Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Hocam bir saate yakın bir süre içinde desteğe başka bir konuyla ilgili yazmıştım sizde cevaplamışsınız. Yukarıda alıntıladığım bahsi geçen konuyla ilgili de birşeyler yazacaktım destekten ama sürekli onay kutusu karsıma çıkıp duruyor. Sayfa yeniledim ordan oraya atladım tekrar desteğe geldim yine aynı durum. Desteğe hiçbirşey yazamıyorum. Belki anlık bir durumdur ama yinede bilgilerdireyim.

Ayni sorun bende de var hocam

şaunda kanal çek ve kelime ara özelliklerinde videolar gelmiyor sayfa habire yüklenmeye çalışıyor
botun şu son durumlarını hiç beğenmiyorum, biran önce hocam tamamlar eksikleri inşallah

HOCAM NE SORUNLU BOTUNUZ VAR YA ? Rahat edemeyeecekmiyiz ? Bi 2 gün üstüste bakım yapılır bi sistem yenilenir şimdide site açılmıyo düzeltinde artık rahatlaylım be

Olacak iş mi yav toplu linkde tüm etiket başlık ayarlarını yaptım site gitti :(

Site gitti bakım başladı galiba hocam tekrarlıyım anasayfadan tekli video yuklenmıyor 100mb sonrasıında hata verıyor hiç uzun video yuklıyemedım

bugüne kadar Allah razı olsun çok iyi paralar kaldırdık bottan ama son zamanlarda gidişat çok sıkıntılı... biz kazandığımız için botun nazını çekiyoruz ama yeni alan veya kazanamayan arkadaşların sinirleri bu duruma ne kadar dayanıcak bakalım...

Merhaba Beyler,

Bakım yaptığım için değil 30 dakikadır saldırı aldığımız için site sürekli down olup geliyordu. Şuanda bir problem bulunmuyor.

Merhaba Arkadaşlar,

Toplu özgün video üretmedeki işleniyorda kalma problemini çözdüm.
Son 30 dakika ve bundan sonra emrini verdiğiniz toplu özgün video bölümünden yüklenenler işleniyorda %99.9 kalmayacaktır.

Normal yüklemelerle ilgili %1-2 işleniyorda kalıyor. Şuanda ona bakmaya başladım.

desteğinize artık yazılamıyor sanırsam burdan yazıyorum toplu yükleme yok mu artık

desteğinize artık yazılamıyor sanırsam burdan yazıyorum toplu yükleme yok mu artık

Toplu yükleme neden yok olucak ki tam olarak anlıyamadım? Toplu yükleme botun vazgeçilmezlerinden biridir. Her zaman aktifti ve aktif olacaktır. Saldırı aldığımız dönemde veritabanı kasıyor o bölümde veritabanında çok şeyi sorguluyor o nedenle saldırı alırken yavaşlar.

bilmediğimden sordum mümkün olsa verirdiniz siz çoktan zaten bendeki de soru ya :D

Est hocam nedemek.

Hocam sizi etiketledim şu sorunu bir çözün ya,nedir bu acil durum.

destekde de sıkıntı var zaten yazılmıyor.

Desteğe bir eklentiyi aktif ediyordum. Şimdi bitti hocam. Online tatil moduna alıp, iptal etmeyi ekledim.

Web_Scripti Desteğe bir eklentiyi aktif ediyordum. Şimdi bitti hocam. Online tatil moduna alıp' Alıntı:
Hocam destek halen aynı bir harf yazmaya çalışınca direk küçük pencere geliyor,
ona ragmen hata aldıgım kodu size yolladım.Kanalda hiçbir sıkıntı yokken diğer videoları yüklemişken size gönderdiğim hata ile karsılasıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri