AyyildizCs
Yasaklanmış
hocam kanal kapanma muhabbetleri nasıl suan video atsak mı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba hocam,
bu konuda dilim yanmaması için youtube da hiç bir ayar yapılmıyor. Video editleniyor. Şahsi görüşürüm imkansıza yakın. Ama imkansız diye birşey yoktur. Biraz felsefe yapmış oldum k bakma
Merhaba Arkadaşlar,
Ünlem geç 2 : %76 oranında ünlemi geçiyor.
Ünlem geç 1 : %91 oranında ünlemi geçiyor. Fakat 150mb sınırı ve çok yavaştır.
Şimdi tüm sisteme ünlem geç 2 yi ekliyorum. Ama biraz bu oranıda yükseltmek istiyorum. Bana bugece için yardım edebilecek arkadaşlar varsa aşağıdakileri yapabilirler mi.
Anasayfadan video yüklerken ünlem geç 2 yapınız. Eğer ünlem alırsanız aynı videoyu ünlem geç 1 ile yükleyiniz. O videoda para kazanma açılırsa bana o video linkini destekden iletirmisiniz. Ünlem geç 2 oranının biraz düşük olmasının sebebi 150mb üstü videolarda olabilir.
Saygılarımla,
hocam kanal kapanma muhabbetleri nasıl suan video atsak mı
Yukarıda da yazdım fakat görmedeniz.
Toplu video eklemede kanala http://www.videoyap.com/bekleyenvideolar.php bu linke girilmediği sürece video eklenmiyor.Buda videoları aniden yüklemeye yol açıyor.Bu sebepten dolayıda kanal kapanmaları yaşanıyor [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] bu sorunun en acilinden çözülmesi gerekiyor.Kanal kapanmalarının en büyük sebeplerinden.
Merhaba hocam,
Öncelikle okuyacak diğer arkadaşlar yazı uzundur içerisinde taktik bulunmuyor. Vaktiniz yoksa okumamanızı öneririm.
günde 60-70 arası kanal kapanıyor. Ama bu kanal kapanma oranı eskiden teliflerden kapanma oranıyla aynıdır. 29 mayısdan sonra yani 16 gündür 1000'lerce kanal kapanması yaşanmadı. Kişiyle alakalı olarakdan kapanmalar yaşandı. Tabiki bu kapanmaların nedenlerini %100 bilmek pek mümkün değil. Ama anladığım en önemli nokta şudur. Açılan bir kanal 24 saat içerisinde hiç dokunmadan bota dahi bağlanmadan kapanma oranı var. Ve bu oran oldukça yüksektir. Kanal açıldıktan sonra ilk atılan videoların ünlem oranı yüksekse yani spam olarak youtube algılaması yüksekse youtube kapatıyor. Genellikle kanal 5-6 günü doldurmuşsa günlük 100 ve üstü video ile spam yapmak daha akıllıca iştir. Ama bana soracak olursanız bu oran artık youtube için hep devam edicektir. Youtube bunu kural olarak kendine edindi. Eğer kapanma yaşıyorsanız bir yerde birşeyde hata var demektir. Belki son 1 ayda 100 lerce müşteri bıraktı videoyap kullanmayı. Oran %10 ların biraz üstüne çıkmıştı. Ama son 4-5 gündür bir çok kişi her türlü kapanma yaşıyorum diye geri geliyor. Biz ytpara kullanıcılarının bildiğiniz üzere yarısından çoğuna hitap ediyoruz. Bu nedenle kapanmalar hep botdan diye düşünenler olmuştur(Evet öncesinde botdandı ve kabullenmiştim. Tamamen youtube'un verdiği kodlarla 16 gündür çalışmaya başlattım ve sıkıntısız gidiyor.) Ama 16 gündür yeni planlarım ve geleceğinin planı içerisinde bu oranın artacağını düşündüğüm birşey yoktur. Zamanla daha çok youtube neden kapatıyor anlaşılacaktır ve önüne geçilecektir.(Şahsen kendim %100 biliyorum diyemem 16 gün önce benimde kanallarım kapanmıştı.) Kim nederse desin spam yapıyorsa bir kişi ben 1 aydır kapanma yaşamadım diyorsa o kişi spam yapmıyordur. Spam yapmak BANA GÖRE 20 ve üstü kanal çalışmak ve kendine ait olmayan videoları hergün kanallarına yüklemektir.
Hocam öncelikle söyleyim olur da kanallar kapanırsa videoyaptan dolayı demem.Neyse client id,secret bir gmailden(yt kanalı bulunmuyor) api keyi ayrı gmailden(yt hesabı bulunmuyor) aldım ve video yüklemeye başladım.Ayarları değiştirince mecburen token tekrar vermek gerekiyor.Ip statik malum değişmiyor.10. defa aynı ip'den verdim bugün.Normalde 2-3 güne kapanan kanallarım.1 haftadır açık.Kanalların 4 tanesi kara listeye girdi bile
(Ama açık).600 video yükleyip spam yaptığım kanal açıktı.2.telif geldi ben kapattım. Spam yaptığım kanalda oto yükleme sorunlu diye manuel yapıyordum.50 video hızlı bir şekilde atıyordu.Sonra aradan 15 dk -20 dk geçiyor.Tekrar manuel 50 video böyle yaparak devam ediyordum.Artık geçmişi,çerezleri vs. temizlemiyorum.Google spam yaptığımı anlasın diye
![]()
Tek yaptığım Mozilla ve Chrome den kurtulmak oldu(Mozillayı severdim oysa)Yeni tarayıcılar ile devam ediyorum.
Hocam bende chrome bırakıp mozilla ve yandexe geçtim. Mozilladan neden kurtuldunuz hocam varsa birşey söyleyin bizde kurtulalım![]()
toplu video yükleme niye bu kadar yavas sabah saat 10 gibi veridigm toplu yükleme talimatları hala tamamlanmamıs 1 ssatte 1 video yüklüyor bunun sebebi neddir acaba??
bendede dün geceden kalan 42 video var hala atmaya çalışıyor
bot sahibi bu konu hakkında bir açıklama yapacakmı acaba?
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
serverler yoğun ünlem geç atıyor heralde bu konuda birşey diyemem 4-5 gündür hız sorunu yoktu 1 gün için isyan etmenin anlamı yok
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.