entegre edicem demiştin ama halen olmadı sanırım?
Merhaba Hocam,
entegreyi şuanda yapacağım normal para kazanmayı açma. İleriki günlerde video ortasını yapmaya çalışacağım. Ama onun için net birşey söyleyemiyorum. Para kazanma açmayla ilgili ufak tefek sıkıntılar mevcut. Adsense yetkisi olmayanlarda para kazanmayı açmıyor. Galiba karşı taraf bir kodda hata yapmış.(Yain o kanala ait adsense bağlı ise para kazanmayı açıyor, diğer kanallarında açmıyor. token sistemiyle yaptıgı için ondan yanıt bekliyorum bende)
Merhaba hocam, site üzerinden deneme süresi istiyorum şeklinde desteğe yazmanız yeterli 1 saat içerisinde süreyi eklemiş olurum.
Merhabalar, öncelikle bizi seçtiğiniz için teşekkür ederim. Evet dün itibariyle toplu video ekleme özelliği eklenmiştir. Videoyap.com'da Sol menüden ulaşabilirsiniz.
Merhaba hocam,
tabiki destekden yazarsanız yazdıgınız süreye göre geç dönüşde yapsam o zamanki yazınızda bulunan süreye göre dondururum.
Merhaba Arkadaşlar,
konudaki tüm mesajları okuyorum. Destek mesajlarına yetişmeye ekibim çalışıyor. Cevaplayamadıklarını bana gönderiyorlar bende cevaplıyorum.
Sistemi daha iyi noktalara getirmek için uğraşıyorum arkadaşlar. Saldırılara kesin çözümü uyguladım dün gece fakat bu çözümde sistemde 100 saniye ve üstü bir sayfada işlem sürerse sayfayı donduruyor. Bunu dün gece aşmıştım ama saldırılar gelince tekrardan pasifledim onun üzerinede çalışıyorum.
Belki son 1 ayda 500'e yakın hesap dondurulmuştur. Ama %90'nı tekrardan hesabını açmıştır. Çünkü kapanmalar botlu veya botsuz her türlü mevcuttur. Önemli olan kendinize bir strateji belirlemenizdir. Bir kişi yeni kanal açıyor ve günlerce hiç kapanmıyorsa sizdeki kapanıyorsa kanal açma şeklinizi değiştiriniz.
Merhaba Arkadaşlar,
konudaki tüm mesajları okuyorum. Destek mesajlarına yetişmeye ekibim çalışıyor. Cevaplayamadıklarını bana gönderiyorlar bende cevaplıyorum.
Sistemi daha iyi noktalara getirmek için uğraşıyorum arkadaşlar. Saldırılara kesin çözümü uyguladım dün gece fakat bu çözümde sistemde 100 saniye ve üstü bir sayfada işlem sürerse sayfayı donduruyor. Bunu dün gece aşmıştım ama saldırılar gelince tekrardan pasifledim onun üzerinede çalışıyorum.
Belki son 1 ayda 500'e yakın hesap dondurulmuştur. Ama %90'nı tekrardan hesabını açmıştır. Çünkü kapanmalar botlu veya botsuz her türlü mevcuttur. Önemli olan kendinize bir strateji belirlemenizdir. Bir kişi yeni kanal açıyor ve günlerce hiç kapanmıyorsa sizdeki kapanıyorsa kanal açma şeklinizi değiştiriniz.
Aynen hocam dondurması kolay oldu bide aktifleştirsen artık kapanırsa kapansın ne yapalımMerhaba Arkadaşlar,
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.