Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Merhaba Arkadaşlar,

Serverlar düngeceden bu yana yeni sunucularla birlikte tam performans çalışıyor. Hiç bekleyen video olmasa çok iyi zamanlama çalışacak ama geçmişten gelen yığılmış bekleyen var. Özellikle bir çok arkadaş var video haklarını eritmek adına ya tutarsa diye binlerce videoyu aynı kanala 1 günde yükletme emri veriyor. Son 10 günde depoda birikmiş rakama göre şuanda birikmiş rakam yarınyarıya düştü. Bende gün içerisinde eski hız seviyesine almaya çalışıyorum. Sistem herşeyiyle tam olur bu sefer üye patlaması ve yükleme çokluğu yaşayıruz. Bir husumettir başımdaki bela kalkmadı. Bugün son bulduracağım inş.

Merhaba Arkadaşlar,

Serverlar düngeceden bu yana yeni sunucularla birlikte tam performans çalışıyor. Hiç bekleyen video olmasa çok iyi zamanlama çalışacak ama geçmişten gelen yığılmış bekleyen var. Özellikle bir çok arkadaş var video haklarını eritmek adına ya tutarsa diye binlerce videoyu aynı kanala 1 günde yükletme emri veriyor. Son 10 günde depoda birikmiş rakama göre şuanda birikmiş rakam yarınyarıya düştü. Bende gün içerisinde eski hız seviyesine almaya çalışıyorum. Sistem herşeyiyle tam olur bu sefer üye patlaması ve yükleme çokluğu yaşayıruz. Bir husumettir başımdaki bela kalkmadı. Bugün son bulduracağım inş.

Videolar yüklenmiyo hocam 2 gündür :S Çok iyi bot ama bırakamıyoruz

Arkadaşlar bir süredir botu dondurmuştum bugün tekrar açtıracağım.Siz nasıl yapıyorsunuz acaba kanalı açtıktan sonra para kazanını açıp mı bota bağlıyorsunuz yoksa para kazan açmadan mı bota bağlıyorsunuz? [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Sizin tavsiyeniz nedir?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Ayrıca destege ne zaman bakarsiniz?

Merhabalar kanalları kapanan arkadaşlara kendimce tavsiyem şöyledir;
Uzun video çalışan arkadaşlar kesinlikle ve kesnlikle 30 videoyu geçmeyin hatta max 20 yükleyin.Kanalınıza bi anda video doldurarak çok hızlı para kazanamazsınız kanalınız kapanmasada youtubede hit alma oranınız çok düşer spamdan, gerçi artık %100 kapatıyo ayrı konu :)videolarınızı 2 gün arayla atın ve yine 5-10 videoyu geçmeyin kanallarınızın kapanmadığını göreceksiniz.Kısa video çalışanlar bu oranı 40 veya 50 olarak yapabilir kısacası 1000 video yükle komutu vermeyin kanallara hiç acımıyo youtube amca.Adsense mimlenme olayı hakkında şu ana kadar çok şükür herhangi bir tecrübem olmadı kanala video atmadan da kanalı kapananlara bişey diyemeyecem.Burası yerimiydi bilmiyorum ama umarım yardımcı olur sizlere. En azından bu dediklerimi deneyerek teyit edebilirsiniz saygılar bol kazançlar.

Yeni Eklenen Telif ve Para kazanması kısmında otomatik ünlemli videoları silmiyor kanalımın üstüne tıklayınca siliyor.

Canla başla çalışıyor Videoyap'ın sahibi çok saygı duyduğum ve sevdiğim bir insan.
Kolay gelsin.

3 kanal kapandı ama kanal kapanaması sorun değil botta bu risk vardır önemsiz benim için yalnız hocam dün akşam 176 video emrinin sadece 2 tanesi yükelmiş akşamdan beri yükleme devam ediyor sunucuları resetleseniz yada birsüre bakıma alsanz iyi olur video atamıyorumda

Bugün benden baska kanalı kapanan oldumu

Merhaa hocam,

geçmiş olsun. 6-7 üyemin kanalı kapandı. 2 üyeminde birden çok kanalı kapanmış. Hatta bu üyelerimden biride çok tecrübeli birisi ama kapanma sebebi biraz belli. +18 videolarla dolu bir kanal.

Yeni Eklenen Telif ve Para kazanması kısmında otomatik ünlemli videoları silmiyor kanalımın üstüne tıklayınca siliyor.

Belli bir süre otomatiğe almayacağım hocam. Kanala tıklayarak kontrol olayı var. Video ortası reklamda aynı anda 70 ve üstü videonun bazen reklam ayarlanmasını yapmadan başa atıyor. Sunucu ayarları vs ve önümüzü net gördükten sonra inş.

Canla başla çalışıyor Videoyap'ın sahibi çok saygı duyduğum ve sevdiğim bir insan.
Kolay gelsin.

Allah razı olsun hocam. Mesajınız bana güçlü bir şevk verdi.

3 kanal kapandı ama kanal kapanaması sorun değil botta bu risk vardır önemsiz benim için yalnız hocam dün akşam 176 video emrinin sadece 2 tanesi yükelmiş akşamdan beri yükleme devam ediyor sunucuları resetleseniz yada birsüre bakıma alsanz iyi olur video atamıyorumda

30 dk ve üstü video yükleyenlerde oran çok düşük ama sizdeki daha düşükmüş. Aşırı bekleyenler kalmadı. Galia youtube bazı videolarda indirme yöntemini değiştirmiş. Baya çok deneme yapıp 100 defa denedi ve yüklenemedi olayları arttı. Oda çok denemeden dolayı sürekli kısır döngüye sokuyor. Onuda hallediyorum

hocam bu yükleme sorunu tam olarak ne zaman düzelir ya neredeyse 24 saat olacak 15 videoyu yükleyemedi daha ?

ben botun birkaç gün içinde tam stabil olmasını bekliyorum yeni sunucularda açılınca inş. düzelir eski yorumların için zaten konuşmuştuk tekrar kolay gelsin mesajlara bakarsanız vede ek sunucuları açarsanız şuanda önemli 2 sorun ortadan kaldırmış olursunuz hocam son olarakda ben pek curl sistem güvenemedim 1-2 kanal bağladım ama diğer kanallar için firefox eklentisi beklicem video ortası reklam ve para açmayı ne durumda bunlar para açma kolay toplu seç para kazanma aç ama video ortası reklam tek tek düzenleyip yapmak biraz sıkıntı öncelikle bu eklenti yapılsa iyi olur son olarak diğer botlar oto para kazanma açabiliyor bu apisizmi oluyor anlamadım

Arkadaşlar bir süredir botu dondurmuştum bugün tekrar açtıracağım.Siz nasıl yapıyorsunuz acaba kanalı açtıktan sonra para kazanını açıp mı bota bağlıyorsunuz yoksa para kazan açmadan mı bota bağlıyorsunuz? [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Sizin tavsiyeniz nedir?

+++++

Merhaa hocam,

geçmiş olsun. 6-7 üyemin kanalı kapandı. 2 üyeminde birden çok kanalı kapanmış. Hatta bu üyelerimden biride çok tecrübeli birisi ama kapanma sebebi biraz belli. +18 videolarla dolu bir kanal.

Belli bir süre otomatiğe almayacağım hocam. Kanala tıklayarak kontrol olayı var. Video ortası reklamda aynı anda 70 ve üstü videonun bazen reklam ayarlanmasını yapmadan başa atıyor. Sunucu ayarları vs ve önümüzü net gördükten sonra inş.

Allah razı olsun hocam. Mesajınız bana güçlü bir şevk verdi.

30 dk ve üstü video yükleyenlerde oran çok düşük ama sizdeki daha düşükmüş. Aşırı bekleyenler kalmadı. Galia youtube bazı videolarda indirme yöntemini değiştirmiş. Baya çok deneme yapıp 100 defa denedi ve yüklenemedi olayları arttı. Oda çok denemeden dolayı sürekli kısır döngüye sokuyor. Onuda hallediyorum

Hadi hocam botu el birliği ile ayağa kaldıralım [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Merhaba Arkadaşlar,

Boşverin hocam, kim ne diyorsa desin bizim sistemimiz güzel. ufak tefek aksaklıklar var millet neden bunu bota bağlıyor anlamış değilim ben hala, sizin ne derece yoğun özverili çalıştığınızı herkes biliyor tüm samimiyetimle söylüyorum bunu siz bizim için başkasınız, ve bu aksaklıklar olmasa sisteme çok yenilik gelecekti, video hit, reklam olayı vs onlar kalktı artık olmayacak sanırım,
şuan en büyük dert kanal kapanması ve ip mac çerez sürekli sıkıntı. sisteme şöyle birşey entegre edilebilirmi acaba otomatik kanal açıp reel yada otomatik onay yapması yada onaysız kanal açması ve otomatik yükleme yapması direk adsenseye bağlamak vs. bunun için ayrı bir panel olsa sistemde ve ek ücret talep de edilebilir. bu işi yapan arkadaşlardan atıyorum 1000 mail alınır sisteme tanıtılır isteyen istediği kadar kendisine alır bunları sistemden.

Sizin tavsiyeniz nedir?
Hocam + olarak desteğe bakar mısınız_?

merhaba Arkadaşlar,

Yeni sunucularım sabaha doğru tamamı aktif olduktan sonra tam anlamıyla düzene girmemiş olsada çok iyi oranda yükleme hızını arttırdım. Sistem döngüye gece tamamiyle girmiş olacağını düşünüyorum.

Destek konusuna gelince bugğne aşt beni bekleyen mesajlar var. Ekibimin halledebileceği klasik sorulara cevap vermiştir. Bende gece yarısına kadar beni bekleyen mesajlara yetişmeye çalışacagım

merhaba Arkadaşlar,

Yeni sunucularım sabaha doğru tamamı aktif olduktan sonra tam anlamıyla düzene girmemiş olsada çok iyi oranda yükleme hızını arttırdım. Sistem döngüye gece tamamiyle girmiş olacağını düşünüyorum.

Destek konusuna gelince bugğne aşt beni bekleyen mesajlar var. Ekibimin halledebileceği klasik sorulara cevap vermiştir. Bende gece yarısına kadar beni bekleyen mesajlara yetişmeye çalışacagım

Hocam ekibiniz hesap dondurmayı tekrar aktif edebiliyormu?

[MENTION=15033]BöcekBaşı[/MENTION]

nPBOAN.png

hayırlı akşamlar,kolay gelsin.

kanalyap sisteminde genel olarak sisteme tam olarak neler eklenmiştim,bunun hakkında detaylı bilgi verebilirmisin.

ünlem geçme,para kazanma açma,video ortası reklam ekleme gibi,

Son düzenleme:
[MENTION=15033]BöcekBaşı[/MENTION]

nPBOAN.png

hayırlı akşamlar,kolay gelsin.

kanalyap sisteminde genel olarak sisteme tam olarak neler eklenmiştim,bunun hakkında detaylı bilgi verebilirmisin.

ünlem geçme,para kazanma açma,video ortası reklam ekleme gibi,

O kisim bende yok hocam.
[MENTION=8355]serce[/MENTION] [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri