Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Beyler rica ediyorum biri bu soruma cevap verebilirmi
ünlemi geçme işlemi ne derece başarılı
bir yüzdelik verebilirmisiniz tahmini olarak

11 günü olan 11964 toplu video yükleme hakkı bulunan videoyap hesabım satılıktır. isteyenler pm atabilir nereye yazacağımı bilemedim k.bakmayın.

botta herhangibi bir bölüme tıklayınca sayfada sadece bu yazı cıkıyor aynı hatayı alan varmı ? Too many connections

video yükleme hızı, sürekli yavaşlıyor. bugün yaklaşık 80 video saatler sürdü.

Merhaba Arkadaşlar,

Sisteme restart attım. 5-6 dakikaya kadar makinalar açılmaya başlar. Ünlem geç hızlandırma işini entegre ediyorum. Ünlem geçin hızlandırılmış hali 4-5 saat sonra aktif olacaktır. Tüm makinalarda kurulumu gece tamamlayıp toplu videolarada da inş aktif edeceğim.

Vk.com videolarında gizli ve üye girişi isteyen videolar için:

www.videoyap.com/vkanlatim.php

Geçen hafta aktif olmasını beklediğimiz para kazanma ve kontrol ne durumda?

iPhone 5s'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam 7 sn lik videolar bile ünleme düşüyo nyie düşüyo diye kara kara düşündüm ve baktımki bot çerçeve eklemiyo videolara :(

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
ünlem geç ne durumda, video ortası reklam birde hocam bota siz telefon onay sistemi eklemezmisiniz kanal açacak telefon sitesi kalmadı

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam 7 sn lik videolar bile ünleme düşüyo nyie düşüyo diye kara kara düşündüm ve baktımki bot çerçeve eklemiyo videolara :(

Geçen hafta falan 2 dakika altı videoları hiç dokunmadan dolar yakıyoduk gittikçe kötülşiyo :(

1.5 gündür kafayı yiycem arkadaşlar. O sonuna eklenen alanla normal videoyu birleştirirken mp4 se sorun yok flv ise mp4 convert edip cevirmek gerekiyor. Ne saçma birşey ya. Testleri bitirdim aktif etcem bide 720p altına bakım dedim hata. Pofff. Ayarlamaya çalışıyorum ama 1.5 günümü yedi bu iş. Tekrardan yavaş ünlemi aktif edebilirim. flv birleştirmesi ve avi birleştirmeside gerekecek gibi.

1.5 gündür kafayı yiycem arkadaşlar. O sonuna eklenen alanla normal videoyu birleştirirken mp4 se sorun yok flv ise mp4 convert edip cevirmek gerekiyor. Ne saçma birşey ya. Testleri bitirdim aktif etcem bide 720p altına bakım dedim hata. Pofff. Ayarlamaya çalışıyorum ama 1.5 günümü yedi bu iş. Tekrardan yavaş ünlemi aktif edebilirim. flv birleştirmesi ve avi birleştirmeside gerekecek gibi.

aktif edin de keyif çatalım :) bir de hocam bot çerçeve eklemiyo haberiniz var mı ?

Merhaba Arkadaşlar,

Bazı nedenlerden dolayı ünlem geç özelliğini sınırsız boyutlu ve fişek hızında olmasını aktif edemedim. Mp4 üstünde hep denemelerimi yapmışım. Flv lerde sıkıntı çıkardı ve videoyu oynatmaz duruma getirdiği için şuanlık erteleme yaptım. Yarın inşallah onuda halledip aktif edeceğim. Kusura bakmayınız. 2 gün önce eklenen yavaş ünlem geç aktifdir.

aktif edin de keyif çatalım :) bir de hocam bot çerçeve eklemiyo haberiniz var mı ?

Hocam o bölümlere hiç ellemedim. 1000'de 1 ihtimal bazı videolarda denk gelir o olay. Farklı video deneyiniz. Çekilen videonun codec ayarında sıkıntı vardır çerçeve eklenememiştir.

Hocam hızlı sistemi mi aktif ediceksiniz.. ?

Edecektim fakat hiç flv videolarda deneme yapmamıştım. Onlarda işlemi yapamadığı için şuanda erteledim. Yarın inşallah onuda yapıp aktif edeceğim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri