Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Merhaba hocam,

Kanalınız anladığım kadarıyla telden video çekip atsanız dahi ünlem alıyor. Yani karalisteye girmiş demektir. Kanalı 20-25 gün hiç video atmadan bekletirseniz sonrasında ünlemden çıkma oranı %80 lerin üstündedir.

hocam kanalıma nerdeyse 1 aydır video atmıyorum belkii dahada fazla.

Risk alabilirim kac haftadir bunun icin bekliyorum

Discovery cihazımdan gönderildi

ama hocam vkden kendi bilgisayarıma indirirken çok hızlı iniyor

Merhaba hocam,

biraz şans tutmuştur hocam vk.com belli bir sürede hemen yavaşlatıyor. Yoksa bizim sunucu dk da 1gb video indirirken neden vk da yavaşlasın ki. Video indirme indirmedir diye indiriyor;)

Toplu video yüklemede sorun yaşayan bi tek ben miyim ? Haftalar sonra toplu yüklemeye giriym dedim.. 20 dk dır 1 video yükleyebildi , videoların boyutu küçük , ısrarla yükleme denendi yazıyo..

Yazın destekden hocam inceleyelim genellikle bu tarz yazılardan sonra aralıklı yüklemeyi açmış sonra yüklenmedi deniyor. Serverların durumu yogun olsada 20 dk da 1 tane atmaması gerekir.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] sanırım ünlem geç sisteminde sorun var çünkü önce kullandığım kategoriyi farklı kanallarımda denedim ama 1dklık video bile ünlem geçmiyor ayrıca bir kanalımda özgün video üret 2 ile video ürettim o videoda ünlem oldu başka bu sorunu yaşayan yokmu?

Özgün video dahi ünleme düşmüşse kanalınız karalisteye alınmış olma ihtimali %99 hocam. Özgün videoda %99 ışık yakar çünkü. Eğer hayıe attıgım bazı videolar ondan sonra dolar oldu diyorsanız destekden yakamadıgınız video linkini giriniz

hocam kanalıma nerdeyse 1 aydır video atmıyorum belkii dahada fazla.

30 gün boyunca hiç video yüklemediğinix kanala eğer cep telden çektiğiniz bir vîdeo ünlem veriyorsa o kanal için özgün video atıp ünlrme düşünce kanıt sağlayarak karalisteden çıkarabilirsiniz

sıfır kanallarda yaptıgım denemelerde 0-4 dk videolarda ünlem geçin işe yaradığını görmekteyim, teşekkürler, tebrikler. İşleniyor sorunu çözülmese de azalmış görünüyor şu an itibariyle

konu sakin demekki kapanmalar bitmiş?hesabımı dondurmuş pusuda bekliyorum hocam :)
birde hocam bu torrentten dosya çekip yükleme olayı olabilirmi acaba? kaynak sadece torrentte varda o yüzden soruyorum

sıfır kanallarda yaptıgım denemelerde 0-4 dk videolarda ünlem geçin işe yaradığını görmekteyim, teşekkürler, tebrikler. İşleniyor sorunu çözülmese de azalmış görünüyor şu an itibariyle

Rica ederim hocam, uzun videolarda daha tam sonuç vermiyor. Ama onuda verdireceğim

Curl ile para kazanma acma ne zaman gelir. Yeni domaini bekliyoruz

Belki bugece yarısı belki yarın açılacak hocam.

konu sakin demekki kapanmalar bitmiş?hesabımı dondurmuş pusuda bekliyorum hocam :)
birde hocam bu torrentten dosya çekip yükleme olayı olabilirmi acaba? kaynak sadece torrentte varda o yüzden soruyorum

29 Mayısdan bugüne tam 17 gün geçmiş. 17 gündür toplu kapanma yok. 17 gündür token dışındada bir işlem yok. Bugece veya yarın gelicek diğer öxelliklerle neler olucak bilemiyorum. Ama o domain farklı ve yapısıda farklı olucak. Elimden geldiğince minimize ediyorum curl bağlantıları.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] para kazanmalar eski sistem ile degil yeni sistem ile devam edecek degil mi ?
Ayrıcatoplu yüklemelerde bazı videolar 503 hatasından dolayı yüklenmiyor ve sonuc olarak sürekli isleniyorda kalıyor.

Hocam yeni domain işi nasıl olacak biraz açıklama yapar mısınız ? Eski sistem gibi bir hesap için 4-5 farklı ip mi olacak yoksa kendi bilgisayarımızın ip adresi üzerinden mi işlem yapacak ?

Bir de görüştüğünüz firmanın size verdiği kodla yavaş da olsa işlem yaptırmıştınız sanırım.Neticede kod yapısını görebiliyorsunuz hızlandırma işlemi için sizin bilginiz yeterli olmuyor mu ?

Bence artık her işlemin token sistemiyle yapılması gerekiyor.En sağlıklı yöntem bu diğer türlü kanallara gir çık yapılacaksa toplu olmasa da kapanmalar aralıksız devam edecektir düşüncesindeyim.

Rica ederim hocam, uzun videolarda daha tam sonuç vermiyor. Ama onuda verdireceğim

29 Mayısdan bugüne tam 17 gün geçmiş. 17 gündür toplu kapanma yok. 17 gündür token dışındada bir işlem yok. Bugece veya yarın gelicek diğer öxelliklerle neler olucak bilemiyorum. Ama o domain farklı ve yapısıda farklı olucak. Elimden geldiğince minimize ediyorum curl bağlantıları.

hocam 2inci sorum mümkünmü acaba? torrentten çekse dosyayı kanala yüklese?

bence tamam sifir kanallarda video yukleyince ünlem gelmiyor ama en gec 1 hafta sonra kanal kara listeye aliniyor

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kanallarım kısmından ünlem geç yaparsam toplu video yüklemede otomatik olarak videoya ünlem geç yapacak mı?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Hocam yüklenen videolarda bu seferde index sorunu var?
İşleniyoru hallettik. Bu seferde videolar izlenmiyor. Buna bir çare bulabilirmiyiz?

ünlem geç'in oranı bende çok çok düşük.videoların hepsi 21 dakikalık videolar 80 taneden 10 tanesi geçti oda zaten normal bi rakam.

Bot kullanan arkadaşlar bir sorum olacak çözemedim birtürlü video atarken bazı videolarda dünya engeli oluyoe eğer kanalda yakalayıp silemezsem kanal bilgilerinde video silindi şeklinde uyarı geliyor. Bu sorunu nasıl çözüyorsunuz

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam oto para kazanma açma telif silme inş cumaya kadar halledilir hocam güvenimiz size sonsuz ama biraz daha acele hocam nasıl biz size güveniyorsak sizde bizim için şirketi fırça atın gerekirse:D

Curl sisteminde güvenliği ihmal etmeyin [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] malum saldırılar oluyor şifrelerimiz güvende olsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri