Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Hocam yalvarıyorum sana şu raporları silerken reklam gibi sürekli çıkan uyarıları kaldır :D yukarda uyarılar bölümünde kırmızı yazılarla belirtsen daha makbul olucak bence:) en azından 1 yıldır sistemini kullanan profesyonel müşterilerinden kaldır bu uygulamayı :D [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

kanallarım kısmından ünlem geç yaparsam toplu video yüklemede otomatik olarak videoya ünlem geç yapacak mı?

aynen benim sorumda bu
ve anlamıyorum gerçekten sitede 40 yükleniyor diyor yt de 3 tane bunun 2 side işleniyor diyor halen ve 2 saat oldu işlem emri hızlı yükle mi diycez ne yapacağız ben 4- 6 dk yapıyorum?

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar,

Yazamıyorum pek kusura bakmayın bu gece zor ama yarına %99 para kazanma açma, kanal kontrolu video ortası reklamı curl ile aktifleştiriyorum. kullanmak isteyen arkadaşlar içindir ve önceden dediğim gibi farklı domain farklı sunucular. Şifreleriniz yine şifrelenecektir. O konuda şüpheniz olmasın. Temiz bir curl kodlaması yapıyorum. Bu sadece token ile o işlemleri yapana kadardır

Merhaba Arkadaşlar,

Yazamıyorum pek kusura bakmayın bu gece zor ama yarına %99 para kazanma açma, kanal kontrolu video ortası reklamı curl ile aktifleştiriyorum. kullanmak isteyen arkadaşlar içindir ve önceden dediğim gibi farklı domain farklı sunucular. Şifreleriniz yine şifrelenecektir. O konuda şüpheniz olmasın. Temiz bir curl kodlaması yapıyorum. Bu sadece token ile o işlemleri yapana kadardır

Özgünleştirme iyi çalışmıyor gibi bi el at hocam..

Merhaba Arkadaşlar,

Hocam videoyap hesabımızdaki kanal bilgilerini vs alıcak demi ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bu yeni ünlem gecmeyi nasıl kullanacagız ?
Para kazanma acık iken falan mı yoksa kapalı olursa problem olur mu ?
Botun güncelleme bölümünde de bulamadım.

Merhaba Arkadaşlar,

şifreleyinde hesabımıza nasıl erişmeyi planlıyorsunuz acaba :/

Özgünleştirme iyi çalışmıyor gibi bi el at hocam..

Nasıl bir sıkıntınvsr hocam, yazın sabah mesai saatlerine girince destekden dönüş yaparım. 1.5 yılfır o bölüm aynı

Hocam videoyap hesabımızdaki kanal bilgilerini vs alıcak demi ?

Tabiki hocam, o sisteme videoyapdan tıklayınca oto giriş yapıcak. Her bilgi oraya gelicek ekstra herbkanala 1 defa yetki verme ve kanal şifresini yazmsnız gerekecek.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bu yeni ünlem gecmeyi nasıl kullanacagız ?
Para kazanma acık iken falan mı yoksa kapalı olursa problem olur mu ?
Botun güncelleme bölümünde de bulamadım.

Bot takip edildiği için onu durulara yazmadım. videoyu yüklerken her bölümde edit yapıp yükler. Siz şuanlık sadece para kazanma açıcaksınız.

şifreleyinde hesabımıza nasıl erişmeyi planlıyorsunuz acaba :/

Sha1 şifreleme ve decode sistemiyle hocam.

Nasıl bir sıkıntınvsr hocam, yazın sabah mesai saatlerine girince destekden dönüş yaparım. 1.5 yılfır o bölüm aynı

Tabiki hocam, o sisteme videoyapdan tıklayınca oto giriş yapıcak. Her bilgi oraya gelicek ekstra herbkanala 1 defa yetki verme ve kanal şifresini yazmsnız gerekecek.

Bot takip edildiği için onu durulara yazmadım. videoyu yüklerken her bölümde edit yapıp yükler. Siz şuanlık sadece para kazanma açıcaksınız.

Sha1 şifreleme ve decode sistemiyle hocam.

Tam olarak ne zaman aktif olur acaba?

Tam olarak ne zaman aktif olur acaba?

En geç yarın gece yarısı aktif olucaktır. Şuanda kurulumlar bitti sayılır testleri yapıyorum. Çok dehşet bir sistem kurguladım. Otomatik versiyonunu 1 hafta sonra testleri gördükten sonra aktif edicem. Manuel tıklayınca çalışcak.

Hayır hocam o tarz değil bakarsanız özgünleştirmeleri daha düzgün yapıyodu eskiden.

Baktım bir sıkıntı göremedim hocam. Size göre doğru olmayan video linkini yazarsanız sabah dönüş yaparım hocam.

Hocam yalvarıyorum sana şu raporları silerken reklam gibi sürekli çıkan uyarıları kaldır :D yukarda uyarılar bölümünde kırmızı yazılarla belirtsen daha makbul olucak bence:) en azından 1 yıldır sistemini kullanan profesyonel müşterilerinden kaldır bu uygulamayı :D [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Hocam gercekten bu geçiş efektleri benide çıldırtıyor :) lutfen kaldıralım :( birde toplu yuklemedeki yavaslık tam olarak ne zaman eski hızlı haline döner :S ıyı calısmalar dilerim.

yanlış anlamayın ama nezaman videoyapa 1 kanal ekleyip video atsam tüm kanallarım gidiyor.2 haftadır sıkıntı yoktu vds den yükleme yapıyordum.ünlem geç özelliği gelince 1 kanal ekliyim dedim videoyapa 1 kanal kopyaladım daha videoları atamadan tüm kanallar gitti.

Hocam gercekten bu geçiş efektleri benide çıldırtıyor :) lutfen kaldıralım :( birde toplu yuklemedeki yavaslık tam olarak ne zaman eski hızlı haline döner :S ıyı calısmalar dilerim.

Merhaba hocam, evet hakkısınız o bölüme şöyle biriey yapayım. 5 dk içindeki değişikliklerde uyarı vermesin. 5 dkdan çok sürmüşse ve unutulmuşsa uyarı versin. Nasıl olur?

yanlış anlamayın ama nezaman videoyapa 1 kanal ekleyip video atsam tüm kanallarım gidiyor.2 haftadır sıkıntı yoktu vds den yükleme yapıyordum.ünlem geç özelliği gelince 1 kanal ekliyim dedim videoyapa 1 kanal kopyaladım daha videoları atamadan tüm kanallar gitti.

Merhaba hocam,

Takip ettiğim üzere hala 12-13 müşterimde kanal eklediği gün kapanma var. Ama günde 8 bine yakın müşterim kanal eklemesi yapıyor. Sizin yaptığınız vds kullanma olayı sizin pc ye ait olmadığı için sıkıntı yaşatmıyor. Vds üstünden kanalı açıp oradan kullanırsanız sıkıntı yaşamazsınız. Chrome veya mozilla tarayıcı kullanmayınız. Mac adresinizi youtube artık almış kayıtlarına.

hocam toplu yüklemedeki hız sorunu tam olarak ne zaman düzelir acaba?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Abi bilinen tüm önlemleri aldım , ip değiştirme , çerez temizliği , firefox gizli gezinme vs.. Ama kanallarım yine askıya alınıyo topluluktan.. Mailler de aynı şekilde.. Yıldım artık.. Alternatif bi öneriniz var mı şunu yap diyeceğiniz..

Merhaba hocam, evet hakkısınız o bölüme şöyle biriey yapayım. 5 dk içindeki değişikliklerde uyarı vermesin. 5 dkdan çok sürmüşse ve unutulmuşsa uyarı versin. Nasıl olur?

Merhaba hocam,

Takip ettiğim üzere hala 12-13 müşterimde kanal eklediği gün kapanma var. Ama günde 8 bine yakın müşterim kanal eklemesi yapıyor. Sizin yaptığınız vds kullanma olayı sizin pc ye ait olmadığı için sıkıntı yaşatmıyor. Vds üstünden kanalı açıp oradan kullanırsanız sıkıntı yaşamazsınız. Chrome veya mozilla tarayıcı kullanmayınız. Mac adresinizi youtube artık almış kayıtlarına.

Hocam peki bu youtübe hdd id ye ulaşabiliyor mu? Ulaşıyorsa ne tür önlemler almalıyız. Youtübe Daha bilmediğimiz nelere erisebiliyor

ya kapanmaması gerekiyordu yine kapandı tum kanallar. para kazanma bile açık değildi.gerçek tel onaylıydı. farklı ip,mactan acmıstım.

hocam toplu yüklemedeki hız sorunu tam olarak ne zaman düzelir acaba?

Merhaba hocam, anlam veremediğim bir yoğun yükleme istekleri var. Son 1 ayın rekor yüklenmeleri oluyor. Sunucu siparişlerimi verdim ama kurulumu bitmedi henüz.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Abi bilinen tüm önlemleri aldım , ip değiştirme , çerez temizliği , firefox gizli gezinme vs.. Ama kanallarım yine askıya alınıyo topluluktan.. Mailler de aynı şekilde.. Yıldım artık.. Alternatif bi öneriniz var mı şunu yap diyeceğiniz..

Bende hocam senin ve senin gibi 10 a yakın arkadaşın sıkıntısını çözmeyi çok istiyorum. Destek bölümünün üst tarafında süre dondurma var dilersen sürenizi dondurun hocam. Şuan için sizin pc ifşaa olmuştur bence. Vds tek çıkarınız gibi görüyorum. Ama kanalıda vdsden açın. Normal pc den girdiğiniz veya açtıgınız her kanal risk oluşturduğuna inanıyorum.

Hocam peki bu youtübe hdd id ye ulaşabiliyor mu? Ulaşıyorsa ne tür önlemler almalıyız. Youtübe Daha bilmediğimiz nelere erisebiliyor

Merhaba hocam,

Software yazılımlar mac adresine ve pc ile alakalı herşeye ulaşabilir. Bu nedenle açtığınız gibi kanal kapanıyorsa ve ip değişmişseniz chrome ve mozilla kullanmsyın. Ayrıca chrome da şöyle birşey başladı. Tüm yaptıklarınızı inceliyor. Bu nedenle çekeceğiniz kanalı gezerken chromeda oturum açıp gezinmeyin. google güvenlikde chrome uygulamasına tam yetki verildiğini göreceksinizdir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri