Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Beyler rica ediyorum biri bu soruma cevap verebilirmi
ünlemi geçme işlemi ne derece başarılı
bir yüzdelik verebilirmisiniz tahmini olarak
Merhaba Arkadaşlar,
Sisteme restart attım. 5-6 dakikaya kadar makinalar açılmaya başlar. Ünlem geç hızlandırma işini entegre ediyorum. Ünlem geçin hızlandırılmış hali 4-5 saat sonra aktif olacaktır. Tüm makinalarda kurulumu gece tamamlayıp toplu videolarada da inş aktif edeceğim.
Vk.com videolarında gizli ve üye girişi isteyen videolar için:
www.videoyap.com/vkanlatim.php
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam 7 sn lik videolar bile ünleme düşüyo nyie düşüyo diye kara kara düşündüm ve baktımki bot çerçeve eklemiyo videolara![]()
Geçen hafta falan 2 dakika altı videoları hiç dokunmadan dolar yakıyoduk gittikçe kötülşiyo![]()
1.5 gündür kafayı yiycem arkadaşlar. O sonuna eklenen alanla normal videoyu birleştirirken mp4 se sorun yok flv ise mp4 convert edip cevirmek gerekiyor. Ne saçma birşey ya. Testleri bitirdim aktif etcem bide 720p altına bakım dedim hata. Pofff. Ayarlamaya çalışıyorum ama 1.5 günümü yedi bu iş. Tekrardan yavaş ünlemi aktif edebilirim. flv birleştirmesi ve avi birleştirmeside gerekecek gibi.
Testleri bitirdim aktif etcem bide 720p altına bakım dedim hata. Pofff. Ayarlamaya çalışıyorum ama 1.5 günümü yedi bu iş. Tekrardan yavaş ünlemi aktif edebilirim. flv birleştirmesi ve avi birleştirmeside gerekecek gibi.
aktif edin de keyif çatalımbir de hocam bot çerçeve eklemiyo haberiniz var mı ?
Hocam hızlı sistemi mi aktif ediceksiniz.. ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.