Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Merhaba Arkadaşlar,

Hergün youtube yeni bir dert çıkarıyor. Yükleme anındayken sunucu bağlantısı kesildi yapıyor. Bugün bu işleniyor derdini inş çözeceğim.

Not: bunu pcden yüklerkende arada sırada yapıyor. Destekden şu videolarım işleniyorda kalıyor diye link gönderirseniz sevinirim

hocam dün üyeliğimin dondurulmasını istedim destekden yazdım
acaba üyeliğim donduruldu mu
cevapta vermediniz destekden

merhaba.
10 gün falan oldu foruma hiç giremedim. en son kanallar kapanıyordu çözüm bulundu mu acaba. 10 günde kaçırdığım bişey var mı

3 5 video yukledım gerisi fıss hep bu hatayı veriyor ?

9XB2Z8.jpg

bugün 6 hesaba 500 yakın vidoe yükleme emri verdim sorun olursa okadar vakit okadar arama boşa gidicek zaten botla bugüne kadar kazancım 1 tl oldu max buseferde işleniyorda kalırsa işim zor

Arkadaşlar bu gün kapanma varmı kimsede dün 3 kanal kapandı sonra bir kanal açtım 15 video tek tek videoyaptan yükledim ünlem geçle oda kapandı bu gün başka kanal açtım hiç video yüklemedim parakazanmasınıda açmadım tek yaptığım şey videoyapa bağlamaktı videoda yüklemedim sadece token izni verdim. 1 saat sonra o kanalda kapandız sizlerde sıkıntı varmı ?

3 5 video yukledım gerisi fıss hep bu hatayı veriyor ?

9XB2Z8.jpg

aynı sorun bendede oldu 1-2 hafta sebebi ise Videoyap botu kanala video atmıyorum sadece token oluşturuyorum 5 dakika sonra kanala geçiyorum bakıyorum kapanmış bugün açtım video yükledim daha sıkıntı yok botta problem var 1-2 sürem ve zamanım boşa gitti botu bıraktım şuanlık

inşAllah düzeltilir

Arkadaşlar bu gün kapanma varmı kimsede dün 3 kanal kapandı sonra bir kanal açtım 15 video tek tek videoyaptan yükledim ünlem geçle oda kapandı bu gün başka kanal açtım hiç video yüklemedim parakazanmasınıda açmadım tek yaptığım şey videoyapa bağlamaktı videoda yüklemedim sadece token izni verdim. 1 saat sonra o kanalda kapandız sizlerde sıkıntı varmı ?

Bota bağlayıp Token açarsan kapanıyor 1-2 haftadır test ediyorum öyle oluyor açıkcası birşey yapamadım uzun süredir zaman boşa gitti hep

botsuz yapın düzelene kadar

Merhaba Arkadaşlar,

Hergün youtube yeni bir dert çıkarıyor. Yükleme anındayken sunucu bağlantısı kesildi yapıyor. Bugün bu işleniyor derdini inş çözeceğim.

Not: bunu pcden yüklerkende arada sırada yapıyor. Destekden şu videolarım işleniyorda kalıyor diye link gönderirseniz sevinirim

Hocam kanalımı incelemeniz için kanalımın gmail adresini ve şifresini destekten mesaj olarak yolladım.
Hatırlatayım; Dün gece 100 video yükle emri verdirdim sabah kalktığımda 223 video yüklenmiş olarak gördüm. Dahası sadece 5 kadar videom açılmış diğer bütün videolar işleniyorda takılı kalmıştı.
Videoların uzunluğu 1,3 dakika aralığındaydı.
Hocam şunuda belirteyim işleniyor sorunu olan başka bir kanalıma 20 dakika üzeri videolar attım sorunsuz bir şekilde bütün videolar açıldı. İşleniyor sorunu 20 dakika ve üzeri videoalrda yok!

Hocam kanalımı incelemeniz için kanalımın gmail adresini ve şifresini destekten mesaj olarak yolladım.
Hatırlatayım; Dün gece 100 video yükle emri verdirdim sabah kalktığımda 223 video yüklenmiş olarak gördüm. Dahası sadece 5 kadar videom açılmış diğer bütün videolar işleniyorda takılı kalmıştı.
Videoların uzunluğu 1,3 dakika aralığındaydı.
Hocam şunuda belirteyim işleniyor sorunu olan başka bir kanalıma 20 dakika üzeri videolar attım sorunsuz bir şekilde bütün videolar açıldı. İşleniyor sorunu 20 dakika ve üzeri videoalrda yok!

223 video atınca kanalınız kapanmadımı hocam?

223 video atınca kanalınız kapanmadımı hocam?

ben vdsden 500tane atıyorum her kanala kapanmıyor

Videoyap bitti gibi artık hergun farklı sorun daha en baba video yukleyemıyorum 2hafta boşboş bekledım sımdı atayım dedım videoyu seçtım %30 kırpma ve renk açma yaptım 2odakıka beklettı sonuç yukarda attgıım resim hatası
hiçbişey yapmadan attım buseferde yukledı ama hala işleniyor

Sonuç ne olucak şimdi herkez bırakmış belli botu

Bota bağlayıp Token açarsan kapanıyor 1-2 haftadır test ediyorum öyle oluyor açıkcası birşey yapamadım uzun süredir zaman boşa gitti hep

botsuz yapın düzelene kadar

Zaten bottan bieşy yapamayınca 13000 video hakkı birikti 9 günüm kaldı :) Ellede yüklediğimde videoları tek tek işlemem gerekiyor yoksa ünlem veriyo yeni ünlemgeç sistemide iyi işliyodu.

Bu video diğer bir formata dönüştürülemedi uyarısı aldım 5 video attım 5 inde de.

ben vdsden 500tane atıyorum her kanala kapanmıyor

Videoyap bitti gibi artık hergun farklı sorun daha en baba video yukleyemıyorum 2hafta boşboş bekledım sımdı atayım dedım videoyu seçtım %30 kırpma ve renk açma yaptım 2odakıka beklettı sonuç yukarda attgıım resim hatası
hiçbişey yapmadan attım buseferde yukledı ama hala işleniyor

Sonuç ne olucak şimdi herkez bırakmış belli botu

500 taneyi hangi programla indiriyorsunuz?Birde kaç dkda iniyor :)

Bu video diğer bir formata dönüştürülemedi uyarısı aldım 5 video attım 5 inde de.

Merhabalar,

hangi botu kullandınız hangi bölümden attınız link meydi destekden yazarmısınız? İşleniyor derdine bakıyorum bende. Neye göre çıkarıyor bu video işlemeyi halledecegim bugece inş

Merhabalar,

hangi botu kullandınız hangi bölümden attınız link meydi destekden yazarmısınız? İşleniyor derdine bakıyorum bende. Neye göre çıkarıyor bu video işlemeyi halledecegim bugece inş

Hocam işleniyora yapacağınız bişey yok gibi.
Videoları videoyap ile yükleyip elle mozaik yaptığım kanal 5 günde işleniyordan çıktı 150 video vardı.Ne kadar çok video varsa o kadar çok işleniyorda kalıyor.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam merhaba, kanal ayarlarına, video yorumlarını kapatma veya sadece onaylanan yorumları göster özelliği eklemeniz mümkünmüdür ?

epdMbfd.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri